KireiMerodii Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Merhaba arkadaşlar! Bu siteyi buldum, bana internetten yılbaşı hediyesi oldu; size de yeni yılda bir gülücük hediye edeyim, ne yapalım? Elimizden bu gelir şimdilik :) Forumlarda tekrar tekrar görüşmek üzere![signature][hline](: pati izi :) Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 wtp[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Naa? wtp ne? :)[signature][hline](: pati izi :) Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hoşgeldin, kendi bulduğun hediye umarım hoşuna gider[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Aramıza hoşgeldin.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: KireiMerodii, 31 Aralık 2004 12:55 tarihinde demiş ki: Naa? wtp ne? :) velkam the paticik:-D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Alıntıla
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 :] Hoşgeldin![signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Alıntıla
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hoşgeldin aramıza :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Alıntıla
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Hosgeldin Merak ediyor tabi simdi herkes nedir bu nikin anlami diye?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bende merak içindeyim ne manada?[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 :) SweetSympony demek Japonca...[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :) Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 peki türkçe :D şaka. hoşgeldin.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Yaw nickim SweetSymphonydi deiştirdim sonra Japoncasını yazdım öyle aklımda kalmış, türkçesini yazmamışım komik olmuş cidden :D[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :) Alıntıla
noxite Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 wtp= welcome to paticik hrlde[signature][hline]msn: [email protected] icq:173196330 Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ho$geldin patimize.[signature][hline]K.V izlemeyen adama kız vermiyolarmış :) Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 seni samle tanıştıralım biz : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hoşgeldiniz.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try Alıntıla
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Oj geldin!! Yeni yılda paticik'i keşfetmek.. Güzel bir tecrübe olucak senin için :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Alıntıla
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kangei..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Alıntıla
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Wellgeldin[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.