kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 canım hiçbir şey yapmak istemiyor, kızlar da bakmıyor tam bir kaybedenim, beni biraz mutlu edecek oyalayacak herhangi bir tavsiye pls, bilgisayar oyunları dahil buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 giyim,aksesuar,saç,sakal falan ayarla bakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 eylem sezonu da bitti normal sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sakallar çok seyrek uzatamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sakal uzatamıyosan uzatmaya çalışma. giyim ve saçla hallet herşeyi biz mi anlatıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kızların bana bakmasını sağlayacak bir yol olduğunu zannetmiyorum başka şeyler gerek bana oyalanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sdeceokuyangenç said: sakal uzatamıyosan uzatmaya çalışma. giyim ve saçla hallet herşeyi biz mi anlatıcaz neo asdasd edit: abi ismi gözükmüyodu yine sadece madalyası vardı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kolektifinsan said: kızların bana bakmasını sağlayacak bir yol olduğunu zannetmiyorum başka şeyler gerek bana oyalanacak Düzgün beslen hamur işi abur cubur yeme, Spor yap, önce yürü sonra koş, ağırlık çalış, bakarlar korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bilgisayar oyununu s. et, denildiği gibi spor falan şart. hem hatun da bulursun sporda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Dil kursuna git (ingilizce olmak zorunda değil, ispanyolca, fransızca vs), ortam değiştir, salona başla, bilgisayar harici bişiler yap, o baymıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 spor yapmak için motivasyonun hatun olmasın lan. harici motivasyonlar başarıya ulaştırmıyo. kendini daha iyi hissediceğini garanti ediyorum spor yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 spora aylarca gittim zerre gelişmedim bırakıcam yakında sırf salona verdiğim para yanmasın diye gitmeye devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Hatun her şey için motivasyondur olm, yanlış yönlendirme çocuğu öyle dar donlu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 DANS KURSUNA GİT LAN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 dünya kupası var lan başka eğlenceye gerek mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ben seni seviyorum, sebepsiz. şimdi otur, mutlu ve uslu bir çocuk ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 "Tatar Ramazan" said: Hatun her şey için motivasyondur olm, yanlış yönlendirme çocuğu öyle dar donlu sdf sen de haklısın nihai hedef genleri aktarmak olunca motivasyonun da ondan gelmesinde sakınca olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 koçluğunu yapsam her türlü gelişirsin muhtemelen yanlış çalışma, beslenme küçük ihtimalle düşük testosteron. doktora gidip bi çektirsene spor için demiyorum. bi endokrin yap gel düşük T varsa mutsuz olursun böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ben de mutsuzum lan takma o kadar kafana, gecmiyor o mutsuzluk. Arada kisa mutluluklar elde edip kendini kandiriyorsun, o kadar. Kitap oku, biraz chuck palahniuk, biraz Emrah Serbes, biraz da siir seviyosan siir oku. Saclarini duzenli kestir, yaz kamplarindan birine katil. Ozellikle ogrenci kolektiflerininkini tavsiye ederim. Hali saha maclarina git, benim gibi got gobek salma. Pompa pesinde ol, it ol hayın ol, zalım ol. Bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Theridone said: Ben de mutsuzum lan takma o kadar kafana, gecmiyor o mutsuzluk. Arada kisa mutluluklar elde edip kendini kandiriyorsun, o kadar. Kitap oku, biraz chuck palahniuk, biraz Emrah Serbes, biraz da siir seviyosan siir oku. Saclarini duzenli kestir, yaz kamplarindan birine katil. Ozellikle ogrenci kolektiflerininkini tavsiye ederim. Hali saha maclarina git, benim gibi got gobek salma. Pompa pesinde ol, it ol hayın ol, zalım ol. Bitti gitti eheh ben mutfağında çalışmaya gidiyorum o yaz kampına :) oyalanıyorum orda gündüzleri bi şekilde de akşamları işkence oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kardeş mutlu son arıyorsan çok yanlış yere geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bana yer ayarla oglum o zaman. Tas evde kalayim istiyorum. Araya adam sokayim diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 valla ben kendim çadırda yatıyorum taşlar sırtıma bata bata, kimseyle pek bi muhabbetim yok zaten ek: bi rahatsızlığın falan varsa mutlaka alırız ama taş evlerden birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mutsuzum lan daha nasil bir rahatsizligim olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar