bck Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ne kadar sığ muhabbetler lan ohyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 mac in taçpedi başka bişeyde yok şu yaşıma kadar midem bulanırdı taçpetten ama mac sağolsun gerçek dünyayı gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 al iste mac alip mouse alamicak kadar fakirler var sdfhksldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 magic mouse da var, kod yazarken taçped kullanıyorum aşırı rahat. *ps vsde de magic mouse çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bu konuyu baştan sona okudum, düşündüm ve bir Macbook Air siparişi vermeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ahahahahahah. Yemin ediyorum var bi bozukluk. Millete okumayi ogren dedikten sonra boyle sicip sivamak, ustune hala devam etmek. ahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Tüm web servislerinde filan Microsoft kullanıyorum. iPad - Office.com - Office 365 (Özellikle OneNote) - OneDrive uyumu filan çok iyi. Windows Phone şahane zaten. Harita olarak filan da Here.com'u kullanıyorum ki Microsoft'a ait o da. iPad'de Office klasörümün içi tamamen Microsoft ürünü dolu. Şu anda OneNote açık mesela, not alıyorum iPad ile. Evde OS X'i açtığımda hepsini orada bulacağım. Takvim, rehber, resimler filan hep Microsoft sunucularında. İnsanlarla konuşmak için Skype tercih ediyorum. DuckDuckGo'da aradığımı bulamayınca Bing'e gidiyorum ilk. Mellel dediğim daha iyi olan metin işleme aracını sadece makale yazarken filan açıyorum, o konuda iyi cidden. Onun dışında tamamen Microsoft Word gidiyorum. Sanki tamamen taraflıymışım gibi, Microsoft düşmanıymışım gibi yazıyor adamlar. İsletim sistemi olarak OS X daha rahat geldi bana, özellikle Linux kökenlerim nedeniyle çok tanıdık ve rahat. Tablet olarak da iPad'i tercih etmemin tek nedeni hem Microsoft araçlarını hem de mükemmel Newsstand'ını beraber sunması; 10" ve 4:3 olduğu için de dergi ve çizgiroman gibi şeylere daha uygun olduğu için. Ama bu tavrınızdan sonra Microsoft'tan soğudum. iWork'e geçeceğim Mellel dışı işler ve takvim-rehber işleri için. Web servisleri için de iCloud ve Zoho'ya yönelirim. Zoho'yu beğeniyorum epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 mac ifan'leri hakikaten bebe gibi kendilerini savunuyo. biz burada atm'lerden, finans merkezlerinden (nasdaq), bilim merkezlerinden (CERN), business solutionlardan bahsediyoruz, mac'ciler bebe tarzi savunuyo. Bu mac aliyorum diyenler adamsa aldiklari mac ellerine gectiginde faturasini fotograflayip buraya koysunlar. koyamayan bebedir, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 GERGE said: Ama bu tavrınızdan sonra Microsoft'tan soğudum. Ben de senin tavrindan oturu orjinal urunden sogudum. Bundan sonra tum urunlerimi korsan kullanacagim. Hatta manavdaki meyvalari bile gidip calacagim simdi, senin yuzunden hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 cok ezdik lan adami sogudum microsofttan diyo hahahah ezmeyin lan ya da az ezin dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 fizban said: GERGE said: Ama bu tavrınızdan sonra Microsoft'tan soğudum. Ben de senin tavrindan oturu orjinal urunden sogudum. Bundan sonra tum urunlerimi korsan kullanacagim. Hatta manavdaki meyvalari bile gidip calacagim simdi, senin yuzunden hep. hahahaha aynen ya, bu GERGE muziklere para veremiyom diye Linux'u birakip Mac'e gecmemis miydi hahahahhahah abiiiiiiiiii nasil birisi ile tartisiyomusuz biz ya. ben de kendimden sogudum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 fizban said: GERGE said: Ama bu tavrınızdan sonra Microsoft'tan soğudum. Ben de senin tavrindan oturu orjinal urunden sogudum. Bundan sonra tum urunlerimi korsan kullanacagim. Hatta manavdaki meyvalari bile gidip calacagim simdi, senin yuzunden hep. kahvem boğazıma kaçıyodu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 peki babs xbox mı playstation mı nintendo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 arcane said: peki babs xbox mı playstation mı nintendo mu? bu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/de/Atari-2600-Console.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 o windows gibi birşey o yüzden koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mmmmmmhhh xetraynex said: Bu mac aliyorum diyenler adamsa aldiklari mac ellerine gectiginde faturasini fotograflayip buraya koysunlar. koyamayan bebedir, bu kadar. http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20121210214736/hitlerparody/images/9/9d/Butthurt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 macbook pro'mda fotoşoklayıp koyarım, ruhu duymaz çünkü sanatta mac bir başka oluyor. bütün sanat dünyası mac'i tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Sen 50 sayfa "fact" falan diye takıl, sonra liseli gibi BEBE diye fırla ortalığa. Olmadı, hiç olmadı. Haklı olduğun yerler falan komple unutulup sadece bu kalacak akıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 liselerde de windows kullanılıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 lise kactasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 biri fatura koyup ızdırabını dindirsin arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bul arastir diyene kadar paylasin iste iyi touchpadi, forum ruhu nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 of seviye mukkemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 abi x~ kesin apple genius'u. Microsoft haterlığında forum bu kadar tavan yapmamıştı hiç. :D Hacı bir sakin ol sen de. Bırak adamlar kullandıkları aletten memnun. İşlerini görüyor. Zorla akıllarını çelemezsin ki adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ben de zorla akil celemeyecegini dusunup sovmustum bir konuda kendisine ama bu azimle herseyi yapabilecegine inaniyorum artik.Yeterince insanin kafasini silkersen hersey olabilirmis gercekten, bugun bunu ogrendim. Boyle ruh hastasi gormedim, duymadim. Gercekten cok acayip ya fanatiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar