xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Ornek: Izmir'den Amerikaya gidiyonuz. Istanbul aktarmasi olcak malum. Izmir-Istanbul ucagi rotar yaparsa, Istanbul-Amerika ucagi kacarsa ne oluyor? Size bir sonraki ucaga ucretsiz bilet mi veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 kaçırmış oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 eğer tüm seferler aynı havayollarından ise veriyorlar ücretsiz bilet. eğer değil ise zorlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 farkli biletler ile aktarma aldiysan kesin oyle olur da direk thy'den aldiysan aktarmasi da, yurtdisi ucusunu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 E said: eğer tüm seferler aynı havayollarından ise veriyorlar ücretsiz bilet. eğer değil ise zorlaman lazım. heh, tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 şeyi de söyliyim star alliance içinde iseler. hiç problem olmuyor çat diye veriyor. pici oldum havayollarının artık ben. 29 liraya ulusal bilet falan buluyorum. bana soracaksınız. saksı değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 hadi bul 29 liraya bana bilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 E said: eğer tüm seferler aynı havayollarından ise veriyorlar ücretsiz bilet. eğer değil ise zorlaman lazım. Farklı havayollarından da TEK BİLET satıyor acenteler. Bagajını A havalimanında verip, B, C, aktarmalarını yapıp D havalimanında alabiliyorsun. Böyle bir durumda aktarmayı kaçırırsan bagajından ayrı düşmen de çok olası. Tek şirketten aldıysan ama çareleri yok çözecekler sorununu. Ben pariste otelde kaldım bir akşam new york uçağı geç geldiği için. Minibarı da içtim kimse para istemedi çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ginaly said: hadi bul 29 liraya bana bilet. bokumu ye sen benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bu troller cok var kardes. hem yardimci olmaz hem insani sinir eder hem bosuna mesaj yazar. salla sen. benimkini de yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 sostizm said: E said: eğer tüm seferler aynı havayollarından ise veriyorlar ücretsiz bilet. eğer değil ise zorlaman lazım. Farklı havayollarından da TEK BİLET satıyor acenteler. Bagajını A havalimanında verip, B, C, aktarmalarını yapıp D havalimanında alabiliyorsun. Böyle bir durumda aktarmayı kaçırırsan bagajından ayrı düşmen de çok olası. Tek şirketten aldıysan ama çareleri yok çözecekler sorununu. Ben pariste otelde kaldım bir akşam new york uçağı geç geldiği için. Minibarı da içtim kimse para istemedi çıkarken. Bagajdan niye ayri dusuoz yauw? Senle ayni ucakta ucmuyo mu o da, bavul da kacirmaz mi ucagi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 E said: ginaly said: hadi bul 29 liraya bana bilet. bokumu ye sen benim. saksı değilsin diye sorduk kardiş. niye bok diyon ki. bok dedi ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 yunusemre said: sostizm said: E said: eğer tüm seferler aynı havayollarından ise veriyorlar ücretsiz bilet. eğer değil ise zorlaman lazım. Farklı havayollarından da TEK BİLET satıyor acenteler. Bagajını A havalimanında verip, B, C, aktarmalarını yapıp D havalimanında alabiliyorsun. Böyle bir durumda aktarmayı kaçırırsan bagajından ayrı düşmen de çok olası. Tek şirketten aldıysan ama çareleri yok çözecekler sorununu. Ben pariste otelde kaldım bir akşam new york uçağı geç geldiği için. Minibarı da içtim kimse para istemedi çıkarken. Bagajdan niye ayri dusuoz yauw? Senle ayni ucakta ucmuyo mu o da, bavul da kacirmaz mi ucagi? :) Yok abi, binmiyor. Kaç kere başıma geldi. Birinde ben koşarak geldim bindim bagaj arkada kaldı. Birinde aktarmayı kaçırdım, beni amsterdam yerine münih üzerinden yolladılar bagaj çıkmadı, amsterdama gitmiş bagajlar bikaç güne gelir dediler. Daha geçen ay uçak muçak da kaçırmadım üstelik, Slovenya istanbul izmir geliyordum, izmirde inmedi bagaj, istanbulda kalmış sonraki uçakla aldırcaz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genelde bir sonraki uçak için bilet ayarlıyorlar ancak gideceğin yere günde tek sefer olma ihtimali yüksek olduğundan kalacak yerin yoksa otelde ayarlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 sostizm said: Yok abi, binmiyor. Kaç kere başıma geldi. Birinde ben koşarak geldim bindim bagaj arkada kaldı. Birinde aktarmayı kaçırdım, beni amsterdam yerine münih üzerinden yolladılar bagaj çıkmadı, amsterdama gitmiş bagajlar bikaç güne gelir dediler. Daha geçen ay uçak muçak da kaçırmadım üstelik, Slovenya istanbul izmir geliyordum, izmirde inmedi bagaj, istanbulda kalmış sonraki uçakla aldırcaz dediler. vay masallah. el bagajina o zaman pijama filan koyalim valiz bikac gun sonradan gelir melir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Eğer resmi olarak aktarmalı bilet satın aldıysan sana o uçuşu sağlamak zorunda, seni bir başka uçuşa aktarırlar farklı havayolu da olsa. Çok ekstrem (ne bileyim çocuğunun doğumuna falan yetişme durumu gibi çok kritik bişi varsa ve kendi bir sonraki uçuşları yetişemiyorsa) durumlarda senet gibi bir şey veriyorlar "gidin istediğiniz havayolundan bileti alın, biz ödeyecez." diye, onunla bilet alıyorsun. Eğer sen kendin ayrı iki bilet satın alıp kafanda "aktarma yaparım" diye kurduysan geçmiş olsun. Hiçbir yükümlülükleri yok. İyi niyet çerçevesinde bir kıyak geçerlerse geçerler ama "Yoöö bize ne" deme hakları her daim mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar