Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çoçuklar için piyano


miyaw33

Öne çıkan mesajlar

7 yaşındaki oğlum 3 aydır kursa gidiyor,bugün öğretmenimiz artık eve dijital bir piyano almanız lazım dedi.Ben ve annesi bu konuda zır cahiliz,internetten şöyle bir baktım ama doyurucu bilgiye ulaşamadım.Acaba 2500 tl ye kadar hangi digital piyanoyu almalıyım,yamaha clp serisi dediler ama bulamadım o fiyata,tek buldugum yahama clp 320,ikinci el 3000 tl istiyor.
İkinci el piyano alınırmı,bunuda değerlendirirseniz sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Piyanoyu uzun yıllar kullanırsın o yüzden ikinci el almak mantıklı gelmiyor he piyano eskir mi fark olur dersen bilmem tabi.
http://www.do-re.com.tr/index.php?Kid=512&ModelId=&MarkaId=&prcid=&B=&Arama=&Sr=4&St=&Gr=&s=&fMarka=

bende arius'un giriş seviyesi var, şimdi 3000 tl falan olmuş fiyatları. Diğer markaları tavsiye etmem pek, tuşları muhallebi gibi oluyor çok hafif böyle, öyle olduğu zaman akustik klavyede şiddetini ayarlayamıyorsun falan parmaklarının. yamaha veya kawai tavsiye ediyorlar o bakımdan.

bu adamların yeri kızıltoprakta yakınsa bakabilirsiniz direkt piyanoları açıkta oluyor deneyebiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flütü okulda öğrensin.Bizim gibi kazma yetişmesin eleman,adam 6 haftalık dersten sonra avrupa birliği marşını 1-2 hata ile çaldı geçen gün,salondakilere göre çocukta yetenek varmış.
http://www.do-re.com.tr/U19219,512,yamaha-arius-ydp142-dijital-piyano-tabure-ve-kulaklik-hediye-dijital-konsol-piyanolar-yamaha.htm
şunu alabilirim eğer önerirseniz.Adanadayım,burda dore varmış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...