Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Koscielny batırayazdı beni. Bir de Ronaldo oynamayacak diyorlar bu akşam, o oynamazsa durum sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Abi birbirimizin kadrosunu göremiyoz. Birbirimizin puanını göremiyoz. Benim zuniga dün 28 puandı bugün 14, whatthehell.jpg Ne dandik bir sistem ne s*kko bir app lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 düzelir de sistemin baya kötü oldugu dogru uefa'nın ki kusursuzdu fifa sıçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kaptanlığını almışsındır yarıya düşmüştür. Benim de Ramos 7'den 9'a çıkmıştı. Maç bittikten birkaç saat sonra oturuyor puan, o zaman bakmak lazım. Mesut 4, Ronaldo 3 puan getirdi sadece. Dün Romero 85'te gol yiyip Koscielny de oynamayınca çöktü takım :/ Artık De Brunye ve Hazard'a güvenicez bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Yoo kaptanlığı almadım ki, herifin yanında kocaman C var bir de i'ye gelince 2x points falan diyo ona rağmen yanlış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Hiç değiştirmedin di mi kaptanı? Oynadıktan sonra bir kez bile olsa alıp başkasına bile versen sonra geri verdiğinde puanı yükseltmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kaptanlarda bug var büyük ihtimalle. bende de durum aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Benimki daha oynamadı, o yüzden bilemeyecem. Muhtemelen ilk matchday sonunda hepsi toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Benim de belçikalılar kaldı bir tek. Dembele 5 miydi 5,5 muydu direk almıştım, yuri zhirkov bruno alves falan 6ydı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Tori said: Yoo kaptanlığı almadım ki, herifin yanında kocaman C var bir de i'ye gelince 2x points falan diyo ona rağmen yanlış sdf. Bende de ayni durum var duzelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 müller 18 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Özil 4 lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kaptanlığa 2x puan olmamış daha herhalde. messi kaptandı 11 puan hala, round bitince eklerler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 iranlı forvet drogba+ diego costa kadar puan getirdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 oyun o kadar kotu ki oynamayacagim heralde sacmaliklarla dolu 4-4-2 taktigim varken az puan alan forvetimi kenara aldim yerine orta saha sokmak icin 4-5-1 yaptim taktigi aa bi bakmisim diger forvette cikmis kenara simdi orta sahayi aldim ama forvete alacak adam kalmadi hepsi kitli 10 kisi kaldi takim lol berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Son anda oynamayan fransızım yerine koyduğum (ve gereksiz yedek kontenjanından minimum paraya satın almış olduğum) iranlı defansım Montazeri 9 puan getirdi bu maçla beraber ehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bok gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yedek oyuncunun puanının % kaçını alıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yedektekilerden puan alamıyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 benim takım 10 kişi şu an kırmızı kart yemiş gibiyim forvetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yedektekilerden alamıyosun tabii nup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Taktik değişikliği yaparsan futbolcularının bir ksımını da dışarı atabileceğine dair uyarıyordu yalnız oyun? Ben de yapacaktım neredeyse, o uyarıdan sonra vazgeçtim, yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 pff ne güzel ospina 11 puan getirmişti sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 4-4-2 den 4-5-1 e geçicem forvetin birini zaten çıkarmışım 4-4-1 durum sadece ortasahaya boş slot ekleyecek 4-5-1 olması için tutupta diğer forveti de çıkartıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar