Luriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 warcraftta banlistin vardı castle fight atacaksan çıkanları banlıyordun mesela bunda öyle bişi yok çıkan çıkana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 biraz otursun customlar içinde leaver olayı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 team vayyyb http://i.imgur.com/uVyK9SQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Luriel said: warcraftta banlistin vardı castle fight atacaksan çıkanları banlıyordun mesela bunda öyle bişi yok çıkan çıkana castle fight yok ya. Ben bulamadım hatta castle fight'i yapan adam bu http://www.eeve.org/index.php ve yanlis hatirlamiyorsam bilg.'i ucmustu castle fight ile yaptigi herşey gitmiş ve o gün bugundür hiçbirşey yapmadı onun yerine salak salak td oyunlarıyla ugrasti durdu (warcraft 3 üzerinden oynanıyor bunlar bide hala lol) Yani şu oyun türünde öyle bir potansiyel var ki dota2 custom map'ten kurtulur baslı basına oyun olur ama kimse bu tür bir oyun yapmaya yanasmıyor, şaşırtıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 illa valve ın yapmasına gerek yok böyle bir sistemi. Yakında bir internet sitesi yapan olur (sistemli felan), sadece oradan lobilere girersiniz. Sorun çözülür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Bu reborn clienti bayaa bozuk.Az once durup dururken oyundan dustum.Yeniden baglanmaya calistim.Serverda oyunu bulamiyorum gibi sacma sapan bir hata verdi.Kapattim clienti tekrar actim.Gene ayni seyi soyluyo.Steami kapatip tekrar actim, oyun yok ortalikta.Ama bana abandon penalty yazilmamis. Gecen gunde bu account hala oyunda diyodu gene ayni sekilde oyundan dustum geri baglanayim dedim.Kapattim actim baglantiyi resetledim duzelmemisti.Abandon ettim, gene ceza yok. Bayaa bayaa bozuk bu client. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 it's happening!!!11!11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Güle güle leshrac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Summon ve birim kontrol herolarına gelen bufflara bak lol derken said: Infest and Control can now be used on Ancient Creeps O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 leshrac'ı tam istediğim gibi nerflemişler ogre magi'a güzel bi buff gelmiş hoşuma gitti Necro güzel nerflenmiş (gerekliydi) PA buffı çok güzel olmuş bence ama yine de picklenmez çok Doppelganger cast time increased from 0 to 0.1 Şu oyundaki en iyi balance fix'i olabilir Slardar Sprint now provides phased movement aşırı OP olmuş bence Spirit Breaker Greater Bash now uses pseudo random chance GERÇEK 17% BU DEĞİL storm'u da çok güzel nerflemişler Sven galiba itemsız 2 tane stun atabilicek earlyde Enchanted Mango Cost reduced from 150 to 125 BEST BUFF EVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Ball Lightning base mana cost increased from 15 + 7% to 30 + 8% bu ne ya öldürmüşler heroyu aha invoker buffları güzel 1 senedr oynamıyordum geri dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 techies fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Bütün herolar ile oynamışlar.. Yeniden yazmışlar oyunu ... Oku oku bitmiyo Night Stalker Base health regen increased from 0.25 to 2 Pudge Rot move slow increased from 20/22/24/26% to 27% Riki Permanent Invisibility health regen increased from 4/5/6/7 to 6/8/10/12 Shadow Shaman Shackles cooldown reduced from 16 to 10 Shackles total damage increased from 120/160/160/200 to 120/180/240/300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Town Portal Scroll Town Portal Scroll cost reduced from 100 to 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Infest and Control can now be used on Ancient Creeps Added Aghanim's Scepter upgrade: Flaming Lasso grabs its target, as well as the target's nearest allied hero within 400 range. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Flaming lasso buffını görmemiştim oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Flaming Lasso, cok imba duruyor. Major de direk batrider pickleri goruruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 rank oyundan düştüm ya reconnect de olmadı steam kapatıp açtım gitmiş reconnect play dota yazıyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 bi daha olursa konsoldan reconnect yahut rety dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 yine oldu ama benle ilgili değil ki ya poor network server detected, it is now safe to leave diyo bağlanmıyo tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 lan techiesime napmışlar hero bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 pulkas said: Bu reborn clienti bayaa bozuk. ... Bayaa bayaa bozuk bu client. X( http://www.youtube.com/watch?v=ccFRtbR4l98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 hislerime tercuman oldu https://www.youtube.com/user/midormeepo/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tam bir annesizmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bu nedir abi ne yaptılar bu oyuna asdfd Nasıl bi mekanik bu explain plz, Kim kimi yiyor? http://www.youtube.com/watch?v=eONvcJZpfOs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar