xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yeni konu açmak istemedim xcode 7 de import parse çalışmıyor bir türlü de bulamadım. nedenini bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 because xcode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 aquila said: because xcode. sana değil seni alan yetkilisi yapana isyanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 because xcode beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 beta ile alakası yok başka birşeyden dolayı swift 2 ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 xcode bozuksa biz ne yapalim hemserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bu sene daha açık kaynak oldu diye bişiler demiş Apple amca 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hee daha dun dedi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yalandan açık :) aslkfjaklsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 aquila said: dandik online dersle bu kadar oluyo demek ki asdf. nerden başladın online derse? çok mu dandik? değilse link versene. ben de bakmak istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Udacity, ben daha çok xcodeda ne nedir nerdedir diye hızlıca görmek için girdim buna. Bi tane app yaptırıyor iste anlatarak. Şimdi iTunes u'da stanforddaki course var ona bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Udacity deki egitimler iyi, xcode dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Title'i gorup geldim, gereksiz insan olup swift ogrenmeyin. Dun gece https://github.com/michaelbabiy/RMParallax su library'i oturdum objective-C'de yazdim. tabi Bridge ile swift olarak da kullanabilirdim ama cok daha gelismis bir view cakmayi planliyorum icine oyuzden gelistirmem icin objC'ye cevirmem gerekti. Birinde parantezi icerden kapatiyosun birinde disarda birinde . ile gidiyorsun digerinde bosluk birakarak mesaj atiyorsun, NE VAR YANI SWIFTTE? Kim Kardashian izleyen 14 yasindaki kizlar nasilsa Swift cikmis OooooOOOOooOOo OGRENELIM diyen de oyledir, Apple marketing icin yapiyor tamam da siz niye ogreniyorsunuz? Ogrenmek dedigime de bakmayin ha 2 parantezin yerini degistirmek. Mutlaka arti ozellikleri var ama binlerce open source library'i cope atmaya degecek ne var yani? 3 gunde in-app purchaseli, purchase'tan sonra yukleyemezse transaction restore'lu, snapchat gibi foto uzerine drawing+yazi, pat pat autoplayle feedi gecen uygulamayi + backendini, ki backendine backendi yormamak icin uygulamadan direct upload yapmak icin Amazon Upload Request signing teknolojisi, fotonun otomatik olarak twitter'da paylasilmasi falan bir ton sey dahil. 2015'te bunlarin hepsi 48 saat, ki ben ios developer bile degilim bunlarin cogunu ilk defa yaptim, ama siz hala parantezi nerde kapatcaginiza bakip open source libraryler yerine ona odaklanirsaniz gene bisey uretemeyeceksiniz. Tabi amaciniz ise girmekse CV'nize yazmak icin arti kalem olur oturun ogrenin, sonucta onlari yonetenler de mal. Swift tutorial'i out, cocoacontrols.com in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Selam, Orneklendirerek anlatacak olursak Obj-C Arapca, Swift Turkce gibi geliyo bana ki n00b developer degilim. obj-c yaratilirken kafalar pek guzelmis. Saygilar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 var'ın değişken olması mantıklı da let'in sabit olması nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Let x be reroreden geliyo o galiba, Kullanım olarak doğal dilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 let it be'den geliyo arkadaslar. steve jobs the bitlis i cok sevdigi icin bole bi karar almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 yok tamam let x be'den geliyor da, rasgele bir varsayım içeriyormuş gibi bir anlam oluşuyor kafamda. ben olsam CONS yapardım. cons'tan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 şaka lan constant tsısısısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 swift obj-c nin yanında mükemmel bir dil. başta obj-c gibi bi dandikliği niye yaptılar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 di said: Selam, Orneklendirerek anlatacak olursak Obj-C Arapca, Swift Turkce gibi geliyo bana ki n00b developer degilim. obj-c yaratilirken kafalar pek guzelmis. Saygilar, (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 library eksigi hala cok ya bide daha swiftle yazin hacilar diye isteyen gelmedi bakalim gecis zaten apple'in beklediginden cok daha yavasmis. Biraz isyanlarda adamlar. Herhalde 1-2 seneye kalmaz zorlamaya baslarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 barbu said: aquila said: dandik online dersle bu kadar oluyo demek ki asdf. nerden başladın online derse? çok mu dandik? değilse link versene. ben de bakmak istiyordum. https://itunesu.itunes.apple.com/WebObjects/LZDirectory.woa/ra/directory/courses/961180099/feed https://itunesu.itunes.apple.com/WebObjects/LZDirectory.woa/ra/directory/courses/961180099/feed https://itunesu.itunes.apple.com/WebObjects/LZDirectory.woa/ra/directory/courses/949983067/feed iTunes uzerinden izleyip download edebilirsin. 2 tanesinde 30-40 kadar ders var basarili baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Teşekkürler. Boş zamanımda bakacağım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Necro! swift 4.x ile AVFoundation bilen var mı? internette güzel güzel olayı anlatan bir video/tuto göremedim. Anca kodu yazmışlar ama açıklama yok. Baya takıldım ya şunu öğrenmeye kasıyorum. Yardım lazım baya. Varsa bilen lütfen yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar