screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 İspanya'da bu yıl ilk defa düzenlenen "Dünyada duran topa en iyi vuran" ödülünü Galatasaray'ın transfer etmek üzere olduğu gurbetçi futbolcu Uğur Yıldırım kazandı. İspanya'nın Marbella kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda Zinedine Zidane gibi yıldızları arkasında bırakarak, topladığı 25 puan ile birincilik elde eden Uğur Yıldırım, Hollanda'nın SC Heerenveen takımında oynuyor. Dünyanın önde gelen yıldızlarını arkasında bırakan genç oyuncu, dün akşam saatlerinde düzenlenen törenle ile ödülünü aldı. Real Madrid'te top koşturan Zinedine Zidane ise bir gol atabilmek için tam 20 kez şut cekmesi gerekirken, iki kez de direğe vurmasına rağmen sadece 9 puan toplayabildi. İkinci sırayı Çin'de top koşturan Shen Si 20 puan ile elde ederken, 3.'lüğü ise Betis Sevilla'da oynayan Ispanyol Benjamin Von 12 puan ile elde etti. Birinciliği elde eden Yıldırım'a ise süper lüks bir araç hediye edildi. Şampiyonadaki yarışmada, dünya genelinde duran toplara vuran sayılı yıldızların 18. 21 ile 25 metreden kaleye ne kadar isabetli frikik atabildikleri değerlendirildi. İspanya'da top koşturan amatör futbolcular ise kurdukları barajlarla, yıldızların gol atmalarnı engellemeye calıştılar. Kalelerde ise yine Luciano da Silva gibi ünlüler yer alıyordu. David Beckham ile Roberto Carlos ise mazeret bildirerek şampiyonaya katılmadılar. Kaynak[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hemen zaten.Hemen gs nin alıcagı king olur.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 şov amaçlı bi yarışmada belli olmaz en iyi frikik atıcısı.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Gs bunu yawas alsın hangi parayla alıyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ilk screamer'la ikinci screamer aynı kişi demi? yoksa okumadan c/p edip mi açtın lan topici ehehe[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Eternal, 31 Aralık 2004 17:28 tarihinde demiş ki: hemen zaten.Hemen gs nin alıcagı king olur. egege :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ugur yildirim aslinda gercekten iyi oyuncu, heereenveni sirtladi goturuo heh sag acik ve ben begendim acikcasi kendisi ozette olsa.. attigi frikiklerde bi o kadar guzeldi neredeyse oynadigi butun maclarda da frikik olursa hep atio heh[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 pahalı değilse alır gs ne bulursa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 eheh gs onu alcaz bunu alcaz der gider rumen rus pazar1ndan =) iki topcu bulur getirir[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ucunda büyük bir amaç olmayan bir organizasyonda frikik atmak başkadır. 90 ıncı dakikada maç kazandıran frikiği atmak başkadır.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you [Bu mesaj WinterWolf tarafından 31 Aralık 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bırakın bu da yalan olur...baksanıza gs alcakmış....ne bekliyosunuzki...[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Gs felipe ve prates gibi 2 süper adamı oynatamamış bir takımdır,uğur yıldırım gelse ne olur?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Fistan, 31 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ilk screamer'la ikinci screamer aynı kişi demi? yoksa okumadan c/p edip mi açtın lan topici ehehe Euheu ben bunu Amcam zidane ı ezmiş diye açtım yoksa bundan daha önce bir topic de bu adamı veya diğer kimseyi alamıyacağını bin kez söylemiştim - fiyatı normal düzeyde olan oyuncular için konuştum -[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ya ama sanki bi oyun vardı gibi geldi bana. zidanenin kalecisi superdi ya adam acayip kurtarislar yapti yıldırımınkide ustune gelen topu iceri aldı:-D[signature][hline]BİRİ BENİ DURDURSUN!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Doğruya doğru Zidane nın kalecisi süper kutarışlar yaptı Uğur inki geleni içine aldı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Kardeşim gereksiz bi yarışmaymışbelli ki.Dünyada en teknik topa vuran ve en iyi frikik atan 2 isim David Beckham ve Juninho'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 van hooijdonk'u yabana atma ;)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu adamıda alamayız kesin felipe'yi alacaktık parasızlıktan alamadık plesan diye bi salağın peşindeyiz 2'inci petre-bratu sendromu yaşayacağız[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ugur Yıldırımın da hiç işi yok yeni yeni oluşan kariyerini batırmaya gelsin gs ye gelirse yazık ederkendine valla...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 van hooijdonk nerdeydi asıl?? 1. olamasa bile onun wuruşlarınıda izlemek lazımdı!! zidane kaleciyi geçemedi! uğur da kalecinin olduğu yere wurdu kalecide de alışkanlık olmuş boş bıraktığı köşeye atladı!! yinede guru duyuyorum!!!!! helal olsun wallaa!!.....:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Alır işallah Galatasaray adam zaten ultraaslan üyesiymiş fanatik GS li falaanmış fiyat fazla artmasada rahat alsak :) FORZA GS :tebrikz:[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 fenerli arkadaşlar gs alsın bakalım adam değil fln diye yazılar yazmış ancak gelin görünki galatasaray kadar fenerde istemiş bu adamı.hatta daum bizzat konuşmuş uğurla. biz parasızlıktan alamazda fener alırsa ne derler bilmiyorum.he ozmn da üstte kalmak için niye aldıkki işe yaramaz fln diebilirsiniz tabi.gs alıcak diyemi böyle oluyor? ilk tercihim gs olur ama fenerde istiyor diye kendiside açıklama yapmış.galatasaraylıymış ailede tekim fln demiş. bide milli takım meselesi war. van basten çağırmış eğer ersun hoca bişeeler yapmazsa adam hollanda'da oynayacak.koşa koşa gelmek isteyen bi adam war en azından bi maçta girre 5 dakka sonra istemezse çağırmaz.bence cepte durmalı...[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yarışmayı sallayın ama bu adam zaten çok iyi frikikçi. frikikçiliğinin yanında iyi de oyuncu. fenere hayatta gitmez giderse gs ye gider çünkü fanatik gs li kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ultraslan forumlarina üye kendisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 turkish power is everywhere[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar