yumy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Şaka gibi ya phoenix sıçmış sıvamış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 çok iyi comebackler oluyo ya bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ES karşısına Brood+chen, silencer karşısına AM hadi bakalım asdfg dat last pick Lina :S:S:s.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hahhahhhahah dat lane swaps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bi anda twitch stream takılmaya başladı. youtube da anca 360p izleyebiliyorum yoksa takılıyo. pc'de download yok. wifiyi de kapattım. NOULYOR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ankara'ya 7mbit, londra'ya 2.9mbit alıyorum speedtest.net'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 izlenmiyor diye kapattım ben o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 tusk pickleyen kaybetmeye mahkum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi chat çok kastırıyo bazen chati kapatınca düzeliyor yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 youtubedan izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ya bu secret late de niye sıçyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Çünkü içlerine C9 kaçmış. http://www.dota2.com/watch Eğer maçları burdan izlemiyorsanız hakkatten izlemeyin. Volvo "DotaWatch" über bi hareket yaptı resmen. Ingame de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 oyun içinden izlemek en temizi, cumbak iz real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 b-god hakkını veriyo ya ahaha. muhteşemdi yine adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 S A D B O Y S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Flassh said: tusk pickleyen kaybetmeye mahkum ya demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 gizli stratları falan varsa artık görürüz şimdi secretın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 OFF dat comeback.. Abi şu süreç o kadar normaldi ki aslında,Secret hayvan gibi öne geçip bir toplanıp lane ittirmiyorlar. Oyun soğutuyorlar boş boş. Dün de aynı boku yedi Arteezy bütün erken avantaj parasını gidip saçma sapan itemlere harcıyor, eul nedir? Farm yarışına dönmüş oyun, IG komple takım olarak AM'nin sırtına yatıyor, sen gidip SF ye eul kasıyosun sadece botu olan 1-2 sup avlıcam diye asdfga Burning AM'si aktı işte yani olcağı buydu, banlarlar artık mike mike... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Storm'u aldıklarında ve AM hero pool'da kaldığında dedim kesin AM alıcaklar ve çok büyük sıkıntı yaratacak diye. Çünkü AM Storm'a karşı harika iş yapıyor.Hiçbir şey olmasa Storm istediği gibi hareket edemiyor, mana void tehditi yeterli. Gyro gösterip AM carry seçmek çok güzel ayağını kaydırdı Secret'ın. Secret kesinlikle daha iyi oynuyor ama travma olacak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 secret son maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi şu oyun günlük maçlarımızda başımıza gelse, shitstorm'a döner ingame chat, bu kadar üstünlükten bu sekilde kaybetmek. ben demiştim bir laneden yaralım qq diye dolup taşar chat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 MI YOKSA? oha apple 1 saniyelik araya nasıl kaçtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 sonunda biri gyroyu banladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 goddamn çinliler ya adamlar dövüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 tiLi said: MI YOKSA? oha apple 1 saniyelik araya nasıl kaçtın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar