Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi elde tutmanın yolları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam çözemedi hala, patide mimlisin bi kere, bu topiğe yazma bişi lan işte. yazıyosan da şakalı komikli bişi yaz. topiği tek ciddiye alan adam olunca patlıyor tabi.

0ne bildiğin aşk yatırımcısı, öyle bi mesaj atmış ki; troll arkadaş "ayrıldım" diye topic açsa trollden önce yazacak "BOK BON DOMOŞTOM HOHOHOHO" diye.

not: cennet mahallesine güldüm lan :D
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

yalnız poly'yi kim act ediyorsa helal olsun güzel kezban profili çıkarıyor temiz gözlem yapmış.

bence ninja.. adam son derece başarılı, yani ayağa kalkıp alkışlamalık şapka çıkarmalık kulakları çınlasın
Mesaj tarihi:
polyanagirl said:

Evet paticikle beraber yeni sevgili yaptım hepiniz biliyorsunuz. Şimdi bana yardım etmeniz gerek. Şuan sevgiliyiz. Onu hep hayatımda tutmak için ne yapmalıyım. Hemen vermelisin diye içinizden geçirdiğinizi biliyorum:) onun dışında şeyler önemli hadi paticik erkekleri destek :) yada eğerki soğursam bu adamdan hayatımdan koşarak çıkması için ne yapmalıyım :)) iki türlü cevap lazım :)

Karımla yeni tanıştıgım da beni keklemek için "cindygirl35" die bir mail açmış msn den falan yazıyor :) ahanda seni görünce aynı mallık aklıma geliyor B)-
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

SodomVsGomore said:

yalnız poly'yi kim act ediyorsa helal olsun güzel kezban profili çıkarıyor temiz gözlem yapmış.

bence ninja.. adam son derece başarılı, yani ayağa kalkıp alkışlamalık şapka çıkarmalık kulakları çınlasın

başka bi topicte roket adam'a dadanıp yavşaması için yol yapması çok iyiydi. düşen olsa yılın failini çiviyle forum girişine çakardı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...