Sawer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 2016 WWDC de Advances in AVFoundation Playback diye bir video var. Tum WWDC videolari bedava olarak izlenebiliyor safari ustunden ama ben bu application'i oneririm. wwdc unoffical app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 merhaba, swift öğrenebilmek en azından öğrenmeyi deneyebilmek için asgari macbook donanımı nedir? 2010 macbook var kendisi pek sorunlu bir arkadaş kafasına göre kapanıyor ediyor vs ama en son swift'in son sürümlerini desteklemiyor diye duydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 kullandigim en kolay dil / ide diyebilirim. baya flexible ve rahat birseymis . apple a sempati beslemeye basladim hatta. blqck mqc mini cek ya da virtual machine den yardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 collectionvıewda 5.1 den sonra sıkıntı yaşamaya başlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar