Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 rapper256 said: Bu dönem olayı ne oluyor? Mesajımı alıntılayarak cevap verirseniz sevinirim, konuyu takip etmiyorum çünkü. ben de yakın zamanda öğrendim onu. Lise mezunu olanlar 95/3 gibi kodlarla gidiyor. Fiks uzun dönem yapacak olanlar yani. Üniversite mezunu olanlar böyle dönemlerle gidiyor diye anlattılar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ne alaka la :D ilk yazan sayı o seneki askerlik çağına gelmiş tarihi belirtir. 95/3 dediğin şeyin 95 olan kısmı 95 doğumlular askere gidiyor anlamında. / ten sonraki kısım celp kısmı yıl içerisinde 4 celp dönemi oluyor bunları belirtiyor. 95/3 95 doğumlu ağustos celbi oluyor. 95 1-2-4 te mevcut tabi. Bu sıcakta kolay gelsin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Aket-Atum said: rapper256 said: Bu dönem olayı ne oluyor? Mesajımı alıntılayarak cevap verirseniz sevinirim, konuyu takip etmiyorum çünkü. ben de yakın zamanda öğrendim onu. Lise mezunu olanlar 95/3 gibi kodlarla gidiyor. Fiks uzun dönem yapacak olanlar yani. Üniversite mezunu olanlar böyle dönemlerle gidiyor diye anlattılar bana. İşte o dönem olayı ne? samaella said: ne alaka la :D ilk yazan sayı o seneki askerlik çağına gelmiş tarihi belirtir. 95/3 dediğin şeyin 95 olan kısmı 95 doğumlular askere gidiyor anlamında. / ten sonraki kısım celp kısmı yıl içerisinde 4 celp dönemi oluyor bunları belirtiyor. 95/3 95 doğumlu ağustos celbi oluyor. 95 1-2-4 te mevcut tabi. Bu sıcakta kolay gelsin valla. La dönem ne oluyor dönem? Onu soruyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 dönem ne kadar küçük olursa o kadar hızlı gidiyorsun askerliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Askerlik şubesinde 25i demişlerdi, şanseseri bugün (22 temmuz) açıklanacağını öğrendim. Haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Eve dün akşam gelmiş bir 354 olarak şimdiden hayırlı tezkereler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Eğitim Birliği 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR Esas Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Ne ballisiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 balımız neresinde söylesene sevineyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Aket-Atum said: Eğitim Birliği 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR Esas Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ çok iyi değil burası. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 iyi değil hatta korkma diye öyle dedim de kork banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Kanks nesinde korkayım, tatile gitmediğimizin farkındayız sonuçta. Altı üstü yorulacaz, sıkılacaz biraz işte. edit: Ha bu arada çok ilginç, en yakın arkadaşlarımdan biri ve lisedeki yatakhane arkadaşlarımdan biri ile aynı yerde acemiliğe gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Aket-Atum said: Kanks nesinde korkayım, tatile gitmediğimizin farkındayız sonuçta. Altı üstü yorulacaz, sıkılacaz biraz işte. mekanize piyade zor bölük, kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 donem..celp donemi.. Askerlik yaşına gelmiş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, askerliklerini yapmaları için kütüklerinin bağlı olduğu askerlik şubeleri tarafından askere alınmalarına celp dönemi denir. Askerlik yapmak üzere son yoklamaya girenler celbe tabi olur. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının doğum yılları ve aylarına göre askere alınmaları kararlaştırılınca sevk pusulaları hazırlanır ve celp dönemleri geldiğinde askere sevk işlemleri gerçekleşmesi sağlanır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Celp Dönemleri Şu Şekilde Sıralanır; 1. Celp Dönemi Şubat Ayı 2. Celp Dönemi Mayıs Ayı 3. Celp Dönemi Ağustos Ayı 4. Celp Dönemi Kasım Ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Acemilik 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA Usta 14 ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. GERİ DES.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA Amasya için iyi şeyler duydum da Kıbrıs muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Beyler diyarbakır il jandarma nasıl ya yapan var mı? Acaip canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 @Dartanian kolay gelsin hacıt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Sağolasın ponti. Şans olsa zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ekşi de yapan olmuş varsa hesabın sor istersen https://eksisozluk.com/diyarbakir-il-jandarma-komutanligi--2020556?a=today Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Yok ki hesabım. Senin varsa benmişim gibi sorsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 çaylağım abi ben mesaj atamıyorum sdf el atar ekşi hesabı olan patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 İl jandarma dediği karakollara vs de eagilabiliyosun diyarbakır her turlu boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Arkadaslar birkac sorum var. Cevaplarsaniz sevinirim. Simdi benim sevk tarihim Eylul, tecilin son tarihi de Aralik olarak gozukuyor. Bu seneki celp donemlerine baktigimda son celbin Kasim`da oldugunu goruyorum. 15 Agustos`a kadar basvurmak gerekiyor. Soruma gelince; Ben simdi Eylul gibi basvurursam, bu sene sanirim askere gitme sansim kalmiyor, degil mi? Bir de askerlik icin basvurumu yaptiktan sonra bunu iptal edebilmem mumkun mu? Su aralar is ariyorum, bu sorular aklimi kurcaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 SPectre88 said: Acemilik 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA Usta 14 ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. GERİ DES.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA Amasya için iyi şeyler duydum da Kıbrıs muamma. kıbrısın muammalık durumu yok leş işte sdfsdf okudum,askerlik ypatım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Aket-Atum said: Eğitim Birliği 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR Esas Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ Sparkcaster said: Ne ballisiniz lan lüleburgaza ballı demişler. rdm toplama kampı değil mi lan orası ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar