Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 şaşırtmadı hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 artık nasıl bi iz bıraktıysam, neyin butthurtıysa bu, neyse bişey demicem, uzaktan izlemeye devam edicem alttan alttan yazanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bişey demiceksen niye yazdın şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 fistana yazdım ben sizlik bişey yok inceden yürüyün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 0ne said: neyin butthurtıysa bu doktor bu ne asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vivavale said: polandgirl baydın ya kimsin, patiyi çok iyi tanıyor belli Size süper konu açıyorum beni merak ediyorsunuz kimsem kimim sanki sizin ad soyad tc kimlik No yazıo benim gözümde de siz fakesiniz ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ben FA KE degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: vivavale said: polandgirl baydın ya kimsin, patiyi çok iyi tanıyor belli Size süper konu açıyorum beni merak ediyorsunuz kimsem kimim sanki sizin ad soyad tc kimlik No yazıo benim gözümde de siz fakesiniz ozaman :) R@GE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bingildak said: 0ne said: neyin butthurtıysa bu doktor bu ne asdasdasd kardeş sallamadığım bi forumda noktalama işaretlerine mi bakıcam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sallamadığım dediğin foruma gelip cevap yazmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "neyse bi şey demeyecem" yazmadan önce kritik bir yorum yapmak yani çelişmesen daha iyi olacaktı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Madcat said: ben FA KE degilim. Fake kaç beden giyer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: Madcat said: ben FA KE degilim. Fake kaç beden giyer :) bu ne la hadise dinleyen kadin allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 hadisenin kendisiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: pontipati said: 5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx polyanagirl said: Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın <3 :) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:) bebeğim bekaret konusunda hiç bi kızı bozup bırakmadığım için içim rahat. kaç yaşındasın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vivavale said: yirim valla ben de ısırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pontipati said: polyanagirl said: pontipati said: 5.sayfada kalmıştım 13e gelinmiş, bi özet plx polyanagirl said: Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın <3 :) özetle erkekler ne istediğini bilmiyor. şöyle adam gibi cevap aldığım bir iki kişi konuda değişik yönlere saptı bekaret olayları:) bebeğim bekaret konusunda hiç bi kızı bozup bırakmadığım için içim rahat. kaç yaşındasın bu arada Bozan erkekler konuşssun ozaman sebeplerini alalım :) 84lüyüm yaşıtlarımın çocuklarını sevmekle meşgulüm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 30unda evde kaldım geyiklerine mi başladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 oyy 84 mü. koca karı la bu. benlen aynı yaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 25inde baslaman lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 dylanın ark'ı bence, yazı stilinden anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 spordaki arkadaşı ise ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vazgeçtim ıslanmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar