Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 96lı kızlar legal oldu sen halen okul diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 25 yaşındayım bu arada ve okulum bizim bölümdeki iş hayatından daha stresli. uzatmak yaramıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 uzatma o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 abi aynen 3 senedir çalışıyorum, üzerimde bissürü sorumluluk var ama okul aklıma geldikçe iş ortamında yaşamadığım sıkıntı stres anında çöküveriyo üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 4 sene uzattım uzatıyorum hala sdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sdeceokuyangenç said: 25 yaşındayım bu arada ve okulum bizim bölümdeki iş hayatından daha stresli. uzatmak yaramıyo yani bölümün nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Diş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ooooo, hocam...senin durumun farklı....kaybettiğin her sene = ortalama 150-200 bin TL B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben okulu uzatmadım da işsizliği uzattım, asıl kötü olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben istemedn 1 sene uzattım ama iyi olmuş ya kafa dinledim 6 ay dolandım fln ama şimdiki aklım olsa o 6 ay inter-rail fln yapardım kafamı siksinler o günlerin rahatlığı geri gelmiyor eğer maddi sıkıntın yok ve hemen işe başlaman gerekmiyorsa okul bitse de bitmese de gez toz dünyayı gör benim gibi gelip de fazla gezip 28 inde iş başı yapma ama çok koyuyor.. 2 sene daha erken başlayaydım iyiydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 topic aynen şuna dönmüş: http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_2445yigit-ozgur-karikaturleri-028.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 üniversite 2'den 6'ya kadar home office, bazen full time tabii, üni 7'de de full time çalışıyorum halen. okulu uzatın abi. keyfinize bakın. tecrübe kazanın. gezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kazanan benim olm okulu yarım dönem uzattım, o yarım dönemde de erasmusa gittim. SEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Lisansı iki sene uzattım. Şu an yüksek yapıyorum onu da 1,5 - 2 sene uzattım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Holy said: Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin. https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xap1/t1.0-1/c46.30.186.186/s160x160/537410_150883858396635_1605539025_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bu kadar stres yaratıyorsa bir an önce bitir kurtul. uzarsa daha beter stres yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Black-ice said: o değil de üni 1'e dönmeyi o kadar isterdim ki. ne güzelmiş hayatımız. sınıfça zorla götürdükleri fasıla bile giderim her hafta. keşke o günlere geri dönebilsem. Al benden de o kadar. Uzarsa anladığım kadarıyla dersin kalmadığından sadece staj işini halletmen gerekecek. Sende gidip tam zamanlı veya part-time iş bulursun, aynı zamanda staj için yardımcı olmaları konusunda da anlaşırsın. 1 sene boyunca orada çalışır stajı da aradan çıkarmış olursun. Okul bitince 2 sene tecil hakkı veriyorlar, 3 senelik deneyim kazanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Merak eden varsa o muhteşem stresli işimi verdim geriye dandik 2 sınav kaldı muhtemelen uzamıcak yani. İşi teslim ettikten sonra sokağa çıkıp koştum bu arada uhsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 21 yaşında mezun olma imkanım varken(2 kere hazırlık atladım), 24 yaşında mezun oldum, yaşasın daünün hocaları,knight ve wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 vivavale said: Holy said: Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin. +1 üniyi eksik okumussunuz baştan başlamanız gerek deseler ayaklar göte değer şekilde koşarak giderim. +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 sdeceokuyangenç said: Diş boğaç hadi bitir la. ne stajıymış bu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 HakkiYendi said: 21 yaşında mezun olma imkanım varken(2 kere hazırlık atladım), 24 yaşında mezun oldum, yaşasın daünün hocaları,knight ve wow LOLOL SAME SHIT. Ben senden önce mezun oldum ama dhfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar