Lancelion Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 artifact hype'i geliyor yavas yavas, bakalim tutacak mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 dota plus çıkmış yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 aka. yeter o kadar oynadiginiz biraz da para verin lan artik http://blog.dota2.com/2018/03/introducing-dota-plus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 DoGMeaT said: Raylen said: DoGMeaT said: https://steamcommunity.com/id/dogmit/ ekleyin ranked girek bende bi sürü yabancı var aksamları 5 giriyoz o nasıl bir profil abi yorumlardaki kekoları ibret diye mi tutuyon lel ağlama duvarı o tokatladığım gelip ağlıyo Kendi takimindan adam bile yazmis lan. Feeder diye yardirmissin adama. Toxic player... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 la adama sniper randomlayıp offlane'de feed'ledi demişim i didint feed i got killed demiş o adama hak verip bana toxic diyorsan git limon sat dahada dota oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 ^ dota_komunitesi.jpg oldu bu mesaj =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Hahahaha su cevabindan belli abi toxic oldugun. Hadi geldin hakli oldugunu dusundugunden cevap yazdin da dotayi birak limon sat falan, tam toxic alarm. SNIP ! UNINSTALL DOTA FUKIN FEEDER diye gider herhalde diyalog Dotayi biraktim zaten abi, kanser katsayimi artirmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 ya benim de arkadaş var o da yigit k soyadıyla aynı toxicitye sahip seninle o da dota oynuyor sdf ya gerçekten adamın profiline gidip feeder falan mı yazdın abi nasıl böyle oluyorsunuz ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 toxic değilim haksızlığa gelemiyorum yoksa oyun oynanırken kimseyi törpülemem hatta tanımadıgım biri bile olsa takım arkadaşımı başka takım arkadaşıma törpületmem , toxicliğe geçit yok ama oyun sırasında takımının emeğini ezen, zamanını harcayan,saygısızlık yapan daltarağın ne kadar daltarak olduğunu gidip steam duvarına yazdım diye toxic olacaksam tamam toxic'im o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 dogmeat gerçek dotacı lolculer anlamaz o duyguları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 DoGMeaT said: toxic değilim haksızlığa gelemiyorum yoksa oyun oynanırken kimseyi törpülemem hatta tanımadıgım biri bile olsa takım arkadaşımı başka takım arkadaşıma törpületmem , toxicliğe geçit yok ama oyun sırasında takımının emeğini ezen, zamanını harcayan,saygısızlık yapan daltarağın ne kadar daltarak olduğunu gidip steam duvarına yazdım diye toxic olacaksam tamam toxic'im o zaman aynı şeyi arkadaşım da yapıyor. senin de onun gibi 12 yaşında olmadığını varsayarak soruyorum abi neden yapıyorsunuz? yani gidip adamın duvarına yazınca, maç sonu full rage klavye spam küfredince, voice chatten sövünce bu sözüm ona "hakeden arkadaşlara" ne hissediyorsunuz tam olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 DoGMeaT said: toxic değilim haksızlığa gelemiyorum yoksa oyun oynanırken kimseyi törpülemem hatta tanımadıgım biri bile olsa takım arkadaşımı başka takım arkadaşıma törpületmem , toxicliğe geçit yok ama oyun sırasında takımının emeğini ezen, zamanını harcayan,saygısızlık yapan daltarağın ne kadar daltarak olduğunu gidip steam duvarına yazdım diye toxic olacaksam tamam toxic'im o zaman abi son yazdığın toxicliğin tanımı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Jaegerjaquez said: DoGMeaT said: toxic değilim haksızlığa gelemiyorum yoksa oyun oynanırken kimseyi törpülemem hatta tanımadıgım biri bile olsa takım arkadaşımı başka takım arkadaşıma törpületmem , toxicliğe geçit yok ama oyun sırasında takımının emeğini ezen, zamanını harcayan,saygısızlık yapan daltarağın ne kadar daltarak olduğunu gidip steam duvarına yazdım diye toxic olacaksam tamam toxic'im o zaman abi son yazdığın toxicliğin tanımı zaten :D oyun sırasında voice chat spamlamam, yetemeyene yetemedin demem,terbiyesize terbiyesiz diyorum aga,o kadarcık toxic'lik olsun moba oynuyoruz hatta mobayı bırak ERKEG oyunu dota oynuyoruz aga hamama giren terler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 paradoksalkedi said: DoGMeaT said: toxic değilim haksızlığa gelemiyorum yoksa oyun oynanırken kimseyi törpülemem hatta tanımadıgım biri bile olsa takım arkadaşımı başka takım arkadaşıma törpületmem , toxicliğe geçit yok ama oyun sırasında takımının emeğini ezen, zamanını harcayan,saygısızlık yapan daltarağın ne kadar daltarak olduğunu gidip steam duvarına yazdım diye toxic olacaksam tamam toxic'im o zaman aynı şeyi arkadaşım da yapıyor. senin de onun gibi 12 yaşında olmadığını varsayarak soruyorum abi neden yapıyorsunuz? yani gidip adamın duvarına yazınca, maç sonu full rage klavye spam küfredince, voice chatten sövünce bu sözüm ona "hakeden arkadaşlara" ne hissediyorsunuz tam olarak :D saydıklarından ancak duvara yazmayı yapıyorum bişi hissetmek için değil sanırım bunu yapma sebebim,kendimi koruma mekanizmam sadece,vaktimi harcayan terbiyesiz beyinsizlerin duvarına,kibarca "kötü oynadı çünkü......" diye yazmam,benden sonraki takım arkadaşlarına bi uyarı,bir yardım,belki adamın kendini eleştirip hatalarını gözden geçirmesi için bir fırsat,belki kendi sinirlerimi yatıştıran bir başa çıkma mekanizması zoruna gidiyorsa bu kadar , kapa duvarını aga,yahut yorumumu sil,gidip spamlamıyorum keza,sinirden kendimi sikcek hale geldiysem ancak tenezzül edip yazıyorum,her halükarda dota gibi toxic'liğin derya olduğu bir oyunda benimkisi bir damla bile sayılmaz yinede fazla geliyorsa sana,12 yaşındaki kankilerinle minecraft vb daha yapıcı oyunlara ve daha efendi kominitilere doğru yol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Arada rage oluyor insan ya. Geçen gün takımdaki herkes ugrasirken undying oynayan velet gidip gidip öldü 15 kere falan, fightlara gelmiyor. Ona ragmen ucu ucuna kaybettik deli oldum. Neyse herkes reportlayacak zaten derken dota serverları goctu oyun sonu. Connecting to blabla yazısında kaldı. Geldiginde de reportlama secenegi gitmiş tabi. Şimdi sovme de dur. Low priority de curumesi gereken tipler ranked'te maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Bugüne kadar dota'da steam duvarına "Kötü oynadın" yazıldı diye hatalarını gözden geçiren yoktur. Maç başlamadan takım arkadaşının steam duvarına bakıp feyz alan da yoktur. Hadi bakayım dese, senin yazdığın mesaj adama ne katacak. Hadi adam senin mesajını okudu aydınlandı diyelim, oyuna girmişsin zaten, o saatten sonra abandon yapacak halin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 >Maç başlamadan takım arkadaşının steam duvarına bakıp feyz alan da yoktur mid vermemek için çok yaptık ya da eskiden oyun dodgelıyorduk bu yöntemle. evet işsizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Reportları ayırmaları lazım, toxicler için ayrı bir bolüm açmları lazım. Toxicler kendi aralarında oynasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 sırf toxiclerle oynamayı tercih ederdim nublarla oynamak yerine oyunu bilen adamın işi toxiclemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Asteroth said: Bugüne kadar dota'da steam duvarına "Kötü oynadın" yazıldı diye hatalarını gözden geçiren yoktur. Maç başlamadan takım arkadaşının steam duvarına bakıp feyz alan da yoktur. Hadi bakayım dese, senin yazdığın mesaj adama ne katacak. Hadi adam senin mesajını okudu aydınlandı diyelim, oyuna girmişsin zaten, o saatten sonra abandon yapacak halin yok. bana yazsalar bi düşünürüm ben bakıyorum maç öncesi kim nereli diye,takımında türk yahut rus varsa ona göre mental olarak hazırlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Abi sana yaziyoruz iste toxic player olmussun diye dusunmuyorsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Gerci dusunmussundur belki hakkini yemis olmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 yeterince data yok elinde benimle 2-3 oyun atmadan söylüyor değil sallıyor oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 anlamadığınız problem o işte. istediğin kadar taşı maçı kda olarak da göster takıma, mantıklı bir insanın denk gelmesi ve sen ona toxic davrandığında veya maç sonu gidip duvarına yazdığında falan öz eleştiri yapması imkansız lol. çünkü onlar da aynı anda sizin gibi düşünerek size flameliyor xd. herkes karşıdakinin yanlış olduğunu en iyi oyunu kendi bildiğini düşündüğü hiç siz de dahil kimse kendini değiştirmiyor. 5-6k aralığında olmadığını varsayarasak, kaç kere sana bugüne kadar senin yaptığın gibi bir eleştiri geldi de adama hak verip dinleyip kendini takım arkadaşından gelen eleştiriye göre değiştirdin? yok çünkü öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 ya ne anlatıyorsunuz mantıklı insanın duvarına niye yazı yazım hiç mi okumadın attığım postları allahansen ne anlatıyorsunuz şunun için en yukardaki benim yorumum, ÇOK mu geldi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar