XX Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Özellik: Yönetimli Barındırma Ücretsiz E-posta Adresleri Sınırsız Depolama Alanı Ve Aylık Bant Genişliği 1 GB depolama alanına sahip MySQL Linux ve 200 MB depolama alanına sahip Windows SQL Veritabanları 7/24 güvenlik izlemesi ve DDoS koruması 1 Ay ücretsiz Sonraki takip eden aylar da 2,99 TL/ay ücret ile web sitenizi barındırıyoruz. Senelik 30 TL Sınırsız Depolama alanı abartılmadığı sürece sorun yok ama site dışında kullanılması durumunda uyarı yapıyoruz. isteyenler Özelden ulaşabilirler. Firma bilgilerini filan özelden veririm. Bireysel amaçlı satıştır normalde bireysel satış yapmıyoruz kaliteli serverlardır %99.9 uptime garantisi veriyoruz. ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence. Kurumsal için fiyat alınız...
XX Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kuşkusu varsa aylık alabilir ihtiyacı olan ama öyle kapatmak gibi ihtimali yok 12 çekirdekli 4 işlemcili makina bazı kurumlara hizmet veriyor 3 senelik sözleşmeleri var ve makinanın %2 si kullanılıyor Ciro açığını kapatmak için böyle kampanya yaptık
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Hmm. 5 kisi alsa 150 lira. 150 lirayla kapaniyosa acik iyi yine. sdf
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 editör bana bi vps lazım ucuz yollu. tr de olması şart değil ama avrupadan daha uzak bi yer de olmayacak. varmı öyle bi şeyler?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Digital Ocean, Amsterdam, aylik 5$. Ref bu da: https://www.digitalocean.com/?refcode=c0e7d33524da
XX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 digitalocean a güvenmeyin bu 1 sağlam paketlerden almanız gerekir... Yoksa gidip te 512MBMemory 1 CoreProcessor 5$ verip adamı kanser etmek içinmi öneriyor GERGE anlam veremiyorum... 1 core da 1ghz bile vermiyor bazen... O yüzden düşük paketlerini önermem. Bağlantı desen vasat. imam ne için kullanacağın ne yapacağın önemli ona göre en uygun fiyatları sağlarız. 10Eurodan başlıyor. Belki dedicated Hosting te işini çözer yada app hosting... Azure gibi servisler kullanabiliriz.
kek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ayda 1-2 hit alan sitem var benim. hostinger.web.tr diye bedava hosting sağlayan bir yeri kullanıyorum. misler gibi bedava...
XX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Somon said: kernel version ney neyin kernel ı ? linux ta var windows ta Hybird sistemlerimizde var
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 digital ocean a guvenmeyin 150tl le ciro açığını kapatacak şirkete güvenin pls
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 WaNTeD said: digital ocean a guvenmeyin 150tl le ciro açığını kapatacak şirkete güvenin pls Abi yilin criti bu asdafsfsf
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 DigitalOcean'cıyım bende kurun Cent OS üzerine de pek anlamıyorsanız zPanel'i sonra mis gibi her şey..
XX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 WaNTeD said: digital ocean a guvenmeyin 150tl le ciro açığını kapatacak şirkete güvenin pls Yav adaam okumayi bilmeyince boyle mal mal yazio Guvenmeyini o anlamda demedim 1 2 150 tl ne alaka 3 ciro acigi demek herzaman para ile ilgili degildir. Ozaman gider pahali urun satardik.... Tey allam Crit diolar bide ayni kafalar
XX Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Yağmurda yağdı halbuki hava güzel...
Öne çıkan mesajlar