Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Yabancı bir okula yüksek lisans başvurusu için profesörümden İngilizce referans mektubu istemiştim. Adam iyi niyetiyle yazıp bana teslim etti mektubu, ben de saygıdan ötürü gözünün önünde açıp çok dikkatli okumadım iyi yazmış mı diye. Şimdi baktım ki iyi şeyler yazmaya çalışmış ama İngilizcesi kötü. İyi şeyler kastettiği anlaşılmasına rağmen bu mektubu teslim etmemin bana negatif bir etkisi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi onu acmicaksin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 profesör ingilizce bilmiyorsa senin suçun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aquila said: abi onu acmicaksin ki. too late sdfgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aquila said: abi onu acmicaksin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Acik referans mektubu kabul eden okul yoktur tekrar istiyceksin eger 1 tane yazdiysa adam. Ki onu da nasi istersin kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi adam öpücükle mi kapatıyor başka zarfa koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Nigger_of_the_sand said: Yabancı bir okula yüksek lisans başvurusu için profesörümden İngilizce referans mektubu istemiştim. Adam iyi niyetiyle yazıp bana teslim etti mektubu, ben de saygıdan ötürü gözünün önünde açıp çok dikkatli okumadım iyi yazmış mı diye. Şimdi baktım ki iyi şeyler yazmaya çalışmış ama İngilizcesi kötü. İyi şeyler kastettiği anlaşılmasına rağmen bu mektubu teslim etmemin bana negatif bir etkisi olur mu? tavsiye mektubunu mu açmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Boyle durumlar icin dilimizde cok guzel bir deyim var. Pic etmissin mektubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 forgiver said: abi adam öpücükle mi kapatıyor başka zarfa koyar Mühür vardır lan cahil. Kaşe vardır ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 atip tutmayin acik kabul edilmez diye. dunyadaki butun okullara sordunuz mu adamin beyani email la bile kabul edilir istenirse o mantikla kapali zarfta gelmeen hic bir seye inanmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hahahahah yandı gülüm keten helva. bir de ingilizcesi bozuk diyor, yarreppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mühür gibin bişi olsa açmazdı sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bizde vardı mühür açmıyoduk valla sizinki farklı mı bilmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Benim vakti zamanında aldığım mektup aynen böyleydi. Işığa tutarak okumaya çalışmıştım ama nafile. İşe yaradı mı, yaradı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tükrükle yapıştırılır geri nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kapalı zarf falan ben de bilmiyodum, staj yaptığım yerde formu kapalı zarfta vermesi lazımmış bana ne verek la hepsini A mı verek diye sormuşlardı :D formu zarfa marfa koymadan vermişlerdi sonra sdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi düşünsene mektuptan şu çıkıyor mektup https://warosu.org/data/fa/img/0066/02/1375300568861.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Adam açık zarfta verdi arkadaşlar, kulakçığı bile yapışık değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Jaegerjaquez said: kapalı zarf falan ben de bilmiyodum, staj yaptığım yerde formu kapalı zarfta vermesi lazımmış bana ne verek la hepsini A mı verek diye sormuşlardı :D formu zarfa marfa koymadan vermişlerdi sonra sdfsdfsda okul staj karnesiyle birlikte zarf vermişti bize bunun içinde kapalı getireceksiniz diye. staja başlarken IK'dan vermem gereken kişi tatildeydi muhasabeden birine verdirmişlerdi, adamlar zarfı başka bir şey için kullanmış sanırım staj sonunda karneyi direk elime vermişlerdi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Oski said: atip tutmayin acik kabul edilmez diye. dunyadaki butun okullara sordunuz mu adamin beyani email la bile kabul edilir istenirse o mantikla kapali zarfta gelmeen hic bir seye inanmayalimokullar icin email ile referans yollama var tabiki ama onlar da elektronik imzayla ya da o kisiye ozel bir alan acılarak yapılıyor. sen o kisinin mailini veriyorsun ona ozel bi mail gidiyor orda acılan yeri doldurup kaydettigi anda sistem kapanıyor. referansi ciddiye alan hic bir okul acık referans mektubu kabul etmez. bu net bir bilgidir yayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ya gerekirse tekrar giderim mühürlü zarfta alırım ama "Hocam kullandığınız İngilizce kötü" diyemem adama. İngilizce kısmıyla ilgili konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 cacodemon said: Benim vakti zamanında aldığım mektup aynen böyleydi. Işığa tutarak okumaya çalışmıştım ama nafile. İşe yaradı mı, yaradı sağolsun. şu şekilde mührü hangi hoca yapıyorsa bulup frp oyununa katılacam, belli ki zamanında çok kağıt eskitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar