kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Merhaba , Kullandığım mevcut laptopa ssd alıp taktım. Mevcut diski de bi box ile dışarı aldım , satın aldığım yerin de desteği ile ssdye kullandığım işletim sistemini kurduk ordaki arkadaşlar laptopımdaki eski keyi aktif etmeyi anladığım kadarıyla halledememiş ben de dün gece aktivasyon zımbırtısı ile aktifleştirdim , fakat anladığım kadarıyla o key adamların kurduğu sistemin keyi çünkü ertesi gün bu key kullanılıyor hatası aladım. Sorum şu diğer hard diskimdeki OS'in orjinal keyini SSD'deki OS'e nasıl aktarabilirim ?
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 her yere açsaydın az olmuş böyle
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bi dalgınlık , programlamaya açmışım ordaki silindi.
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Beyler bayanlar bi el atın pls , durum kritik pcyi iş için de kullanıyorum .
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 windows kaç sa google cd key değiştirme diye arat ya da format at laptopun altındaki keyle tekrar kur
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Diğer hard diskin içine girip o keyi görmenin bi yolu var mı acaba , ordan boot edeyim dedim yemedi.
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Hayır orjinal windowsumu laptopuma yeni takıtığım ssd'ye aktarmaya çalışıyorum.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 microsoftu aricaksin, forumu degil.
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hacı o şifre ekranında telefonla yardım istiyorum tarzı bir buton vardı sanırım ona basıyorsun türkiyeyi seçiyorsun veya seçmiyorsun tam hatırlamıyorum sana 40 haneli bir şifre bir de telefon no veriyor o telefon no yu arayıp dogru menüyü buluyorsun. IVR üzerinden oluyor bu kimse ile temas kurmuyorsun. Bu şifreyi telefondan girince işin bitiyor o şifren yeni bilgisayarda çalışıyor oluyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Turkiye acilmamisti en son, Ingiltere'yi aramistim ben.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Türkiye telefonu var ve aktif brn gecrn hafta yaptım
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 0800 211 3939 arayıp yapabilirsin 2dk da
kath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 * Microsoft call center çalışma saatleri dışındaydı aradığım saatlerde , bahsettiğiniz numara eşleştirme işlemini yaptım 8.1 update'ten sonra yine patladı.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aramadan baska olmuyo olmasi lazim. makine yapiyo abi o isi, calisma saatiyle alakasi olmamasi lazim, otomatli hersey.
kath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Abi taktım eski hard diski yerim SSD'sini olmadı yetemedim anasını satayım :D
Öne çıkan mesajlar