Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 https://twitter.com/PolyanaGirl googlayınca bu çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 caps gelmemiş hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Abicim hala caps mi bekliyonuz, kız bişeyler sormak için açmış başlığı, geyik var diye takılıyor forumda işte can sıkıntısından, yoksa resim koyup ilgi peşinde değil ki, ehem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: Abicim hala caps mi bekliyonuz, kız bişeyler sormak için açmış başlığı, geyik var diye takılıyor forumda işte can sıkıntısından, yoksa resim koyup ilgi peşinde değil ki, ehem. Ya beni bu dünyada bir sen anlamışssın ben bile kendimi anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: "Tatar Ramazan" said: Abicim hala caps mi bekliyonuz, kız bişeyler sormak için açmış başlığı, geyik var diye takılıyor forumda işte can sıkıntısından, yoksa resim koyup ilgi peşinde değil ki, ehem. Ya beni bu dünyada bir sen anlamışssın ben bile kendimi anlamıyorum Di mi ya Nurgülcüüm, hayat işte kimle nerde karşılaşacağımız belli mi, bazen adı paticik olan turuncu bir forumda bile tanışabiliyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tatar evli 2 çocugu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 HUAHSAUSAGDUHFADHFDAHGFDHADGFDAJADF Remus said: https://twitter.com/PolyanaGirl googlayınca bu çıkıyor buna gülmüştüm araaya kaç tane mesaj gelmiş yehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Madcat said: bıyık burcu muymuş yükseleni ninjaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: SeaGle said: Zikko said: dylanın ark'ı bence, yazı stilinden anladım Mesajların iq seviyesinden de anlaşılıyor. Adam gibi biti cevap vermicek sanırım pu size :) http://forum.paticik.com/read.php?62,6953257,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 You are in a very wrong neighborhood nigger, get lost now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ren said: eğlenilecek kıza basarım nikahı. manyak mıyım bir ömür startv atv seyredeyim. acun çok kötü ya, çok büyük handikap gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: "Tatar Ramazan" said: Ayıp ediyorsunuz arkadaşlar, bence Burcu gayet güzel ve cici bir kız. Teşekkür ederim :) polyanagirl said: "Tatar Ramazan" said: Abicim hala caps mi bekliyonuz, kız bişeyler sormak için açmış başlığı, geyik var diye takılıyor forumda işte can sıkıntısından, yoksa resim koyup ilgi peşinde değil ki, ehem. Ya beni bu dünyada bir sen anlamışssın ben bile kendimi anlamıyorum karaktersiz said: tatar evli 2 çocugu var http://store.donanimhaber.com/ae/8b/3e/AE8B3E53E7AB42CA122CE2FAB4110A12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 16 karı 7 de torunum olduğunu da yazsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: 16 karı 7 de torunum olduğunu da yazsaydın keşke kürtmüsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 moriarty said: polyanagirl said: "Tatar Ramazan" said: Ayıp ediyorsunuz arkadaşlar, bence Burcu gayet güzel ve cici bir kız. Teşekkür ederim :) polyanagirl said: "Tatar Ramazan" said: Abicim hala caps mi bekliyonuz, kız bişeyler sormak için açmış başlığı, geyik var diye takılıyor forumda işte can sıkıntısından, yoksa resim koyup ilgi peşinde değil ki, ehem. Ya beni bu dünyada bir sen anlamışssın ben bile kendimi anlamıyorum karaktersiz said: tatar evli 2 çocugu var http://store.donanimhaber.com/ae/8b/3e/AE8B3E53E7AB42CA122CE2FAB4110A12.jpgrep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 synthesizer said: moriarty said: polyanagirl said: "Tatar Ramazan" said: Ayıp ediyorsunuz arkadaşlar, bence Burcu gayet güzel ve cici bir kız. Teşekkür ederim :) polyanagirl said: "Tatar Ramazan" said: Abicim hala caps mi bekliyonuz, kız bişeyler sormak için açmış başlığı, geyik var diye takılıyor forumda işte can sıkıntısından, yoksa resim koyup ilgi peşinde değil ki, ehem. Ya beni bu dünyada bir sen anlamışssın ben bile kendimi anlamıyorum karaktersiz said: tatar evli 2 çocugu var İşte oyüzden evlenmiş adam gbi adam :) kaçırmamışlar http://store.donanimhaber.com/ae/8b/3e/AE8B3E53E7AB42CA122CE2FAB4110A12.jpgrep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 "Tatar Ramazan" said: bazen adı paticik olan turuncu yeşil bir forumda bile tanışabiliyor insanlar. turuncu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Turuncu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yeşil tema? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Renk körüyüm belkide ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Umut sarikayanin "oturmayi kalmayi bilen kiz" karikaturunu ararken bunu buldum: arbeit mach frei http://3.bp.blogspot.com/-QFSjy5PT4b4/ToBL4rleLHI/AAAAAAAAAM0/H3QHFQJeEnE/s1600/ozgurluk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 gerçekmi lan bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Daesu said: gerçekmi lan bu başlık :) gerçek bizzat koydum senin tarifin yok mu başlığa ne takılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar