mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 * Fixed heroes with undroppable Aghanim's Scepter Upgrades being able to gain their upgrades from Scepters owned by other players (Meepo, Ogre Magi, and Treant Protector) oha bunu daha yeni fixlemişler en az 4-5 ay önce görmüştüm ben bunu ilk defa hala buglıymış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 getirdikleri yeni roshpitte hala buglı catır catır milleti göruyon içinde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ya böyle gerzek oyunun amına koyıyım ya bu herif nedir ya http://www.dotabuff.com/matches/1292850669 1-16 oynuyo combatlarda 1 tane skill bile atmıyo boş boş dolanıyo 48 dk oyunda 13 lvl bitiriyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 volvo mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 3 aydır en basit bugı fixlemeyen heriflerin yaptığı matchmaking oynanır mı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 tiLi ve tayfası haha http://www.youtube.com/watch?v=LrXT_SEA6jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 aha koymuş videoya. MEŞHUR OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 kim o yeto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 alliance ölmüş ya lan bu ne boşa black hole attı adam çok müsaitti bide fight bkb si falan da var abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 tiLi said: aha koymuş videoya. MEŞHUR OLDUM video ya koyar diye bilerek mi yapıyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 yok abi adam giremedi bi türlü oyuna gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 iş yapar mı boşuna mı uğraşıyorum sizce? yorumları alayım http://www.youtube.com/watch?v=kdHotAO7oYU http://www.youtube.com/watch?v=rQH8hDaZ9Yg http://www.youtube.com/watch?v=F-9L9SiwlzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 komik ve eglenceli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yine beklediğim tepkiyi alamadım :P pati halkına göre değilim sanırım :) yıllarımı verdim lan buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bence boşuna uğraşıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 insanlarda ne özgüven var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ilk denemende möhteşem olmaması normal. biraz uğraş gene gel. hala olmadıysa bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bu senin projen falan mi cidden ben tasak gecelim diye koydun sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Yok ya ne projesi fındık fıstık işte akşamları arkadaşlarla takılıyoruz. Sonra güldüğümüz yerleri kesip biçip koyuyorum. Bi beklentim yok. istediğiniz kadar troll serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ciddi yorum yapayım o zaman, edit / montaj olarak güzel ama diğer yandan çekildiğini bildiğiniz için kötü olmuş. zoraki şeyler gibi. kaydettiğini söyleme öyle çek tekrar bakarız sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 eger birseye yogunlascaksan bari 3. videonun bası gibi bi modele yogunlas. orda bir umutlandım acaba bisey cıkacak mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 thug lifelar falan baya olmamış ya yani duruma uygun değil hani kesit bir olay gösterirken muhabbet tamam güzel olsun da bir şey olacak diye bekliyorsun, çoğunda hiçbir şey olmuyor veya her gün olan şey oluyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 slardark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bu şapka düşürme işi eskisi gibi mi oldu gene? her oyun birilerine mythical rare falan düşüyor paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar