Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 2 yıldır dota oynamıyorum ama patchlogları okuyorum hep sdfglşdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Abi 1,5-2K MMR nedir? Cidden hurafe olduğunu sanıyodum ben o MMR'ların, nasıl oluyor maçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Jaegerjaquez said: bu yeni bişi değil ki pa ya rework geldiğinde ilk herkes yapıyodu aylar önce :d Aynen dagger bufftan sonra olan birşey de böylesini ilk defa gördüm ben ondan koydum :D Tam racks gidecekken bi dagger ve teamkill lol Ben de 1-2 yıldır oynamıyorum bu arada adfsd ama oyunu ful takip ediyorum, twitch falan izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluescomes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 yumy said: Jaegerjaquez said: bu yeni bişi değil ki pa ya rework geldiğinde ilk herkes yapıyodu aylar önce :d Aynen dagger bufftan sonra olan birşey de böylesini ilk defa gördüm ben ondan koydum :D Tam racks gidecekken bi dagger ve teamkill lol Ben de 1-2 yıldır oynamıyorum bu arada adfsd ama oyunu ful takip ediyorum, twitch falan izliyorum. Valla gerçek.5k uzeri nba,4k euroleague,3k 1. Lig diye gidiyor iste.Biz de kendi capimizda oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ben demedim bir şey ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluescomes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 City of heroes ve Wow zamaninda üye olduğum forumdan yıllardır uzak kalmanın sonucu,hatalı alıntılama oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 bende 4.5k mmr başlamıştım direk 1-2k mmr yok falan sanıyodum sonra bi hatunla tanıştıydım falan dota oynuomuş bi baktım mmr ına 800 mü neydi NAXIUGIUDHXIOAHGZSIUDGBASIODFJASOPDKASĞDALSKDPIHA bi de cv sine dota oynuorum yazmış el göz kordinasyonumu geliştiriyo tarzı bşiler xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 o hatunun accountuna girip slarkla bi oyunda 70 kill falan alıyodum hatta ne günlerdi be sdfhsdşjofsdijfisdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 izlemesi oynamasından zevkli ya. dota turnuvaları bağımlılık oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Son patchden sonra giremiyorum oyuna ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 tiLi said: izlemesi oynamasından zevkli ya. dota turnuvaları bağımlılık oldu bende İzlemesi zevkli, çünkü 9-10K seviyesindeki bireysel oyunculardan kurulmuş, birbiriyle iletişim kuran ve senkronize oynayan adamları izliyorsun. Kendin oyuna girince, 40 dakika safe lane'de solo kasan carry'lerin 5v5'e asla karışmayıp, en son artık adamlar base'e girerken 1v5 dalıp ölmesiyle oyun kaybediyorsun. Combined Arms Strategy vs. Human Wave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 @Asteroth o bahsettiğini ilk zamanlarım görüyordum.. Aynen dediğin gibi sahneler vardı :D. Neyseki mmr yükselin oyun adama dönmüştü :) ps: benim bile yapmışlığım olmuştur (ilk zamanlarım). Tabi senin anlattığın kadar değilse, anlattığına yakın. Kasıp herkese tek atacağım sanıyordum ve farm odaklı oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 haha güzel yapmış yine kerata :D https://www.youtube.com/watch?v=1HFBwMbJVAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 yeni karakter mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 O nerden çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ne bilem izlemedim sordum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H6YDqxiKZ7c Ondan ona gezerken şunu da gördüm negzelmiş lan asdf goosebumps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 fantasy challenge için takım dizdiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Kimse TI izlemiyo mu ya? Nasil bir forum oldunuz siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Ben izliyorum. İzleyemediklerimi de yutuptan özetlerini izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Ana 972 GPM Alchemist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 oyunculardaki psikolojiyi düşünemiyorum bile. Yazık lan :D, gerilim inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 liquid'e güvendik, motor oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 iyi de motor ettiler. o ne bot pushuydu yarabbim, sizleri tanimak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 KOTOL FOR DA WIN!! bir de şu çıkmış, iyi baya :D https://www.youtube.com/watch?v=R59EzF-Efks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar