Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 tecrübe eksikliği direkt tüm final cdec için karsısında ki takım lgd falan çin takımı olsa yenerlerdi büyük ihtimal ama batı takımı olunca bişi yapamıyorlar gg üzgün bizi cdec :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Seneye artık be gençler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 AHAHAH bu ti'ın en büyük şakası oldu cdec. tecrübeyle ezdi eg. çinli sever arkadaşlar umutlar seneye artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 alemin en flamer kaptanıyla en snob carrysi kazandı PÜ aui ve universe adına sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 abi bunlar niye bu kadar sakin? ben olsam takla falan atardım. adamlar gülmüyo bile. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Biri sunlara 6 mil. $ kazandigini soylesin Amk Oldman hepsini kendine benzetmis assdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 su velet cok iyi ya, ama nerdeyse tum ti i izledim bu sene, hic biri bir "dendi" degil ya jeje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 dedmas ne alaksdhajldşiad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 dota fanı ya ondan oyunda music packi de var sanırım ıttış ıştıs dota oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ahahh ne olcak işte çinlilerde kaptı ~3m dalırsı yollarına baksınlar bebe 16 yaşında milyon dolar kazandı lan negzel iş mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 kameraman flash tvdenmi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 roshanda kaldım ya ward atmadan aa es olan takıma karşı kör girdiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Twitch chatte silencer pls ulti yazmis biri asdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 dendi secret'a geçse de şöyle ağız dadıyla bir takım desteklesek. s4 da A'ya dönsün. ayrıca gyro, lesh, bh, lina filan fena gg bidahaki patche, düşünmek bile istemiyorum. troll warlord bir kere bile seçilmemiş main eventte, öyle böyle acımıyor icefrog sdf nereden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 son maç aşırı sıkıcıydı. fighting metayı counterladığı için THANKS EG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 knoxville said: alemin en flamer kaptanıyla en snob carrysi kazandı PÜ aui ve universe adına sevindim this. universe hak etti en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 olm su dj dendi mi lan elleri kocaman benziyo HAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 aui eesamaya teşekkürt etti mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 AUI: 1 LESS ENVY, ONE MORE CHAMPIONSHIP PPD: ONE LESS ARTEEZY, ONE MORE CHAMPIONSHIP ahahahahahha.. Şimdi her yer dolacak :S Aui'ye sevindim. Yemişim gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 techies kanseri olmasa bunların hiç biri olmazdı ya +1 ban slotuyla akar geçerdi cdec :( thanks volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 aui delikanlı çocuk girmez öyle triplere. ppd yapar ama. ee sama'ya nolacak acaba ya oturup ağlıyodur şuan kesin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Sumail'in maç sonrası tweeti: "That was EZ" Bu adamları nasıl sevebilirsiniz ya? Badboyluk böyle olmaz. Gitsinler IDRA'dan öğrensinler. O zaman düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Feara niye gomuyonuz yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 SUMAIL MÜSLÜMAN ONA NEDEN SEVİNMİYORSUNUZ? SLDKFJ Tusk'ın snow ballada bi müdahele lazım hem ofansif hem defansif aşırı iyi. çeşitliliği bayağı arttırmaları lazım hiç picklenmeyen gırla hero var hep aynı herolara ban falan ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar