Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vivavale said:

polandgirl baydın ya kimsin, patiyi çok iyi tanıyor belli

Size süper konu açıyorum beni merak ediyorsunuz kimsem kimim sanki sizin ad soyad tc kimlik No yazıo benim gözümde de siz fakesiniz ozaman :)
Mesaj tarihi:
polyanagirl said:

vivavale said:

polandgirl baydın ya kimsin, patiyi çok iyi tanıyor belli

Size süper konu açıyorum beni merak ediyorsunuz kimsem kimim sanki sizin ad soyad tc kimlik No yazıo benim gözümde de siz fakesiniz ozaman :)

R@GE!!!
Mesaj tarihi:
polyanagirl said:

pontipati said:

5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx

polyanagirl said:

Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın

<3

:) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:)

bebeğim bekaret konusunda hiç bi kızı bozup bırakmadığım için içim rahat.
kaç yaşındasın bu arada
Mesaj tarihi:
pontipati said:

polyanagirl said:

pontipati said:

5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx

polyanagirl said:

Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın

<3

:) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:)

bebeğim bekaret konusunda hiç bi kızı bozup bırakmadığım için içim rahat.
kaç yaşındasın bu arada

Bozan erkekler konuşssun ozaman sebeplerini alalım :) 84lüyüm yaşıtlarımın çocuklarını sevmekle meşgulüm :))
  • Yeni Oluştur...