Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 istifa edicem de prosedür nasil hic bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 notere gidip şirketten istifa edicem de yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dilekçe yaz abi örnek dilekçeler var nette, sonra çalıştığın süreye kadar ne kadar daha çalışman gerektiğini söylerler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ik dan istifa dilekcesi isteyip yazip veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bizim istifalar noter onaylı oluyor, ondan öyle dedim ben iki gün sonra yoo sen istifa etmedin? durumu olmasın diye dalga geçmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 xx tarihinde istifa edeceğim, çalışmalrınızada başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bir doz office space yazıyorum, bir boş zamanında izle, güzel vakit geçirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yarin gideyim lap diye ik ya sorayim bari, azcik acele etmem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 askerlik yüzünden istifa ediyorsan güzel istifa et, sülüs müydü neydi onu ekle ki kıdem tazminatını almakta problem yaşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 fistan'in dedigi de mantikli bak sor bi ik'ya noter onayini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sorayım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 istifa mektubunu teslim ederken, İK'dan birisinin üzerine hangi tarihte işten ayrılabileceğini belirttiği bir not da düştür; ondan sonra da mektubun bir fotokopisini falan al kendine (çift kopya/çift ıslak imza daha da iyi de şirketine güvenmiyorsan tabi bu) Çıkış tarihini belirlemiş olursun; istifa mektubunu da teslim etmiş olduğunu belgelemiş olursun ek olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 notere gerek yok abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 3 kere arka arkaya istifa istifa istifa yazıon oha yazması bile zormuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 abi niye bu kadar kastınız ya. said: ------- Müdürlğüne 01.11.2012 tarihinden bu yana çalıştığım firmanızdan/ şirketinizden/kurumunuzdan ----/nedenlerle kendi isteğimle istifa ediyorum. gereğinin yapılmasını arz ederim. vivavale façan yansım kardişiim 02.06.2014 Pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Kabul edilmeme durumu da var. Geçen cuma istifamı verdim, kabul etmediler. Gideceğim şirketteki alacağım ücreti teklif ettiler. Irın kırın ettim, sonra geri çektim istifamı. Patron çok sevindi gitmiyorum diye. 1300tl zam çok iyi oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 lan "bi ağız tadıyla istifa ettirmediler, 1000tl zam verdiler" demeye geldim, bi üstteki parasıyla dövdü. neyse ki bu ek işimdi sgdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bence boyle yap. http://www.youtube.com/watch?v=yYvqZjWuls4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Aynı dilekçeden iki tane yazıp ikisini de hem kendiniz, hem şirketin İK imza yetkililerinden biri imzalarsa notere gerek yok. Yarın öbür gün "istifa etmedi ki biz kovduk" gibi bir durum olursa o kağıtla mahkemeye gidebilirsiniz. İstifanızı kabul etmiyorlarsa gidin anca notere. İhbar süresini iş kanununda belirlenen süreden az çalışacak şekilde anlaştıysanız önceki sayfada da dendiği gibi en azından kendi kopyanıza mutlaka "XYZ tarihinde işten ayrılması uygundur" diye not düşün, o notu da paraflatın, öyle imzalatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 keşke "istifa etmediniz biz kovduk" deseler ay hemen iş mahkemesine bir işe iade davası sonrasıdan gelsin 8 maaş tazminat mmmppphhh abi keşke beni kovsalar ya sebepsiz yere.. allam kovsalar ya.. borcumu harcımı ödeyip askere giderim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 İstifa ettiğini inkar edip "sebepsiz x gün işe gelmemek" diye kovarlarsa, elinde istifanın imzalı kopyası da yoksa davayı kazanamama ihtimalin ortaya çıkar. Ondan dedim. Askerlik nedeniyle istifa edersen kıdem tazminatını zaten alıyorsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 BabacumMostors said: keşke "istifa etmediniz biz kovduk" deseler ay hemen iş mahkemesine bir işe iade davası sonrasıdan gelsin 8 maaş tazminat mmmppphhh abi keşke beni kovsalar ya sebepsiz yere.. allam kovsalar ya.. borcumu harcımı ödeyip askere giderim.. abi sen bilirsin, "x sene çalışınca istifa da etsen kıdem tazminatı alma" gibi bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yok kendi isteğinle istifalarda kadın icin evlilik erkek için askerlik dışında tazminat alınamıyor. bunun dışında 15 yılınızı ve 3600 günü doldurmuş iseniz yine kıdem tazminatı almanız mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 15 yıl hah tmm. 10 yıl sanıyordum ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar