phebus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Twisting Nether realmn de 90- full pvp Warlock 550il lock 90- guardian druid 540il druid 90- Wm Monk 525 il monk monk karakterinde 5k conquest var şuan itemları toparlanıyor. 90- Hunter pek gearı yok 90 yaptktan sonra bıraktım. charachterlerim full pvpdir. warlock main karakterimdir ve rated bg 1800+ oynamıştır. druid de aynı şekilde full pvp dir ve 1800+ oynamıştır. Wow da pvp yapmak isteyen ve hazır karakter arayan arkadaşlara duyurulur. fiyat aklımdan bişeyler geçiyor ama alıcı arkadaşla b mütebakata varırız diye düşünüyorum. şimdiden hayırlı olsun. cep: 05350521512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Burada alici bulamazsin ama ne kadara gidiyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yıl diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yıl diyor da 2014 yılına gelmiş hala wow hesabı satmaya mı çalişıyorsun demek istiyor anlamiyorm bu paticik muhabbetlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mest eden ayakkabısı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aynen patide hele hele full pvp geari varla char satamazsin demek istiyo :D burda herkes kral oldugu icin zor. ayrica wowu da oynayan pek kalmadi malesef 4 tane 90 char etse etse 100-120 lira falan eder heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dürüm + malbuş kombosu önerilmemiş hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben dürüm + malbuş + birde ayran veriyorum Hadi hadi köftehor gene iyisin kaptın ayranı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Camel dicem camel da ucuzladı anasını satayım adama küfür etmiş gibi oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yarım karton marlboro.. üstü çalışmaz daha. mütebakata vardık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar