Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 koyacaktım üşendim ya sdfds aklıma direkt o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Oo philanthropic konular alırım bir dal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Esh said: 4 sayfa gecmis kimse koymamis asil koyulmasi gerekeni. Demek ki biz yaslaniyoruz Hahaha yerinde olmuş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 cevabı alıntının içine yazmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 knoxville said: cevabı alıntının içine yazmak ~ caps koymasından daha gerçekçi bir kanıt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 cevabi alintinin icine yazmasi feyk olmadigini forum mantigini bilmedigini gosterir kafasindan mi yola ciktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 BabacumMostors said: hepiniz merak ettik, evet hangi konulara girmeyelim :) valla forumumuzun durumu berbat. hiç bir kız bizim için caps koymuyor. bu konu da gerçekten çok dertliyim. kızlar yok sana diyor. mesela 10 tane caps varken 11. yi fesbuka yüklemek zor gelmiyor ama durumu bozuk zar zor caps bulan birine bir caps verip yardım etmiyor. nasıl bir dünya burası. eminim herkes profiline göre bir yardım da bulunsa şu forum ne güzel bir yere dönüşür. caps bulamayanın capsi olur belki senin bir derdine çare bulur. Haksız mıyım polyanagirl.? bunu niye açtım belki okursun da bunu icraate dönüştürürsün. diceğim o ki biraz faydalı işler yap. Hiç değilse birini mutlu etmeye çalış. Bu konulara gerçekten girmek lazım. Bu forumda bir bireysek elbette yapacaklarımız var. Ben mesela kimsesiz profilleri bol bol ziyaret ederim layklarım. fesbukta da çirkinler var yardımda bulunduğum. işte bunun gibi şeyler yapılabilir. ASUDHASUDHASUDHA ILANNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 knoxville said: cevabı alıntının içine yazmak İstediğim gibi yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 BabacumMostors said: hepiniz merak ettik, evet hangi konulara girmeyelim :) valla forumumuzun durumu berbat. hiç bir kız bizim için caps koymuyor. bu konu da gerçekten çok dertliyim. kızlar yok sana diyor. mesela 10 tane caps varken 11. yi fesbuka yüklemek zor gelmiyor ama durumu bozuk zar zor caps bulan birine bir caps verip yardım etmiyor. nasıl bir dünya burası. eminim herkes profiline göre bir yardım da bulunsa şu forum ne güzel bir yere dönüşür. caps bulamayanın capsi olur belki senin bir derdine çare bulur. Haksız mıyım polyanagirl.? bunu niye açtım belki okursun da bunu icraate dönüştürürsün. diceğim o ki biraz faydalı işler yap. Hiç değilse birini mutlu etmeye çalış. Bu konulara gerçekten girmek lazım. Bu forumda bir bireysek elbette yapacaklarımız var. Ben mesela kimsesiz profilleri bol bol ziyaret ederim layklarım. fesbukta da çirkinler var yardımda bulunduğum. işte bunun gibi şeyler yapılabilir. ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 dayanın beyler dynamick ile konuştum yakında "Verified" kız açont sistemi geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 o nası olacak abi? meme fotosu mu isteyecek sistem? ya da yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ~ istiğim yiri yizirim dediğine göre, ya işine ciddiye alıyor yada gerçekten burcucum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 "roket adam" said: BabacumMostors said: hepiniz merak ettik, evet hangi konulara girmeyelim :) valla forumumuzun durumu berbat. hiç bir kız bizim için caps koymuyor. bu konu da gerçekten çok dertliyim. kızlar yok sana diyor. mesela 10 tane caps varken 11. yi fesbuka yüklemek zor gelmiyor ama durumu bozuk zar zor caps bulan birine bir caps verip yardım etmiyor. nasıl bir dünya burası. eminim herkes profiline göre bir yardım da bulunsa şu forum ne güzel bir yere dönüşür. caps bulamayanın capsi olur belki senin bir derdine çare bulur. Haksız mıyım polyanagirl.? bunu niye açtım belki okursun da bunu icraate dönüştürürsün. diceğim o ki biraz faydalı işler yap. Hiç değilse birini mutlu etmeye çalış. Bu konulara gerçekten girmek lazım. Bu forumda bir bireysek elbette yapacaklarımız var. Ben mesela kimsesiz profilleri bol bol ziyaret ederim layklarım. fesbukta da çirkinler var yardımda bulunduğum. işte bunun gibi şeyler yapılabilir. ahahahhahah Bak herkes gülüyor yazdığın şeye :) utanmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 arcane said: dayanın beyler dynamick ile konuştum yakında "Verified" kız açont sistemi geliyormuş. :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 anladın da sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bıyık ın banini acin ya fakelerle dolduracak forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 şaka maka etik olarak çok çirkin işler bunlar, sözde çok feminist ve hümanist siniz birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 anonim olarak karı rpsi yapmak ibnelik belirtiymiş. bırakın yazsınlar kendilerini keşfetsinler sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tiLi said: anladın da sanki ~ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: "roket adam" said: BabacumMostors said: hepiniz merak ettik, evet hangi konulara girmeyelim :) valla forumumuzun durumu berbat. hiç bir kız bizim için caps koymuyor. bu konu da gerçekten çok dertliyim. kızlar yok sana diyor. mesela 10 tane caps varken 11. yi fesbuka yüklemek zor gelmiyor ama durumu bozuk zar zor caps bulan birine bir caps verip yardım etmiyor. nasıl bir dünya burası. eminim herkes profiline göre bir yardım da bulunsa şu forum ne güzel bir yere dönüşür. caps bulamayanın capsi olur belki senin bir derdine çare bulur. Haksız mıyım polyanagirl.? bunu niye açtım belki okursun da bunu icraate dönüştürürsün. diceğim o ki biraz faydalı işler yap. Hiç değilse birini mutlu etmeye çalış. Bu konulara gerçekten girmek lazım. Bu forumda bir bireysek elbette yapacaklarımız var. Ben mesela kimsesiz profilleri bol bol ziyaret ederim layklarım. fesbukta da çirkinler var yardımda bulunduğum. işte bunun gibi şeyler yapılabilir. ahahahhahah Bak herkes gülüyor yazdığın şeye :) utanmalısın çok utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tüm başlıkta sadece polyananın mesajları okudum. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar