Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2014 Yaz Dönemi Genel Tarışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/bs10_39947_6285277.jpg

Diego alındı ancak gelişinden huysuzlanan Salih Romayla anlaşmak üzere, 12-13m euroya gitmesi olası. Mükemmel bir futbol zekası ve oyun görüşü olan 20 yaşında çocuğu 30 yaşına gelmiş sorunlu adam için harcıyoruz, keşke kiraya versek.

Sow için de Araplar 15m euro vermeyi planlıyor, giderse bir daha bu seviyede bu yaşta adam zor gelir TRye. Oysaki Sow gitmek değil iyileştirme istiyor, 2,5m alırken şu an 2 sene 1,4m alacak sözleşme gereği ve gayet 2,5m almak hakkı. Yerine adam almaya kalksak bonservis, imza parası, menajer parası derken nereden bulacaz bunun gibi golcüyü.

Çok aptalca kararlar veriyor Aziz bu ara, içeri girse de kurtulsak bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

fenn said:

Salih kim lan

http://www.youtube.com/watch?v=KRpbqhmsaPQ

Şu çocuğu oynatsak 10 sene oyun kurucu derdimiz olmaz, ama Diego yıldız forma sattırcak kombine sattırcak heyecan getircek taraftar çekecek diye harcıyoruz. Oysa koy biraz Alperi biraz bunu, arkalarında Topal-Emre/Meireles, arada hem Alperi hem Salihi koy, 1 sezonda bile süper gelişirler. Olmadı Salihi kirala ama satma.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Salih'i direk GS'ye isterim net. FB'nin oynatmaması büyük aptallık ya. Burak gibi yaşı belli seviyeye peak'ine ulaşmış bir adama 10-15 milyon arası bir teklif gelirse zaten sat, ancak Salih'i 10'a bırakmam ben. O çocukta ciddi potansiyel var çünkü. Ama işte bu aralar oynaması lazım direk. 3-4 maç arka arkaya oynadığını gören oldu mu. Yani ben anlamıyorum. Fener Rize'yle Kayseri'yle oynarken Salih oynasa ne kaybedecek Fener
Roma gibi kadrosu acayip geniş olmayan bir takım 10 milyon verip kenarda oturtacak değil ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bi fenerbahce taraftarı olarak kim kaç milyon dolara alınmış kim kaça satılmış zerre umrumda değil
ben cubukluyu giyeni desteklerim

salih bu sene şansını hiçbir maçta kullanamadı
o kadar geniş kadroda ilk 11 şansı bile buldu ama ben yıldız olacağım! dedirtemedi
tanımayan biri izlese çokta etkilenecek hiçbişey yapamadı
belki bu yaz kampında toparlar fizik ve mentalite olarak
gecen sene yazın adam gibi kamp yapamamıştı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...