Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/bs10_39947_6285277.jpg Diego alındı ancak gelişinden huysuzlanan Salih Romayla anlaşmak üzere, 12-13m euroya gitmesi olası. Mükemmel bir futbol zekası ve oyun görüşü olan 20 yaşında çocuğu 30 yaşına gelmiş sorunlu adam için harcıyoruz, keşke kiraya versek. Sow için de Araplar 15m euro vermeyi planlıyor, giderse bir daha bu seviyede bu yaşta adam zor gelir TRye. Oysaki Sow gitmek değil iyileştirme istiyor, 2,5m alırken şu an 2 sene 1,4m alacak sözleşme gereği ve gayet 2,5m almak hakkı. Yerine adam almaya kalksak bonservis, imza parası, menajer parası derken nereden bulacaz bunun gibi golcüyü. Çok aptalca kararlar veriyor Aziz bu ara, içeri girse de kurtulsak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 http://i.imgur.com/XyumRnQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZUo5JPE-Mjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 salih'e 10, sow'a 15 milyon euro verilirse gönderilsinler. 10-15 milyon teklif alan ve gönderilmeyen oyuncu bir daha kafasını veremez takımına. salih yerine recep'i, alper'i hazırlarız. 10 milyon lan, boru mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ulan sanki para sizin cebinize giriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 salihe 10m u sahada kussun diyemi vercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Sıyırıp orta yuvarlakta sıçarsa 13 vercez demişler, kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ne itici bir başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Napacan bunu da mı ekşiye koyacan ispikçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 salih'e 10 çin'de qatar'da vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Salih kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 9m onermis roma 12 istemis fb yazmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 fenn said: Salih kim lan http://www.youtube.com/watch?v=KRpbqhmsaPQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 nası atıyo kendini emek hırsızı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 fenerli olarak basliktan rahatsiz oldum, duzen icin degistirilsin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 şampiyonluk kutlaması niyetine kalsın bir süre gerekirse sonra değiştirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Theridone said: fenn said: Salih kim lan http://www.youtube.com/watch?v=KRpbqhmsaPQ Şu çocuğu oynatsak 10 sene oyun kurucu derdimiz olmaz, ama Diego yıldız forma sattırcak kombine sattırcak heyecan getircek taraftar çekecek diye harcıyoruz. Oysa koy biraz Alperi biraz bunu, arkalarında Topal-Emre/Meireles, arada hem Alperi hem Salihi koy, 1 sezonda bile süper gelişirler. Olmadı Salihi kirala ama satma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 baya galatasarayın bütün ataklarında salihi koymuşlar ve bunla gurur mu duyuyorsunuz cidden? 2.04 ü izleyen burak'a laf atmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bu maçla alakalı değil, Salih her fırsat bulduğunda iyi oynadı nerdeyse. Ama büyük camialarda genç oyuncuyu banko koymak arada yapacağı hataları sineye çekmek kolay değil hele TRde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ŞOMPOYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Ben Salih'i direk GS'ye isterim net. FB'nin oynatmaması büyük aptallık ya. Burak gibi yaşı belli seviyeye peak'ine ulaşmış bir adama 10-15 milyon arası bir teklif gelirse zaten sat, ancak Salih'i 10'a bırakmam ben. O çocukta ciddi potansiyel var çünkü. Ama işte bu aralar oynaması lazım direk. 3-4 maç arka arkaya oynadığını gören oldu mu. Yani ben anlamıyorum. Fener Rize'yle Kayseri'yle oynarken Salih oynasa ne kaybedecek Fener Roma gibi kadrosu acayip geniş olmayan bir takım 10 milyon verip kenarda oturtacak değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bi fenerbahce taraftarı olarak kim kaç milyon dolara alınmış kim kaça satılmış zerre umrumda değil ben cubukluyu giyeni desteklerim salih bu sene şansını hiçbir maçta kullanamadı o kadar geniş kadroda ilk 11 şansı bile buldu ama ben yıldız olacağım! dedirtemedi tanımayan biri izlese çokta etkilenecek hiçbişey yapamadı belki bu yaz kampında toparlar fizik ve mentalite olarak gecen sene yazın adam gibi kamp yapamamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Diego 5m imza parası almış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Theridone said: fenn said: Salih kim lan http://www.youtube.com/watch?v=KRpbqhmsaPQ ben de bişey sandım asdhasdgıa bu ne lan bi servet değil lol http://www.youtube.com/watch?v=kGvgkzZdIAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar