Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2014 Yaz Dönemi Genel Tarışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Benim aklım almıyor cidden. Kuyt gitmiş Aziz'e iyi yaptın başkan kovmakla demiş, yok prostitutlarına göre idman ayarlıyormuş Ersun.

Bu adam 7 Temmuz'da toplanacağız demiş, takım yok hoca 14'üne ötele demiş. Ersun'un kondisyon ve mental takviyeleri sayesinde Sow ve Emenike'nin toplam transfermarkt değeri 32 milyon euro'ya çıktı. Fener'in parası yok şu an, 2'sinden birini satmaya kalksa en az 17-18 koyacak kasasına hiç yoktan. Bu da Ersun sayesinde.

Topal gibi takozu takım hücuma çıkınca 3. stoper olarak değerlendirerek değerli bir adam haline bile getirdi. Tembel dediğimiz Meireles'i GS maçlarında kaç kez canlı izledim, geçen sene Arena'da tek ayakta kalan adamdı resmen, it gibi basıyordu. Seneler sonra futbol oynadı Fenerbahçe, cidden anlam veremedim bu konuya

Çok güzel yazmışsın Bullet.
seneler sonra koşan takım gördü Fener taraftarı ama Azizin benden başarılısı olmamalı manyaklığı ve 3-5 artiz topçu yüzünden adamın ayağı kaydırıldı.
Yanala takımı çalıştırmıyor demek atılabilecek en komik iftiradır, ulan 2-3 futbolcusu öldü bu adamın takımlarında aşırı çalışmaktan, yalan atacaksanız da az beyin kullanın be Aziz yalayıcılar.

Aziz ve kurduğu yapılar defolacaksa 3 sene üstüste GS şampiyon olsun razıyım şahsen, napalım bağrımıza taş basarız.

Bu saatten sonra ne ligtv ne forma tek kuruş fayda vermem o Azize, hatta taraftar forma yakma eylemi yapsa stat önünde ve biz Azizbahçeli değil Fenerbahçeliyiz dese en güzeli olur şu olaydan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

lan?

said:
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe'de 6 yıldır Başkan Vekilliği görevini yürüten Abdullah Kiğılı görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz günlerde Ersun Yanal'ın istifası ile sarsılan Sarı-Lacivertliler, Abdullah Kiğılı'nın istifası ile bir deprem daha yaşadı.

http://www.sporx.de/futbol/superlig/fenerbahce/fenerbahcede-ikinci-deprem-SXHBQ400419SXQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...