Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Abi adhsufss. Biri lütfen o rıdvanın güntekinin anlamlı anlamlı bakışlarına yavaşça zoom yapılan anların gifini swfsini çıkarsın. Adamlar röportaj değil entrika dizisi yapıyorlar anasını satıyım ahahah.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 stoch geri donuyor, ersun sans verecekmiş. ulan dogruysa acaip sevindim.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://inciswf.com/yakgelarda.swf
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ciddi ciddi sponsor bulamıyor ne stada ne formaya deniyor. Hatta forma için Fenerium deniyor ama o da direk kulübe para aktarma olacaktır yermi UEFA bilemiyorum.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/Taktikveren2.jpg web sitenize sahip çıkın gençler, göz yaşlarınız sel olmuş
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 said: YÜKSEK BONSERVİS NEDENİYLE VAZGEÇİLDİ Roma Salih'in yerine Daniel de Silva'yı transfer ettiler Roma kulübü, Salih Uçan transferinden vazgeçti. İtalyan Kulübü Fenerbahçe'nin yüksek bonservis bedelleri talebi sonrasında milli yıldızın transferini askıya aldı. İki kulüp arasında aylardır devam eden ve en son Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 6 ay içerisinde tüm ödemelerin noktalanması talebine ek olarak sonraki satıştan %50 pay istemesi ile tıkanan görüşmelerde İtalyanların geri adım attıkları öğrenildi. Roma'nın Avustralya Birinci Futbol Ligi takımlarından Perth Glory'nin genç orta saha oyuncusu Daniel De Silva'yı transfer ettiği ve gelecek vaad eden genç orta saha arayışlarını da noktaladığı bildirildi. Bu gelişme üzerine Salih'in yuvada kalma ihtimalinin yükseldiği ve genç yıldızın takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı ifade ediliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın genç oyunculara gelen diğer tekliflere de sıcak bakmadığı ve kulübün geleceğinin bu gençler olduğunu yakın çevresine ifade ettiği gelen haberler arasında. TİŞİKKİRLİR İZİZ çocuğun kariyeriyle oynadı...
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 serjuhan said: Ciddi ciddi sponsor bulamıyor ne stada ne formaya deniyor. Hatta forma için Fenerium deniyor ama o da direk kulübe para aktarma olacaktır yermi UEFA bilemiyorum. Fener'in, Galatasaray'in, Besiktas'in sponsor bulamamasi imkansiz. Trabzon mu bunlar abi zilyon tane firma geliyor sponsorluk icin. Yalniz stadda farkli bir durum var, taraftar istemiyor stadin adinin Kardesler Arena tarzi olmasini. Adi degisecekse Lefter'in adi verilir deniyor.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 şükrü saraçoğlu olcağına özpamukkale taşımacılık arena olsun
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 DarKRideR said: said: YÜKSEK BONSERVİS NEDENİYLE VAZGEÇİLDİ Roma Salih'in yerine Daniel de Silva'yı transfer ettiler Roma kulübü, Salih Uçan transferinden vazgeçti. İtalyan Kulübü Fenerbahçe'nin yüksek bonservis bedelleri talebi sonrasında milli yıldızın transferini askıya aldı. İki kulüp arasında aylardır devam eden ve en son Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 6 ay içerisinde tüm ödemelerin noktalanması talebine ek olarak sonraki satıştan %50 pay istemesi ile tıkanan görüşmelerde İtalyanların geri adım attıkları öğrenildi. Roma'nın Avustralya Birinci Futbol Ligi takımlarından Perth Glory'nin genç orta saha oyuncusu Daniel De Silva'yı transfer ettiği ve gelecek vaad eden genç orta saha arayışlarını da noktaladığı bildirildi. Bu gelişme üzerine Salih'in yuvada kalma ihtimalinin yükseldiği ve genç yıldızın takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı ifade ediliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın genç oyunculara gelen diğer tekliflere de sıcak bakmadığı ve kulübün geleceğinin bu gençler olduğunu yakın çevresine ifade ettiği gelen haberler arasında. TİŞİKKİRLİR İZİZ çocuğun kariyeriyle oynadı... Oh be iyi oldu bu, kiralasınlar işte yurtiçi yurtdışı şöyle ilgilencek oynatcak bir hocanın takımına. Azizin gelecek transferin yarısını istemesi de baya komikmiş. 10a alacak 25e satacak olsalar, üstüne 2 sene yetiştirse falan Romadan çok Fener para kazanırdı lel adamlar haklı.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 çalhanoğluyla ilgileniyomuş fener olursa büyük transfer ak
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Adam sene başında "artık Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum, KİB" demişti. Zor, dünyaları vermesi gerek belki aklını çelmek için, versinler işimize gelir asdfasd Bir de FFP'den gidemez Avrupa'ya
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 SON DAKİKA: Roma yöneticisi Walter Sabatini, Salih Uçan transferi için İstanbul'a geldi.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 diego transferine sevinmiştim ama salihin gideceğine hiç inanmamıştım. keşke almasaymışız ya salih gitmesin yeter ki :s belki baroniyi alır giderler
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Adam geldiğine göre alıp gidecek çocuğu, kırk yılın başı genç cevher bulduk onu da eller yiyecek desene. Bari gelecek transferin yarısını alırım koşulunu koyabilmiş olsak.
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 emre b irkciliktan ceza almis. tescilli irkci.
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BqZT4CmIUAELrtz.jpg f. negro
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 midesi rahatsızmış öksürürken nigger demiş
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 sabati'nin twitter'dan https://twitter.com/serena_gandhi/status/478870483384156160
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ülker Arena 7. maç kapanmalıydı diyen Kaan Kural'a yanıt; https://pbs.twimg.com/media/BqaFI4iCMAEUPjA.jpg Bu ülkede Kaan Kural basketbol yorumlayamayacaksa, ambargo yiyecekse yazıklar olsun.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 murat ozaydinli zaten sukru ergun tier bir adam.
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Pattisli ne alakası var futbol başlığında kaankural
Öne çıkan mesajlar