BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 benim kredi borcum var.. yerimden bile kalkamıyorum :/ bi de bedelli var pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 fakir spotted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 valla birikimi ve iş bulacağına güveni olan adam gayet istifa edebilir yenisini bulmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 1 ay içinde başvurması lzım işsizlik maaşına yoksa birde zorunlu sağlık sigortası ödüyor, bana 10 günlük ZSS kitlediler 2 ay önce iş değiştirdim arada 10 gün tatil yapayım dediydim. bunlara dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 işsizlik sigortası güzel ya,ama istifa edince vermiyorlar sanırım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 istifa ettigin zaman zaten 1-2 ay ihbar süresi var o surede olmadı 1-2 ay sonra bulursun düzgün iş yapıyorsan. o arada da tatil yaparsın. ben hep iş degistirdigimden hiç tatil yapamadım 3 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ginaly said: up, istifa ettim gençler, bana iş bulun^^ O konustugumuz muhallebiciyi aciyoruz abi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Fin said: işsizlik sigortası güzel ya,ama istifa edince vermiyorlar sanırım onu evet vermiyorlar. ama kendi işsizlik sigortamı kendim oluşturdum zaten eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 fiyat çekme lüksün gidiyor işsizken iş arayınca diğer türlü lan zaten burda bu kadar aliom kartı çekebilyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 lan selçuk zaten maaşım düşsün diye istifa ettim, çok fazla geliyordu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben geçen gidiyorum eheheh dedim,proje bitimine 3mayış prim dediler onu bekliyorum meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sıkala var sıkala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ginaly said: lan selçuk zaten maaşım düşsün diye istifa ettim, çok fazla geliyordu sdfsd anlıyorum kardişim seni aynı problemden ben de muzdaribim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben de google a girip istifa etmek istiyorum. keşke yapabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 senko said: fiyat çekme lüksün gidiyor işsizken iş arayınca diğer türlü lan zaten burda bu kadar aliom kartı çekebilyorsun abi o zaman da "lan bu kadar aldığım yerde bastım istifayı zaten ne diosunuz siz?" diyebilirsin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 iş buldum geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben de dün istifa ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ginaly benja'nın yerine mi başlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bana iş bulun, istifa ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gel benimkini tokatla her gün, aldığın maaşın 2 katını vereyim HAHAHAH ÇOK KOMİĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ginaly said: iş buldum geri. ilk maaşla tavuk dönere götür beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben de edicem de, yeni is bulamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kermit said: gel benimkini tokatla her gün, aldığın maaşın 2 katını vereyim HAHAHAH ÇOK KOMİĞİM ahahahahahaahahahah pardon caps kapalı kalmış AHAHAHAHAHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar