Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesele şöyle; fotoğrafçılık motoğrafçılık kurcalıyorum gugılı abi, konudan konuya zıpladım işte öğrenci işi dslr aksesuar yapımı yok saksıdan parasoley yapma bilmem ne derken ev yapımı stüdyoya takıldım bakıyorum işte dolanıyorum çeşit çeşit stüdyo yapımları filan derken ablanın biri çıktı baya dağlara taşlara seksi stüdyo yapıyor. Aman yarabbim dedim,demek ki mençıstır böyle bir şey. Ban sebebi filan olabileceğinden link atmıyorum ancak yutupta EyeHandy kullanıcı adından ulaşıp birbirinden farklı konulara el atan ablalarımızı görünce beni anlayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 mundar etti ırıspılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hafızalardan kazınmayacak pizza tarifi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hangi pizza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 çirkinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bunları pizzanın üstüne koyar yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 afiyet olsun abi saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar