Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=MLIsv8Uj1t0 ne leş olmuş multikill banner arkasına b movie efekt eklemişler sadece bu ne ya göz silkiyor
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 banner kapatmaca olur umarım 2 defa bakarım sonra bayar beni gerçi tinker da geliyo oyun iyice gg bi 6 ay falan
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Kapama gibi bir sansimiz olur mu? Hani eskisinden devam edebilme opsiyonu birakma gibi...
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 banner item olarak gelicek ya loadout kısmına ekliceksin öyle olmaz herkes böyle kullanıcak ise zaten bırakırım oynamam daha böyle leş bannerlar ile
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 knoxville said: banner kapatmaca olur umarım 2 defa bakarım sonra bayar beni gerçi tinker da geliyo oyun iyice gg bi 6 ay falan tinker techies ÖĞREN ÖNCE
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 egm ve s4 alliance sitesinde de açıklandı böhü http://farewell.thealliance.gg/
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ekran görünmüyo lan, combatın ortasında üstteki adama yardırırken oradan çıkacak abidik bişi lol
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 knoxville said: rip beyler geldi techies 570 mblık patch onun için mi ?
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Evet. Ayrıca said: ALL RANDOM DEATHMATCH It's a fight to the death with an ever-evolving lineup! Each player begins the match with a random hero, and becomes a new hero after every death. But don't wait for your favorite fighter to come along: each team may only lose 40 heroes before their players will cease to respawn. If a team loses all 40 of their heroes, or their Ancient falls, the match is over. Ready to fight what you can't predict?
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=XRPW5bB3GCI&feature=player_detailpage#t=29
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Update'i geldiği gibi yapabilen tek benim sanırım!? Steam adreslerinizi verin de maç atalım 2 abandon'ım var :P.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben alt hesabımla giricem ya oynanmaz şimdi mainle dfgdfg
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 of çok özlemişim be acaip eğleniyorum asdaf
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Tech e revizyon gelmesi lazım ya.Sığır gibi 4 tane level 1 bombanın üstünden blood seeker geçti.Adam tertemiz çıktı bombalardan.Base dmg olarak 38 fazla düşük gibi.2 vuruş arasında 3 saniye geçiyo heralde. AP oyunlar çok keyifsizleşti.Karşı taraf techies aldıysa kesin yeniliyolar.Bizim takımdaysa eğer kalan 4 kişinin bireysel çabalarından ne çıkarsa artık.AR oynayacam artık.Random is random böylesi çok daha iyi olur.Dün gece 4 AP oyun attım.4 üde techies faciasıyla son buldu. Bombalara ölen yok vursa tesir etmiyo.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 revizyon falan gelmesin ya geldiği gibi unutulsun işte bs de ölmediyse hızlı geçmiştir yarı dmg yemiştir
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 valla 2 oyunda bizi parçalara ayırdı techies. birinde pek iş yapamadı
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ya yeto dota rus komünitesi ve yeni pleb dota 2ciler bilmez techiesi bi ara alıcam biraz durulsun süper oynarım
Öne çıkan mesajlar