Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'leri Windows ile yapiyolarmis. Tim Cook paylasti.

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Abi benimle ilgili kişisel görüşlerin çok umrumda değil de, önce özellikle BU KONU ile ilgili bilgilenirsen, hadi bilgilenmeye üşendin son 10-15 sayfada şu troll'ün tarafını tutan tek adamın sen olduğunu fark edersen, muhtemelen yanlış yerde ad homineme sardığını fark edeceksindir. Objektif yorum :p

x...küsürat...x, sen de hala karı bebe mebe diye saçmayıp uçuş falan diye topuklayacağına biraz öz eleştiri yapmayı öğren. Bir defa olsun "yüz sayfalık konuda neden anca 3-5 destekçim vardı, neden ONLARI BİLE KAYBETTİM" diye sor kendine. Bence faydalı olacaktır.

Sevgiler.

olaya kisisel girdigin icin oldu.

kisisel girme.

karakteri cok pis bir insana benziyorsun sen.

teknik devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Dworgian said:

xetraynex said:

[lan kime sormusum "aptal misin?" diye?

Ben sizin basortulu bacilariniza da saldirmisimdir allah bilir onu da atin ortaya.

siz ne haysiyetsiz cibilliyetsiz insanlarmissiniz.

lan illa bana "iq kaç yaş kaç" dediğin mesajı mı bulup yapıştırayım

bunu mu istiosun?

aptal misin kime demisim onu goster?

iq yas kac mesajindan once senin bana dediklerini de yapistiracan mi? Oyle ise yapistir.

AL BAK BEN SANA NE DEMİŞİM CEVABEN BANA NE DEMİŞSİN.

xetraynex said:

Dworgian said:

teknik bilgisi olan biriysen ve komik geliyorsa, hele bir de "cevaplayacağım" demişsen daha da komik kaçıyor.

sen bu yanit yazacam mesajindan ne anliyon?

IQ kac olum?

bebe misiniz anlamiyonuz, yas kac a.k?
Sosyal ağlarda paylaş

Forum da bozulacak günü buldu....

Adam saygıdan "göt" demiyor "döt" diyor ama sonra çok saygılı bir biçimde a.k yazıyor defalarca ard arda. Çünkü onu da kısa yazınca küfür olmuyor. BSG bi susun gidin demek mesela, a.k ne demek acaba?

Bkz;
xetraynex said:

Laorx said:
son sürümü bedava vermesi, şu ana kadar tüm os x'lerin paralı olmasını değiştirmiyor ama.

Ne pis bir adam çıktın sen? götü bile döt diye editlemiş korkudan, üstüne konuyu sürekli windows'a çekip, saçmalıyorsun.

olum saka misin sen? editledigim sey alttaki "PS"yi eklemek. istersen adminler historysine bakip soylesin. "göt" yazmamam saygimdan. senin gibi saygisiz degilim.

itibarsizlastirmak icin bunu mu buldun dicek?

ben su ana kadar olan os x'ler ile ilgili konusmadim, onla ilgili bir konu yok. Apple'in CEO'sunun onceki sayfadaki verilen youtube videosundaki sunumunda karsilastirdigi 2 istatistik hakkinda konustum. O da OS X son surum ve Windows 8 adoptation istaistikleri

retard misin a.k?

http://s2.postimg.org/9gpbzk121/Wed_Jun_4_12_16_07_PM.png

edit: tirnak isareti + typo fix a.k

edit 2: a.k'yi ekleme a.k.

edit 3: img. post kalabaligi olmasin.

mutlu ol.
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

Arkadaşın üzerine bu kadar gitmeyin bence.
Yazdıklarından kendisinin genç ve heyecanlı olduğu anlaşılıyor. Büyükleri olarak üzerine gitmek yerine; bir konu üzerine konuşma, tartışma üslubunu öğretmemiz daha faydalı olur.

x....x 'de bundan sonra mesaj yazarken kişisel fikrinin temellerini, hangi kaynaklardan beslenerek bu fikirlere ulaştığını, kendi fikrinin aksi olan düşünceleri de anladığını ama bu fikirlerin yanlışlığını yine kaynaklara dayanarak izah etmenin doğru yöntem olduğunu anlar.

Hüllooğğğ diyen mantık gibi fanatiklik yapmanın da, fikir belirtirken karşıdaki kişiyi; kişiliği hedef alarak yazmanın da sonuçlarını daha doğru bir şekilde anlar belki.

olm adam ne yapmaya zaten surda karar vermis :
biz niye hala kasiyoruz ki? geyik yapin gecin.

xetraynex said:

yok olm blog acacam bitane sacma salak isimle hem detayli teknik bilgilerle ms'i ovecem.

boyle bi tarafi ovunce cok ses yapiyo ya cok sevdim.

oyle ortaya konusunda ya linux da kullaniyoz microsoft da mac de, hepsi aslinda ayni sey, hepsinin guzel yanlari var, hepsi dunyali mali diyince cok rant yapmiyo.

turkiye'de bide bir olay var isim verirsen insanlar seni kiskaniyo laf atmaya calisiyo filan, meyve veren dali taslama olayi.

ondan sacma salak isimle ilerlemek iyi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

xetraynex said:

o degil de Mac alanlarin bilincalti "ulan o kadar para verdik hale bak" diyo sonra gelip buraya aciklama yapmaya calisiyolar.

bsg beyler.

xetraynex said:

Laorx said:
son sürümü bedava vermesi, şu ana kadar tüm os x'lerin paralı olmasını değiştirmiyor ama.

Ne pis bir adam çıktın sen? götü bile döt diye editlemiş korkudan, üstüne konuyu sürekli windows'a çekip, saçmalıyorsun.

olum saka misin sen? editledigim sey alttaki "PS"yi eklemek. istersen adminler historysine bakip soylesin. "göt" yazmamam saygimdan. senin gibi saygisiz degilim.

ben su ana kadar olan os x'ler ile ilgili konusmadim, onla ilgili bir konu yok. Apple'in CEO'sunun onceki sayfadaki verilen youtube videosundaki sunumunda karsilastirdigi 2 istatistik hakkinda konustum. O da OS X son surum ve Windows 8 adoptation istaistikleri

retard misin a.k?

mutlu ol.

xetraynex said:

xetraynex said:

butun yazdiklarina yanit verecem ama su arkadasin onceki sayfada yazdigi herseyi karsiliyor.

GERGE said:

YETER LAN! IOS 8 KONUSUN ARTIK! AC BIR KONU WINDOWS VS OS X DIYE, KONUSUN, LINUX BENZERLERINI YAPTIK DAHA ONCE KAC KERE!. CEVAP HAKKINIZI DA KULLANMAYIN, BITMIYOR O IS.

oh wai-

Dworgian said:

teknik bilgisi olan biriysen ve komik geliyorsa, hele bir de "cevaplayacağım" demişsen daha da komik kaçıyor.

IQ kac olum?

User Notes'a baktım sadece.

gerge'ye de amma kuyruk acisi vermisim. benle ilgili ne olsa ustune alinip pislik yapmak istiyor.

bana ne pis bir adam ciktin diyor, korkudan bilmemne yaptin diyor (alakasi yok). ben bu adama retard misin diyince mi hakaret oluyor?

adamin assumptionu direk fail oldu cunku.

Dworgian'a verdigim yanitta bir mesaj daha var. Eksik koyuyorsun.

Onu da yaz. Biseyi yapacaksan tam yap bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

xetraynex said:

yok olm blog acacam bitane sacma salak isimle hem detayli teknik bilgilerle ms'i ovecem.

boyle bi tarafi ovunce cok ses yapiyo ya cok sevdim.

oyle ortaya konusunda ya linux da kullaniyoz microsoft da mac de, hepsi aslinda ayni sey, hepsinin guzel yanlari var, hepsi dunyali mali diyince cok rant yapmiyo.

turkiye'de bide bir olay var isim verirsen insanlar seni kiskaniyo laf atmaya calisiyo filan, meyve veren dali taslama olayi.

ondan sacma salak isimle ilerlemek iyi gibi.

oyle bir calismam olmadi. olacagini da sanmiyorum, ugrasamam onla cok emek ister. geyik yapiyoz millet gercek saniyo.
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

Arkadaşın üzerine bu kadar gitmeyin bence.
Yazdıklarından kendisinin genç ve heyecanlı olduğu anlaşılıyor. Büyükleri olarak üzerine gitmek yerine; bir konu üzerine konuşma, tartışma üslubunu öğretmemiz daha faydalı olur.

x....x 'de bundan sonra mesaj yazarken kişisel fikrinin temellerini, hangi kaynaklardan beslenerek bu fikirlere ulaştığını, kendi fikrinin aksi olan düşünceleri de anladığını ama bu fikirlerin yanlışlığını yine kaynaklara dayanarak izah etmenin doğru yöntem olduğunu anlar.

Hüllooğğğ diyen mantık gibi fanatiklik yapmanın da, fikir belirtirken karşıdaki kişiyi; kişiliği hedef alarak yazmanın da sonuçlarını daha doğru bir şekilde anlar belki.

ben dogruya dogru diyen ve savunnan adamim. genclik ve heyecanla alakasi yok.

ortaya yalan laf da atmadim hic.

bana burada yalanlarla hakaret edenler utansin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Forum da bozulacak günü buldu....

Adam saygıdan "göt" demiyor "döt" diyor ama sonra çok saygılı bir biçimde a.k yazıyor defalarca ard arda. Çünkü onu da kısa yazınca küfür olmuyor. BSG bi susun gidin demek mesela, a.k ne demek acaba?

Bkz;
xetraynex said:

Laorx said:

retard misin a.k?

mutlu ol.

bence burada cok iyi niyetli yaklasmisim. bana durduk yere denilen seye bak once. durduk yere.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

xetraynex said:

Dworgian said:

xetraynex said:

[lan kime sormusum "aptal misin?" diye?

Ben sizin basortulu bacilariniza da saldirmisimdir allah bilir onu da atin ortaya.

siz ne haysiyetsiz cibilliyetsiz insanlarmissiniz.

lan illa bana "iq kaç yaş kaç" dediğin mesajı mı bulup yapıştırayım

bunu mu istiosun?

aptal misin kime demisim onu goster?

iq yas kac mesajindan once senin bana dediklerini de yapistiracan mi? Oyle ise yapistir.

AL BAK BEN SANA NE DEMİŞİM CEVABEN BANA NE DEMİŞSİN.

xetraynex said:

Dworgian said:

IQ kac olum?

bunu daha yeni dedim lan

Dare'dan sonraydi bu.

search'te arattin da tarihine bakmadin galiba.

hahahah
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

bence burada cok iyi niyetli yaklasmisim. bana durduk yere denilen seye bak once. durduk yere.

ben sana neler neler demişim bir bulup çıkarsana madem. sadece dediğim, "gerge wot fact yazdı sen de yaz okuyalım öbür türlü komik oluyor"

bu senin dediğin "aptal, a.k, bsg" lerden daha kötü bir laf ise pardon.

ha değilse bi sus git lütfen artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...