Gizli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Tamam Conor hıyar da kadının doğru söylediğinin de bir kanıtı yok. Eşin ve çocuğun var gidip arkadaşlarınla kokolu dağıtmalı parti yapıyorsun sonra tanımadığın adamlar gelip "alayım mı seni yavru" diyerek arabalarına alıyorlar eh? netflix and chill amacıyla almıyorlar herhalde arabalarına sonra conor cima teklif edince karının cevabı olmaz bir partnerim var falan değil de "but she did not want to have sexual intercourse with him as she was on her period." su testisi muhabbeti gibi geldi bana sorry not sorry
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Adamin sicili kabarik, siradan insanlara saldirdigi bir suru vukuati var. Khabib'in niye kokolu partilerde insanlara saldirdigi yonunde iddialar yok? Cunku adamin bu tur iddialara musait bir hayat tarzi yok. Burada esas su testisi olan Conor yani bence. Aptal olmak yasal birsey, ama tecavuz yasal degil.
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Ben zaten elhamdülillah habibçiyim. Habib vs mcgregor zamanında seninle tartışıyorduk zaten hatırlarsan, ben khabib tarafıydım lol
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Gizli, 17.11.2024 00:53 tarihinde dedi ki: Şimdi sen bunun ufc308 ve beterbiev vs bivol maçından daha mı eğlenceli olduğunu iddia ediyorsun? dunki maclar da guzeldi , sirtina alip yere vurmalar x2, trump geyikleri fln komikti, ama sadece ufc izleyen insalarla konusabiliyorum cogu kimsenin haberi yok ama tyson kavgasini herkes konusuyor, binbir goygoy, tyson gotu, sokakta insanlar birbirine soruyor dunku kavgayi izledin mi diye fln, bu olunca mutlu oluyorum ben onun hype i ile belki daha eglenceli, bu jake paulu sev sevme iyi kotu dovuscu oldugu konu degil, cok iyi promosyonunu yapiyor yaptigi eventin. eglenceli oluyor.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 (düzenlendi) bu gece-sabaha karşı güzel fight card var. 2 tanesi title fight. habib koçluk yapıyo bilmeyenler varsa diye yazim. 3 tane adamı var 2'si main event, biri prelim. Ocak 18, 2025 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar