Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

bu yeni bişi değil ki pa ya rework geldiğinde ilk herkes yapıyodu aylar önce :d

Aynen dagger bufftan sonra olan birşey de böylesini ilk defa gördüm ben ondan koydum :D Tam racks gidecekken bi dagger ve teamkill lol

Ben de 1-2 yıldır oynamıyorum bu arada adfsd ama oyunu ful takip ediyorum, twitch falan izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Jaegerjaquez said:

bu yeni bişi değil ki pa ya rework geldiğinde ilk herkes yapıyodu aylar önce :d

Aynen dagger bufftan sonra olan birşey de böylesini ilk defa gördüm ben ondan koydum :D Tam racks gidecekken bi dagger ve teamkill lol

Ben de 1-2 yıldır oynamıyorum bu arada adfsd ama oyunu ful takip ediyorum, twitch falan izliyorum.

Valla gerçek.5k uzeri nba,4k euroleague,3k 1. Lig diye gidiyor iste.Biz de kendi capimizda oynuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 4.5k mmr başlamıştım direk 1-2k mmr yok falan sanıyodum sonra bi hatunla tanıştıydım falan dota oynuomuş bi baktım mmr ına 800 mü neydi NAXIUGIUDHXIOAHGZSIUDGBASIODFJASOPDKASĞDALSKDPIHA bi de cv sine dota oynuorum yazmış el göz kordinasyonumu geliştiriyo tarzı bşiler xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
tiLi said:

izlemesi oynamasından zevkli ya. dota turnuvaları bağımlılık oldu bende

İzlemesi zevkli, çünkü 9-10K seviyesindeki bireysel oyunculardan kurulmuş, birbiriyle iletişim kuran ve senkronize oynayan adamları izliyorsun.

Kendin oyuna girince, 40 dakika safe lane'de solo kasan carry'lerin 5v5'e asla karışmayıp, en son artık adamlar base'e girerken 1v5 dalıp ölmesiyle oyun kaybediyorsun.

Combined Arms Strategy vs. Human Wave
Sosyal ağlarda paylaş

@Asteroth

o bahsettiğini ilk zamanlarım görüyordum.. Aynen dediğin gibi sahneler vardı :D. Neyseki mmr yükselin oyun adama dönmüştü :)

ps: benim bile yapmışlığım olmuştur (ilk zamanlarım). Tabi senin anlattığın kadar değilse, anlattığına yakın. Kasıp herkese tek atacağım sanıyordum ve farm odaklı oynuyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...