Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'leri Windows ile yapiyolarmis. Tim Cook paylasti.

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Tüm web servislerinde filan Microsoft kullanıyorum. iPad - Office.com - Office 365 (Özellikle OneNote) - OneDrive uyumu filan çok iyi. Windows Phone şahane zaten. Harita olarak filan da Here.com'u kullanıyorum ki Microsoft'a ait o da.

iPad'de Office klasörümün içi tamamen Microsoft ürünü dolu. Şu anda OneNote açık mesela, not alıyorum iPad ile. Evde OS X'i açtığımda hepsini orada bulacağım.

Takvim, rehber, resimler filan hep Microsoft sunucularında.

İnsanlarla konuşmak için Skype tercih ediyorum.

DuckDuckGo'da aradığımı bulamayınca Bing'e gidiyorum ilk.

Mellel dediğim daha iyi olan metin işleme aracını sadece makale yazarken filan açıyorum, o konuda iyi cidden. Onun dışında tamamen Microsoft Word gidiyorum.

Sanki tamamen taraflıymışım gibi, Microsoft düşmanıymışım gibi yazıyor adamlar.

İsletim sistemi olarak OS X daha rahat geldi bana, özellikle Linux kökenlerim nedeniyle çok tanıdık ve rahat. Tablet olarak da iPad'i tercih etmemin tek nedeni hem Microsoft araçlarını hem de mükemmel Newsstand'ını beraber sunması; 10" ve 4:3 olduğu için de dergi ve çizgiroman gibi şeylere daha uygun olduğu için. Ama bu tavrınızdan sonra Microsoft'tan soğudum. iWork'e geçeceğim Mellel dışı işler ve takvim-rehber işleri için. Web servisleri için de iCloud ve Zoho'ya yönelirim. Zoho'yu beğeniyorum epey.
Sosyal ağlarda paylaş

mac ifan'leri hakikaten bebe gibi kendilerini savunuyo.

biz burada atm'lerden, finans merkezlerinden (nasdaq), bilim merkezlerinden (CERN), business solutionlardan bahsediyoruz, mac'ciler bebe tarzi savunuyo.

Bu mac aliyorum diyenler adamsa aldiklari mac ellerine gectiginde faturasini fotograflayip buraya koysunlar.

koyamayan bebedir, bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

GERGE said:
Ama bu tavrınızdan sonra Microsoft'tan soğudum.
Ben de senin tavrindan oturu orjinal urunden sogudum. Bundan sonra tum urunlerimi korsan kullanacagim. Hatta manavdaki meyvalari bile gidip calacagim simdi, senin yuzunden hep.

hahahaha aynen ya, bu GERGE muziklere para veremiyom diye Linux'u birakip Mac'e gecmemis miydi

hahahahhahah abiiiiiiiiii

nasil birisi ile tartisiyomusuz biz ya.

ben de kendimden sogudum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...