Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 DA2019 said: Sen gear yaptın mı ondan haber ver. :) valla multi mob combatlarda wotb açınca 1.2m dmg oluo da onun dışında wotb suz 800k ya fln gelio anca. hp de 450 mi 500 mü ne işte. toughness 10m civarı heal da 45k fln t1 de jilet gibi yardırıyorum, t2 grupla gayet kolay ama üstünü denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu 2.1.1 den sonra legendary musluklarını mı kapadılar acaba. kadala değişikliği tepki cekmesin diye olabilir.(cunku su an bir tek kadala atıyor leg oda capten basarsan 1-2 tane max.) t6 da ortalama 3-3,5 leg düşerdi şimdi son 15-20 runda 1-1.5 leg ortalamaya indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ben dün kadaladan 5 chest aldım ikisi leg idi. İşime yaramadı ama Kadalayı biraz arttırmışlar. Rift droplarında da bi fark yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Dün 5 belt aldım 4'ü mavi geldi. Bence de dropları düşürmüşler. Abi 5 roll'le rng hakkında yorum yapılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Yok sonrasında da Natalya çıktı. Ondan dedim. Patch öncesi tonlarca bloodshard harcamıştım cheste 1 tane dandik leg çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 kadalayı bilmem de dün t1 de 3 run yaptım 8 leg düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 T6da bir runda 6leg düştü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 niye hepinize bacak düşüyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 3 bacaklıyız ya ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 leg droplarda bir farklılık olsaydı yazarlardı. öküzler ama o kadar da değiller. değişiklik kadala'da. gerisi klasik diablo oyuncusu "abi bana şöyle oldu demek ki şöyle böyle" sonuca atlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 yok benim durum random olabilir ya. magic find gear da yok gerçi. sadece %46 lık ring var o kadar. bak aklıma geldi, bi goblin portal videosu izledim, adam %1500 gold find kasmış geara, 300m topladı portaldan =/ devo, arada akşam fln goblin farm yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Jaegerjaquez said: niye hepinize bacak düşüyo lan -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Dworgian said: yok benim durum random olabilir ya. magic find gear da yok gerçi. sadece %46 lık ring var o kadar. bak aklıma geldi, bi goblin portal videosu izledim, adam %1500 gold find kasmış geara, 300m topladı portaldan =/ devo, arada akşam fln goblin farm yapalım Hep yapıyoruz da bi portal açmadı şerefsizler ya. Magic find kalktı bu arada. Bi faydası yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ana! =/ e onu kaldırıp ring de ki affix i fln ellememek öteymiş. gerizekalı bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 tamamen kaldırmadılar ya, %10 u mu ne etkiliydi sadece. 46 varsa sende 4.6 mf var gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Hmmm; Blue Post Posted by Travis Day Hello folks, It's been a while, I've been off in Treasure Goblin land trying to get Reaper of Souls into shape. I wanted to stop by to give everyone some insight into what we are doing with Magic Find. For those of you who have heard me talk on the topic before you are probably already aware that MF is something we haven't been thrilled with for quite a while. The idea of MF is great "GET ALL THE THINGS!" the reality of it however is incredibly problematic and leads to more negative effects than positive ones. Getting the reward rate of the game to a place we are happy with is a difficult tuning process and when we try to add MF into the equation is creates a bit of a dilemma, one that was already pointed out in the thread, how do you balance the game to feel good for someone with 0% MF vs someone with 300% MF. Ultimately the answer to that question is "You can't" as such we have been trying to phase MF out of the game as much as possible. In addition to changing exactly how MF interacts with finding items we also have dramatically reduced it's existence throughout the game. Having strong characters already equates into finding more items, both by virtue of killing things faster and also by virtue of playing in higher difficulties, which still do have rewards associated with them. Because of all of this we decided to not only remove MF as an affix from gear but also change exactly how MF interacts with different item qualities. MF will apply 100% of its benefit to Blue items, 30% to Yellow items, and 10% to Legendary and Set items. This means someone with 300% MF will end up finding roughly 30% more Legendary and Set items than someone with 0%. The design intent is to make things like Topaz gems in helmets or the Nagel Ring an option without them actually being mandatory. I hope this helps clear the air and as the expansion moves further and further into its development cycle I'll start climbing out of this portal more frequently to answer questions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 mandatory furnacelar, SMKlar, witching hourlar koymamış da topaz'daki magic find koymuş ya adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Goblin farmı nerde nasıl yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 yapmıyoruz garanti spawnlar hotfixle kaldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aynen ne güzel farmlıyorduk sabaha kadar bi ümitle vault çıkacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 abi bu sezonlar ne kadar sürecek belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Arma said: Goblin farmı nerde nasıl yapıyorsunuz goblin farm communitysinde party kurup belli rotaları dolanıyor millet, act 3 towera, act 1 cathedrale falan bakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Northern Higlands ufacık bir yer ve sanırım %66 spawn rate var(300 seferlik kendi deneyimimden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 split bounty ile goblin farmdan daha çok goblin kesebilirsiniz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 arcane said: yapmıyoruz garanti spawnlar hotfixle kaldırıldı. 2 3 turda 1 çıkan garanti spawn arıyorsan hala var bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar