Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gayet potansiyeli var bence ekibin. devam edilmeli, bu tarz şeyler zamanla oturur.

Nacizane fikir vermesi açısından, normal pickler yapıp düz oyunlar atmaktansa arada bir topluca değişik taktikler deneyebilirsiniz. Item build olur hero pick olur.Atıyorum; 3 roamer, 5 men dagger-dagon-necrom vs., tiim global gibi.. Oyun içinde sizi birbirinizle daha fazla etkileşime sokacak tarzda takılırsanız daha eğlenceli durumlar çıkabilir ortaya ister istemez.
Mesaj tarihi:
Bizim öyle planımız vardı zaten ancak malum herkesin işi gücü var diye yalan oldu.

ice fire light water skeleton dragon assasins uzar gider. Yapın bence.
Mesaj tarihi:
taru said:

bu şapka düşürme işi eskisi gibi mi oldu gene? her oyun birilerine mythical rare falan düşüyor paso.

düşüyor da doğru düzgün satılmıyor, kuruş hesabı oluyor diyorlar
Mesaj tarihi:
1. videoyu izledim beğenmedim 2. ye baktım biraz daha iyi ama bence kesin devam edin, daha güzel şeyler çıkar zamanla. Patiye bakarsan kate uptan 3/10 would not bang o yüzden takmıycan fazla. Esprilerin thug life vs.nin zamanlaması oturur çektikçe. Bi de küfürü kıssın o arkadaş, maalesef fuck bitch deyince havalı geliyo ama amk falan seviyeyi düşürüyo, abv amerigan emperyalizmi.
Mesaj tarihi:

http://www.twitch.tv/joindotared
BU takımındaki sniper neqroman türkmüş, singsingle falan aynı takımda oynuyo eleman helal :D ve NIP'i eziyolar şu anda

EZ ARCANAS

Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

3 oyunda da sniper seçti başka bişey oynamıyo heralde bizim türk

rtz dac'de sf spamliyince bişey yok neqroman 3 oyun üstüste sniper oynayınca ağuuv
Mesaj tarihi:

twitch

░░░░░░░░▓▓▓▓▀█░░░░░░░░░░░░
░░░░░░▄▀▓▓▄██████▄░░░
░░░░░▄█▄█▀░░▄░▄░█▀░░░
░░░░▄▀░██▄░░▀░▀░▀▄░░░
░░░░▀▄░░▀░▄█▄▄░░▄█▄░░
░░░░░░▀█▄▄░░▀▀▀█▀░░░░
░░░░░░█░░░░░░░░▄▀▀░▐░░░
░░░░▄▀░░░░░░░░▐░▄▄▀░░░░
░░▄▀░░░▐░░░░░█▄▀░▐░░░░░
░░█░░░▐░░░░░░░░▄░█░░░░░