xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yav arkadas bizim magazanin acilisin da fotogracilar bi alet getirdiler. simdi sahibini falan da bulamiyorum kafama takildi gitti. videoya cekiyorlardi. fashion week'ten emanet bi kameraydi ama cozemedim. sadece boyle bi ss buldum. bilen eden var mi ? http://i.imgur.com/SJTw0mf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 blackmagic mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ben penise benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 mahoolmez said: blackmagic mi acaba blackmagic olabilir cunku bir kac kisi daha dedi bunu az once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Bu aletin özelliği nedir bu kadar herkesi heyecanlandıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 dimdik durması 90 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 this. is the future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Absolut said: Bu aletin özelliği nedir bu kadar herkesi heyecanlandıran? çıkardığı ışık yaptığı deklanşör sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Sizin mağaza ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Absolut said: Bu aletin özelliği nedir bu kadar herkesi heyecanlandıran? oradaki ufak cihaz esek kadar film kamerasina yakin kalitede goruntu veriyor aksesuarlarla donatinca bile baya portatif kaliyor ve de baya ucuz karsilastirinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 fw'de ki goruntu elime gelince anladim o makinenin ne denli super oldugunu. zaten cocuklar cekerken inceliyordum. verdigi isik ve uzerinde ki ekipmanla birlikte goruntu normal canon d serilerinden falan daha super bir isik veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Yep, dogru cevap blackmagic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar