Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 http://i.imgur.com/VWE8rT8.jpg mirrorshotlara devam etsin bence
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 farkettim ki baya gerizekalı fotolar çekiyomuşum, götüme mi sokayım napayım ben bunları arkadaşlar
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ahahahhahaha topic süper gerçekten. ne kafayla açmıştım ki bunu ben
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bu arada şunu söylemek istiyorum. "iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" fotoğraf çekebilen kişiyim (elbette fotoğrafçılık okuyanları veya foto gazetecileri hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor) benim için fotoğrafı çekilmiş bir anı yaşamakla fotoğrafı okumak arasında fark yok. örneğin photshop gibi, picasa gibi, paint gibi türkçe desteği olan programları bazen ingilizce, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli fotoğraf çekmeye alışık birisiyim.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 "roket adam" said: ahahahhahaha topic süper gerçekten. ne kafayla açmıştım ki bunu ben abi ne kafayla acmisim demenle topigi acman arasinda 24 saatten az bir sure var dssfsdfdsf
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 iddialı biri giriş gaza gelip resimleri yükleme ve geri vites
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 hayata bakış açınızın bu denli deterministik olması beni irrite ediyor. dediğimi anlayın ve yapısal olarak parçalanın, kaybolun gidin topiğimden. bayaa güzel fotolar çekiyorum.
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 fb yükleyince arkadaşların beğeniyor di mi :)
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 facebookta hiç paylaşım yapmıyorum. instagrama koyuyorum arada ama oradaki kanalım çok kısıtlı. daha çok beğendirecek bi platform bulmam lazım
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 reyou said: "roket adam" said: ahahahhahaha topic süper gerçekten. ne kafayla açmıştım ki bunu ben abi ne kafayla acmisim demenle topigi acman arasinda 24 saatten az bir sure var dssfsdfdsf sunu gorunce ben de baslik 10 senelik falan sandim
Öne çıkan mesajlar