Roqq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Oyun bozuldu abi. Gabe fişini çekti herhalde dotanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 AHAHAHAHAHAHAHHAHA herkes dc yedi oyun 1 dk falan devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 abi haahah herkes oyundan düştü kimse pause atamadığı için c9 ın kalan meele raxları gidiyordu free win :d ki rasgele akke bağlandı pause atıp tekrar dc oldu hiç gelmese free win işte lksdghlkshgdlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Akke pauseladı neyse ki. Yoksa 100 dakikalık oyun yalan olacaktı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 niye free win olsun remake atılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 rmk atılmazsa allaince için free rax geldi üst melee rax gitmiş ama hala bağlanan olmadı şu oyun rmk olmasın ya müthiş eglenceliydi sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 oyun gitmiş 1-1 saymışlar nedense şuan yeni oyun basladı sanırım kazsanan finala gidicek 1-1 gozukuyor şuan baya saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 vee 2. oyunda patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ahahha bi de 5 dolar istiyor izletmeye. allahtan tiviç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 geçende bi wca maçı böyle patlamıştı yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 navi lgd 2. oyun 4 saat falan remake yaptılar üstüste en son navi aldı oyunu 3. oyun yarına dediler akşamüstü navi toplanırken xiao8 ve lgd menajeri maçı şimdi oynayalım dedi 3. oyunu local lobby de oynadılar seyirci olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 çok güzel anlaşmışlar 3. oyun için sdf http://www.youtube.com/watch?v=9FeQGYN_SWk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Dota'yı indiriyorum şu an steam'den. her 100 mb indirdiğinde "busy writing to disk" diye bişey yazıyo ve durduruyo indirmeyi. indirdiği miktarı diske yazamıyor mu hemen diye 1 mb e çektim indirme hızını ama bir şey farketmedi. neden böyle var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 wca dota2de gördüğüm en kötü organizasyon oldu heralde esl ny geliyo neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 summit 2 geliyo en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 summitt çoh başarılı yav. Flassh'a dahi beğendirmeyi başaracak kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Flash'ın ravagelar daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 knoxville said: wca dota2de gördüğüm en kötü organizasyon oldu heralde esl ny geliyo neyse ki ESL venue olarak efsane olabilir ama turnuva olarak çok çöp. Hem prizepoolu yükseltemiyorlar hem de single elim. bir LAN yaparak ne kadar rezil olduklarını kanıtlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Aceace said: summitt çoh başarılı yav. Flassh'a dahi beğendirmeyi başaracak kadar iyi. ben beğendim diye kesin 2ncisi bok olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 merliniyi yine küvette görmek istiyoruz yada sheeverı hangisi kolaylarına gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Turnuvalar baslarken yazin buraya da ya eskisi gibi takip edemiyorum ama izlemek istiyorum hepsini.sfsdsd burayi takip ediyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Merlini stream yapmiyor mu artik? Saatlerce sıkılmadan izledigim tek oyuncuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 korede merlini şuan zeyphr takımında oynuyor ne güzel iş mk ya koca community de tek kıskandığım şu koreye giden amerikancılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 sheeverı küvette görücek isek compendium alıyorum ben abi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 niye cirkin nerd gormek istiyosunuz, ac internet guzel kari dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar