Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan telefon

Chastor

Öne çıkan mesajlar

Selamlar pati ahalisi.2 haftalığına Amerika'ya gidicem. HTC One m8 almayı planlıyorum ama hepsi gsm şirketleriyle anlaşmalı olarak satılıyor. Amerika'da yaşayan patiler, factory unlocked versiyonunu hangi storedan alabilirim?

Not: Sabit bir yerde kalmıcam ondan dolayı Amazon'dan alamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hilton falan gibi bi yere rezervasyon yaptır, sonra kargoyu oraya göndert. sen gidince oraya uğrayıp kalamicağını söyleyip rezervasyonu iptal ettir. bi de sipariş vardı benim diyip paketini al

bi de amazonda birden fazla satan vardır muhtemelen, o satanları araştır newyork'ta bayisi/şubesi/satışı olanlar vardır belki aralarında
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

xaty said:

Amazondan en son gitceğin yere postalat, sen oraya varmadan ulaşacak şekilde. Gittiğinde alırsın.

Ya da BestBuy veya TigerDirect'e bakabilirsin.

bestbuy tarzı yerler plansız telefon satmıyor diye biliyorum, internetten alıcan.

satıyorlar. bestbuy mobile'lar oluyor ama kiosk tarzı, oralarda olmuyor.

KidLazer said:

amerikada istediğin yerden kontratsız telefon alabilirsin. satmama gibi bi lüksleri yok ha tabiki fiyat geçirmasyon o ayrı

var satmayan yerler, ya da kontrat olmasa da unlocked olmuyor worldwide.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne saçma iş arkadaş. Amerikaya gidiyoruz adamlar telefon almamam için herşeyi yapmış.Amerikaya gidip sadece internetten alabilmek çok rezil bir durum. Amazondan satanların bilgilerine baktım adres bilgisi yok hiçbirinde yada ben yetemedim. New Yorkda böyle bizim telefoncular mantığında satan bir yer bulsam gidip alıcam hemen ama yok resmen
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis yazılanların hepsini araştırdım. Söylenilen yerlerden tek bestbuyda var unlocked versiyon, oda 2bin liraya denk geliyor. Öyle alıcaksam 2 yıl garantili türkiyeden alırım daha iyi.

xaty nin sölediği gibi bir otelede sipariş veremiyorum çünkü nerede kalacağım belli değil daha.

Amazondan satanların dükkanı varmı NY da diyede araştırdım yok hiçbirinin.

Amazonda 1300 lira olan ürünün mağazalarda 2000 liraya satılması zaten ayrı bir saçmalık.Artık NY u iyi bilen birinden direk mekan tavsiyesi bekliyorum yoksa telefon almadan dönücem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...