Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Abi tasinmazlara el koyamiyolar mi bu durumda? Tabi ki kasada para olmayacak, salak mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 YALOVA’nın Altınova İlçesi’nde tam bir ambulans skandalı yaşandı. Altınova Belediyespor’un futbolcusu Rıza Burak Kahrıman’ın kolu, lig maçında çıktı, saha dışında hazır bekletilen ambulansın şoförü olmadığı için acı çekerek başka araca bildirilerek hastaneye götürüldü. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27378534.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 İşte türkiye Zeki'nin Ferrari'si çalındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yabancı sınırı olmasaydı şu adam ferrari alabilecek miydi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 tam bunu yazacaktım ahah. yabancı sınırı olmasa 2010 ford fiestaya binecek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Manisaspor zumba dansı ile idman yapmış. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27388785.asp Herkesin kafa aşağıda gözler kenetlenmiş asdasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 https://eksisozluk.com/super-ligde-yabanci-sinirinin-kalkmasi--4576083?a=popular Yorumlar ortak , fenerin yurtdışı engeli kalkıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Tam bir kepazelik. Gerçi fener avrupanın yabancısı olduğu için yerliye de gitse full yabancıyla da gitse farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 fenerle ilişkilendirmek çok mantıklı gerçekten sadafasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 baya mantikli da, ne farkeder anasnisatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mithat said: https://eksisozluk.com/super-ligde-yabanci-sinirinin-kalkmasi--4576083?a=popular Yorumlar ortak , fenerin yurtdışı engeli kalkıyor ... şunu fenerle ilişkilendirmek için trabzonspor'lu olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Rıdvan sevin abi bak fenere bol bol kürdistandan oyuncu transfer edilecekmiş kontenjan açılır açılmaz. 3 senedir yerli oyuncu diye bas bas bağırıp utanmasa ilk 11 komple türk olacak falan kıvamına getirenler bir anda fener avrupaya açılacağı sene U dönüşü yapması tabii ki tesadüf. Adamlar boşuna demiyor 'FENERASYON' diye , bu devirde futbolda trabzonlu baskette galatasaraylı olmak lazım şu tiplere kafa tuttukları için. Resmen rte 'abi valla benim fenerle işim yok komple o paralel yaptı gel aramızı düzeltelim' moduna girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 eşşek gibi düzeltecek arasını, daha sizin batmanızı zevkle izleyeceğiz, işimiz çok. kürdistan kartı da çok sıktı be koçero, daha yaratıcı ol istersen, ya da mesaine devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 iyi de bu kural bi gecede çıkmadı ki, böyle bir kural olacağı ya 1 ya 2 yıl öncesinden duyuruldu ki şike davası falan daha ortada yoktu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 O yüzden mi 10 milyonluk yeri 70e sattılar daha geçen Fenere? Azizden nefret ediyor Teyo, ama Fenerin taraftar sayısı kamuoyu gücü reytingi cezbedici bişey, o yüzden Fenerin dediği oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 S-H said: iyi de bu kural bi gecede çıkmadı ki, böyle bir kural olacağı ya 1 ya 2 yıl öncesinden duyuruldu ki şike davası falan daha ortada yoktu diye hatırlıyorum. hayır bir de olur oyu veren takımlardan biri de gs, hatta ts ve bjk de olur oyu veriyor. O dönemde de karşı çıkan tek takım yanılmıyorsam FB ama oyu ne oldu bilmiyorum. FB'nin karşı çıkması da gerçi diğerleri olur diyor diyeydi. Hani takımdaşlıktan sürekli dert yanıp, her konuda takımdaşlık yapmakta iyiymiş. Şu olayı bile fener'in Avrupa cezası bitiyora getirmek ne kadar sefilce lan asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 1-2 yıl önce şike muhabbeti vardı gerçi ama olsun bunlar hep kısa dönem hafıza kaybından kaynaklanan şeyler , 3 temmuz 2011 sonrası yok fener taraftarında ondan sonra bi daha geçen sene şampiyon olunca uyandılar arayı komple hatırlamıyorlar nedense. Her takımın işine yarar yabancı sınırının kalkması , ben kalkmasın demiyorum , 3 senedir bizi kasıp sonra şimdi kaldırılması komik diyorum arada fark var. Kürdistan hayatta baymaz , hatta kürdistan olana kadar bu espri komik olmaya devam edecek. He kendine gülmeyi beceremeyen insanlar komik bulamayabilir. 'Sahaya XEXE çıkıyor fenerbahçenin kürdistandan aldığı yeni gözde 10 numarası XEXE' falan mesela hala çok eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bence Mithattan iyidir Xexe, daha "zekice" paslar atacağına eminim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 souldarkorn said: Manisaspor zumba dansı ile idman yapmış. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27388785.asp Herkesin kafa aşağıda gözler kenetlenmiş asdasdasd. http://img.hurriyet.com.tr/_np/1983/26351983.jpg yüzler gülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Boşuna beni karıştırma burada herkes biliyor boş kaleye penaltıyı zar zor atabildiğimi :D Oradan hiç gol atamazsın kasma boşuna :D Bizim bu türkmenler kazaklar falan yerli statüsünde oynamıyorlar mı? Bence şey yaparız kürtler bize gelince yabancı oyuncu ama bizden onlara giden olursa yerli sayılsın , boşuna kürdistanın hakkı yenmesin. Yabancı statüsünü bile kurduk bak hadi hazırlayın ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 DarKRideR said: S-H said: iyi de bu kural bi gecede çıkmadı ki, böyle bir kural olacağı ya 1 ya 2 yıl öncesinden duyuruldu ki şike davası falan daha ortada yoktu diye hatırlıyorum. hayır bir de olur oyu veren takımlardan biri de gs, hatta ts ve bjk de olur oyu veriyor. O dönemde de karşı çıkan tek takım yanılmıyorsam FB ama oyu ne oldu bilmiyorum. FB'nin karşı çıkması da gerçi diğerleri olur diyor diyeydi. aynen ben de böyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mithat said: . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 http://www.sporx.com/yabanci-sayisi-ile-ilgili-flas-gelisme-SXHBQ414527SXQ Şöyle salak bir iddaa var. Son 2 yılda FIFA ilk 100 sırasında ki milli takımlarda yüzde 50 milli olma kriteri ile kimi alabilirsin TR ye. Brezilya, Arjantin, Almanya, İspanya gibi ülke futbolcuları hayal olur. Bu sefer TR ye gelebilen milli oyuncular öttürür maaş düzeyini. Nasıl olsa yabancı olarak sadece bizi alabiliyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 işler hep boka sarınca akıllanıyorlar. şu işleri zamanıdna yapsalar olmaz. fakat net bir şekilde türkiye'de yabancı sınırının kalkması selcuk ve burak sayesinde olacak gibi. evet cepleri doldu artık bu saatten sonra takımdan kovulsalar da bir şey olmaz da türk futbolunu uyandırdılar. tabi burda gs yönetiminin de hatası var da bu adamlar sırf türk diye verilen para ve karşılığında verdikleri performans,o bıkmışlıkları,o triplerleri sosyal medya'da orda burda tv'de o kadar eleştirildi ki binlerce kişi tarafından. hani şuan yabancı sınırı neden kalkmalı diye sorsan milli takım başarısızlığından sonra direkt selcuk ve burak der herkes sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 souldarkorn said: http://www.sporx.com/yabanci-sayisi-ile-ilgili-flas-gelisme-SXHBQ414527SXQ Şöyle salak bir iddaa var. Son 2 yılda FIFA ilk 100 sırasında ki milli takımlarda yüzde 50 milli olma kriteri ile kimi alabilirsin TR ye. Brezilya, Arjantin, Almanya, İspanya gibi ülke futbolcuları hayal olur. Bu sefer TR ye gelebilen milli oyuncular öttürür maaş düzeyini. Nasıl olsa yabancı olarak sadece bizi alabiliyorlar diye. 3 buyukler icin hic bir sey degistirmez kriter olursa; yine kaşar futbolcu almak zorunda kalirlar. diger takımlarda mozambik zimambwe de milli olmus adamlari alabilir anca. hic bir kriter olmamali eger yabanci kalkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar