Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'leri Windows ile yapiyolarmis. Tim Cook paylasti.

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

xetraynex said:

toggie said:

iş dünyasında zaten ios'in yeri oldukca kısıtlı. bunu bilmeden "aha mac'leri windozla yapıyolarmıs salak cook" demeden once biraz isletim sistemlerinin kullanım alanları hakkında bilgi sahibi olun.

daha adam neyi karsılastırdıgının farkında degil. mac ile pc mi karsılastırıyoruz, ios ile win mi?

ios nerden cikti olm?
kimsin sen?
çık aradan.

olm? nereden geliyor bu samimiyet?
Sosyal ağlarda paylaş

abi nedir bu "mac daha iyi windowz kötü, hııı windowz en iyi mac en bok" muhabbeti.

kim ne istiyosa onu kullansın, kim neye alışmışsa onunla devam etsin, sen apple'ı cok seviyosun, yada microsoft hayranısın diye herkez öyle olmak zorunda değil.

Şurda boşu boşuna tartışıp birbirinizin kalbini kırıyosunuz.

Ortada evet komik bi resim var, ama bu kadar. Gülün geçin. Windows kullanımı daha basit o yüzden daha fazla kullanılıyor.
Mac/Linux/Archlinux daha code bazlı o yüzden windowstan geçene karmasık gelir, ama alıstıktan sonra da bırakamazsın, malware/trojan ve virüslerin windows'a göre çok daha az olması ise çok ekstra bi artı.

Windows HQ'ya girsek eminim linux tabanlı internete kapalı tonla makine vardır.

MS'de çalışan penth vardı, sorun söylesin.

Amma bıkbık ettiniz ha.

Adam olun
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

keske zekasiz olmasaniz.

GERGE said:

Bu arada bsg, kullandığın öteki tabirler filan; benim bölümde olsan banlanabilirdin.

GERGE bu arkadas da kime diyosa uyarir misin. sevmedigim birine de dese hakaret var.

baska bolumlerde olsan uyarilirdin banlanabilirdin seklide.

lutfen mumkunse her seferinde ben hatirlatmiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

çok güzel konu beyler böyle olmaz.
OĞLUM APPLE ÇALIŞANLARINDA SAMSUNG VARMIŞ.

apple'in monitorlerini yillarca samsung uretti, samsung cok orada.
islemcisi de intel.

bi isletim sistemi vardi ellenmedik onda da gizli gizli Windows aciyolarmis gorduk hahah

paralari sizden aliyo toplama bilgisayar gibi satiyolar la.

adamlar varya. jet fadil yemin ediyom. is modelleri super.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

iş dünyasında zaten macos'un yeri oldukca kısıtlı. bunu bilmeden "aha mac'leri windozla yapıyolarmıs salak cook" demeden once biraz isletim sistemlerinin kullanım alanları hakkında bilgi sahibi olun.

daha adam neyi karsılastırdıgının farkında degil. mac ile pc mi karsılastırıyoruz, macos ile win mi?

Fix'd önce

Apple Mac cihazlar şu anda Microsoft platformlarından ayrı işlemci/anakart/ram ya da donanım kullanmıyor. Milyonlarca programı ile övünen bir şirketin productive açıdan microsoft işletim sistemlerinin yanından bile geçemezken windows şöyle kötü, şöyle işe yaramaz diye atıp tutan bir şirket yöneticisinin Windows kullanan CNC tezgahı önünde verdiği pozu tartışıyoruz...

ATM dedim, CNC dedim bir tane argüman üreten yok hacı.

Apple cihazları da Microsoft ürünleri kullanan PC/notebooklar ile aynı işlemci ve anakart yapısını kullanırken işi microsoft yapıyorsa...

Well, shit son.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

bu arada şeyi soracam, araştırmaya üşendim,
ilk pencere bazlı arayüzü yapan apple mıydı windows muydu?

ikisi de degil. Xeros filan var onlar ilk degil.

ya zaten Bill ile Steve genclik arkadasi. bir anda GUI de dogmadi. biri birinden ilham aldi, digeri digerinden, bu sekilde yillarca devam ettiler hala da ediyolar.

http://cdn.cantechletter.com/wp-content/uploads/2012/03/steve-jobs-bill-gates.jpg

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2011/01/1982_bill_and_steve.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Fix'd önce

Apple Mac cihazlar şu anda Microsoft platformlarından ayrı işlemci/anakart/ram ya da donanım kullanmıyor. Milyonlarca programı ile övünen bir şirketin productive açıdan microsoft işletim sistemlerinin yanından bile geçemezken windows şöyle kötü, şöyle işe yaramaz diye atıp tutan bir şirket yöneticisinin Windows kullanan CNC tezgahı önünde verdiği pozu tartışıyoruz...

ATM dedim, CNC dedim bir tane argüman üreten yok hacı.

Apple cihazları da Microsoft ürünleri kullanan PC/notebooklar ile aynı işlemci ve anakart yapısını kullanırken işi microsoft yapıyorsa...

Well, shit son.

ha valla iste ben de boyle dusunuyorum, aktaramiyor muyum, anlatamiyor muyum? bende mi sorun anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...