kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ahah nedir abi bu , sattırma peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ya bana komisyon vericen yada başka post açacaksın kath kardeş sdf Neyse üçayak satıldı ipod da gitti Elimde psp ve d500 kaldı Haydi gençler indirim sizi bekliyor psp +bisürü oyun alın yeğeninize hediye edin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 PSP ve oyunlara 200 Arti bir adet dana etli durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben satayım sana benim psp'imi. yüzüne baktığım yok zaten. PSP 1000 ama cfw falan yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 miyaw33 said: PSP ve oyunlara 200 Arti bir adet dana etli durum Bir düşüneyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 upss foto mak. güncel psp güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 upss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 upsss canon güncell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 450d ile 500d arası fark ne? zira Kharon 450d sini 500 kaymeye satıyor az ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Katibimizin de izniyle sadece bilgi olmasi amacli yaziyorum, yanlis anlasilmasin. 500d vs 450d ikisi asagi yukari ayni kameralar, aralarinda 7-8 aylik bir surec var. Ayni islemciyi kullaniyorlar (digic3) , 500d 15mp, 450d 12,2mp 500d video cekebiliyor ( en buyuk update zaten buydu) (1080p@20fps) uzerindeki ekran 500d de daha yuksek cozunurluge sahip fakat ayni boydalar. (kompozisyonu kontrol etmek disinda kullanan gormedim o ekrani, video icin kullanisli elbette) 500d 2 stop daha yuksek iso ya cikabiliyor kagit ustunde ama reel kullanimda ortada bir fark yok zira ikisi de 800 iso ustunde camurlar. benim sattigim sadece kamera body si, ve aksesuarlar ve mint condition. Katibimin ki kit 18-55 lens ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 güzel açıklama olmuş efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 teşekkürler... Ve nitekim ben de 700 TL istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Selam, Çok pis fiyat kırdı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 biraz daha açıklayın da 600 e alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 niyetin almaksa fiyatta anlaşırız sorun değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 böyle uygun fiyatlarla satıosunuz şu makineleri, kullanmaya vaktim olmayacak olsa da alasım geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 :D Alın işte ben aldım zamanında kullandım biraz sonra artık vaktim olmadığından bi kenarda duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Selam, DSG'si sağlam mı?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 abi fak ya.. param yokken oluyor bunlar hep işte.. hoş fotodan değil de video özelliğinden istiyordum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 babacum değişik işlere giriyor gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ahahahha :D Dsg si iyi ya sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Katibim said: teşekkürler... Ve nitekim ben de 700 TL istiyorum öm de atayım bari. Kharon'unkine hallendiydim ama objektif falan ayrıca almakla uğraşamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ayrica almiyorsun ki , hemen birlikte lens de satiyordum :P Birlikte yollayiveririm. Muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Dworgian said: babacum değişik işlere giriyor gibisin mavi donun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar