Evr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 http://www.worldofwarcraft.co.kr/member/step1.jsp adresine gidiyoruz kutucukları isaretleyip asagıdaki butona tıklıyoruz. sonra Step2deki bilgileri doldurmak icin SSN-Name Tıkla !! adresinden bir SSN numarası ve isim seciyoruz burdakilerin hepsi calısıyor http://img126.exs.cx/my.php?loc=img126&image=korereg6yh.jpg her kisiye max 3 acc acma hakkı verilmis http://img32.exs.cx/my.php?loc=img32&image=koreregstep29sd.jpg sonra step 3e gecince http://img85.exs.cx/my.php?loc=img85&image=step318mn.jpg http://img33.exs.cx/my.php?loc=img33&image=step321yl.jpg 1-burdaki bosluga basın acc ismi girin yandaki butona basın burdaki gibi bir sonuc cıkar accok.jpg sonra 10 ile gosterdigim yere basın 2/3-password 8/9/10 haneli sayı girersem hata veriyo sanırım icinde harf bulundurması gerekiyo en iyi cozum 5harf5sayıdan olusan bir password yazmak 4-oraya basıp bir soru secın 5-cevabınızıda buraya girin 6-email adresinizi girin (3 acc icinde aynı maili kullanabiliyosunuz) 7-en onemli kısım bura SSN den sonra tıklayın soyle bir pencere acılır acılan pencerede "복대" bunu girin tamam diyin sonra asagıda secenekler cıkar birini secin sonra buranın 3. satırına bir adress girmeniz gerek bunun icinde sallama kore karakterlerinden olusan bisi kopyalayın: "여러분의 또 다른 작은" 8-resimde gordugunzu gibi doldurun 9-buna basarsanız step4e gecer ve accountunuzu yaratır boyle birsey cıkar http://img54.exs.cx/my.php?loc=img54&image=acctamam6ju.jpg realmlist.wtf yi notepadle acın herseyi silin set realmlist kr.logon.worldofwarcraft.com yazın kaydedin kimisi beta clientla giremiyomus bunu yapmasına ragmen kimiside us clientla oynuyorum diyo bi deneyip buraya sonucları yazarsanız guzel olur ben henuz download ediyorum :P hatalar: boyle birsey cıkarsa daha once o kisi 3 adet acc yaratmıs demektir bazen 1 acc yaratıyolar kalan 2 accuda siz yaratabilirsiniz :) http://img63.exs.cx/my.php?loc=img63&image=koreregerr9iu.jpg[signature][hline] [Bu mesaj -Ari- tarafından 10 Aralık 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Ari- tarafından 10 Aralık 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Ari- tarafından 11 Aralık 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 tebrikler valla, sen bu yetenekle matrix kodlarını da çözebilirsin :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 en onemli yeri ekleyememisim makina font desteklemedigi icin kusura bakmayın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ari alişkindir walla korece taylandca çince l2 de az uraşmadik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ari, bende step 2 den sonra bi ekrana gidiyor, ordaki butona tıklayınca da login.jsp sayfasına dönüyor. nedendir?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ari, bende step 2 den sonra bi ekrana gidiyor, ordaki butona tıklayınca da login.jsp sayfasına dönüyor. nedendir?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ya abi 7.bölüme ne yazıcaz bırsey anlamadım ben valla o sayıyı sen nasıl yazdın neye bakarak yazdın çıldırcam yapamadım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bi gariplik var forumda 7msg diyo ben 2 tane goruyorum bide surekli kendi kendine up oluyo konu ilginc :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ya database yinemi çöktü pffffff[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 abi allah senden razı olsun hesabımı biraz önce açtım bakalım girecekmi us client la[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 http://babelfish.altavista.com/ Bir numaralı yardımcı.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 isim ve güvenlik kodu için aşağıdaki adrestekilerde çalışıyor 1 tanesini kullandım ben. link kore open için realm list kr1.wow.battle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bana yardım edermisin bendeki yazılar korece değilde hepsi karden oluşuyor ben bu dil desteğini nereden yükleyebilirim[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 acc aldım walla direk...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 kore beta clientini indirdikten sonra onu ingilizceye çevirme yolu var mı ???[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 1.1.1 patch'lenmiş eu closed beta clienti ile giremiyorum? us open betada oynadığım client duruyo, onla mı deniim?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 us ob clientiyle oynanıyor arkadaşlar. Şahsen denedim. Ancak realmlist dosyasını mutlaka değiştirin.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ahah vbende gırdım troll rogue kasıorumda abı server ısmı yhok allah kerım gırdık bırıne korece olunca server ısımlerı boş gozukuyor bize koptum[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ari allah tuttuğunu altın etsin. girdim oynuyorum şu an. us open beta clientiyle oynanıyor. ama patch yaptıktan sonra realm dosyasını tekrar değiştirmek gerekiyor.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bu ilk wow oynayışım olacak korece indirmeyi düşünüyorum.Daha sonradan ingilizce oynayabilecek miyim ?? (bir mesaj atmıştım ama gözükmüyor yanlış anşamayın aksi varsa =) )[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yok abi ya siz can1n1za susad1n1z yada korelilerle daha once oyun oynamadiniz ne diim kolay gelsin[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Umarım kimse benle konuşmaya kalkmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Harbi serverin ismi yok çok komik ya :D[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu arakdaşa bi madalya falan verilsin ya benim gibi bi salağa bile acc aldırabildi ( 30 dakika sürsede aldım) Umarım oyunada girebilirim. US open betadan kalma clientim ile[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Evet account tamam, korece bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar