kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Merhaba , Kullandığım mevcut laptopa ssd alıp taktım. Mevcut diski de bi box ile dışarı aldım , satın aldığım yerin de desteği ile ssdye kullandığım işletim sistemini kurduk ordaki arkadaşlar laptopımdaki eski keyi aktif etmeyi anladığım kadarıyla halledememiş ben de dün gece aktivasyon zımbırtısı ile aktifleştirdim , fakat anladığım kadarıyla o key adamların kurduğu sistemin keyi çünkü ertesi gün bu key kullanılıyor hatası aladım. Sorum şu diğer hard diskimdeki OS'in orjinal keyini SSD'deki OS'e nasıl aktarabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 her yere açsaydın az olmuş böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 burasi daha sanimi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bi dalgınlık , programlamaya açmışım ordaki silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Beyler bayanlar bi el atın pls , durum kritik pcyi iş için de kullanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 windows kaç sa google cd key değiştirme diye arat ya da format at laptopun altındaki keyle tekrar kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Diğer hard diskin içine girip o keyi görmenin bi yolu var mı acaba , ordan boot edeyim dedim yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 kaçak windows mu kesiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Hayır orjinal windowsumu laptopuma yeni takıtığım ssd'ye aktarmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 microsoftu aricaksin, forumu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hacı o şifre ekranında telefonla yardım istiyorum tarzı bir buton vardı sanırım ona basıyorsun türkiyeyi seçiyorsun veya seçmiyorsun tam hatırlamıyorum sana 40 haneli bir şifre bir de telefon no veriyor o telefon no yu arayıp dogru menüyü buluyorsun. IVR üzerinden oluyor bu kimse ile temas kurmuyorsun. Bu şifreyi telefondan girince işin bitiyor o şifren yeni bilgisayarda çalışıyor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Turkiye acilmamisti en son, Ingiltere'yi aramistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Türkiye telefonu var ve aktif brn gecrn hafta yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 0800 211 3939 arayıp yapabilirsin 2dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 * Microsoft call center çalışma saatleri dışındaydı aradığım saatlerde , bahsettiğiniz numara eşleştirme işlemini yaptım 8.1 update'ten sonra yine patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aramadan baska olmuyo olmasi lazim. makine yapiyo abi o isi, calisma saatiyle alakasi olmamasi lazim, otomatli hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Abi taktım eski hard diski yerim SSD'sini olmadı yetemedim anasını satayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar