DaidaFlu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bir süre şehirdışına çıkıcam iş dolayısıyla. evdeki bilgisayarımı götüremeyeceğim için de başkasının kullanmasını istemiyorum. normal kullanıcı hesabına parola, bios'a şifre haricinde bilgisayarı daha sağlam bi şekilde koruyabilecek, hani şöyle ortalama pc bilgisi olan adamın herhangi bi şekild erişemeyeceği bi yöntem var mıdır? hiç sevmem bilgisayarımın kurcalanmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 harddiski sök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ramleri sök götür ne kasıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 demeye çalıştığım şey harddiski biri alsa götürse bile (çalınma vs durumunda) kullanamasın lanet aleti. ayrıca ufak bi fikir değişikliği oldu. anneme falan internette takılması için izin oluşturabilirim. standart hesap açıp d'yi şifrelesem bitlockerla mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 guest hesabıyla girse dicem de başka biri de öyle girip şifreni bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 folderlock kullanabilirsin dosyaların için. safebox yaratıyor. bilgisayardan iyi anlayan adam da açamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 mit çalışanı olsan da anne annedir. pronları AÇMA klasörüne koy hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 D'ye kullanıcı erişimini kapattım komple. bi tek admin hesabı girebiliyor. geri kalan her şeyi temizledim. pron klasörünü de görünmez, isimsiz, logosuz yaptım. daha da sırtım yere gelmez heralde? anne lan bu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Truecrypt encryption. Password u unutursan babalara gelirsin yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Fiziksel erisim varsa herturlu bilgiye erisirsin/kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 atlı eşekli şeyler yoksa nolacak olm, kaç yaşındasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Gallant said: Truecrypt encryption. Password u unutursan babalara gelirsin yalniz. KHaRoN said: Fiziksel erisim varsa herturlu bilgiye erisirsin/kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Evinde bilgisayarını tutup bir uzmana götürüp özellikle kırdırmaya uğraşacak birileri yoksa, tek sorunun dikkatsiz/meraklı ana-baba falan gibi şeylerse kasanın içinden ulaşılmasını istemediğin harddisklerin kablolarını, işlemcinin PSU'dan gelen güç kablosunu ve power switch'in jumper kablolarını sök. Annene hesap oluşturacaksan sadece ulaşılmasını istemediğin harddisk kablolarını sök. Fiziksel olarak günlerce elinin altında boş yattığı sürece ulaşmak isteyen her türlü ulaşır, o kadar hassas bir durum varsa veya paranoyaksan işine gelmeyen harddiskleri yanında götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar