0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 artık nasıl bi iz bıraktıysam, neyin butthurtıysa bu, neyse bişey demicem, uzaktan izlemeye devam edicem alttan alttan yazanları
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bişey demiceksen niye yazdın şimdi :S
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 fistana yazdım ben sizlik bişey yok inceden yürüyün
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 0ne said: neyin butthurtıysa bu doktor bu ne asdasdasd
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vivavale said: polandgirl baydın ya kimsin, patiyi çok iyi tanıyor belli Size süper konu açıyorum beni merak ediyorsunuz kimsem kimim sanki sizin ad soyad tc kimlik No yazıo benim gözümde de siz fakesiniz ozaman :)
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: vivavale said: polandgirl baydın ya kimsin, patiyi çok iyi tanıyor belli Size süper konu açıyorum beni merak ediyorsunuz kimsem kimim sanki sizin ad soyad tc kimlik No yazıo benim gözümde de siz fakesiniz ozaman :) R@GE!!!
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bingildak said: 0ne said: neyin butthurtıysa bu doktor bu ne asdasdasd kardeş sallamadığım bi forumda noktalama işaretlerine mi bakıcam lol
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sallamadığım dediğin foruma gelip cevap yazmak..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "neyse bi şey demeyecem" yazmadan önce kritik bir yorum yapmak yani çelişmesen daha iyi olacaktı sanki
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Madcat said: ben FA KE degilim. Fake kaç beden giyer :)
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: Madcat said: ben FA KE degilim. Fake kaç beden giyer :) bu ne la hadise dinleyen kadin allah korusun.
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: pontipati said: 5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx polyanagirl said: Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın <3 :) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:) bebeğim bekaret konusunda hiç bi kızı bozup bırakmadığım için içim rahat. kaç yaşındasın bu arada
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vivavale said: yirim valla ben de ısırırım
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pontipati said: polyanagirl said: pontipati said: 5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx polyanagirl said: Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın <3 :) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:) bebeğim bekaret konusunda hiç bi kızı bozup bırakmadığım için içim rahat. kaç yaşındasın bu arada Bozan erkekler konuşssun ozaman sebeplerini alalım :) 84lüyüm yaşıtlarımın çocuklarını sevmekle meşgulüm :))
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 30unda evde kaldım geyiklerine mi başladın...
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 oyy 84 mü. koca karı la bu. benlen aynı yaşmış.
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 dylanın ark'ı bence, yazı stilinden anladım
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 spordaki arkadaşı ise ıslandım
Öne çıkan mesajlar