Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Lucescu gelse noolcak ki, adam sizin hatıralarınızdaki adam değil artık, burada Renoya binen o adam 10 yıldır orada ve kaç on milyonlarla oynar hale geldi komisyonlarla o BRler sayesinde. Yaşı da ilerledi, fazla çekemez buranın derdini öyle ucuz kadroları eskisi gibi boşuna sevinmeyin.

Saniyeler önce aynı şeyi yazmış Dark
Sosyal ağlarda paylaş

Bir daha, son bir kere tekrarlıyorum. Luçesku temmuz 1945 doğumlu. 69 yaşında, seneye 70 olucak. İş yerinizdeki 70lik yöneticinizi, okuldaki 70 yaşına yaklaşmış hocanızın hallerini hatırlayın, ondan sonra bir kere daha Galatasaray takımının başına bu adamın gelmesinin iyi bir karar olduğunu söyleyin.

Guiness rekorlar kitabına baktım İngiltere Premier liginde görev yapmış en yaşlı teknik direktör kim diye baktım, Sir Bobby Robson imiş, Newcastle United'ı yönetmiş 2004 yılında tam 71 yaşındaymış. Guiness rekorlar kitabına girmiş adam Luçe'nin yaşında takım idare etmiş diye. O kadar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Bir daha, son bir kere tekrarlıyorum. Luçesku temmuz 1945 doğumlu. 69 yaşında, seneye 70 olucak. İş yerinizdeki 70lik yöneticinizi, okuldaki 70 yaşına yaklaşmış hocanızın hallerini hatırlayın, ondan sonra bir kere daha Galatasaray takımının başına bu adamın gelmesinin iyi bir karar olduğunu söyleyin.

Guiness rekorlar kitabına baktım İngiltere Premier liginde görev yapmış en yaşlı teknik direktör kim diye baktım, Sir Bobby Robson imiş, Newcastle United'ı yönetmiş 2004 yılında tam 71 yaşındaymış. Guiness rekorlar kitabına girmiş adam Luçe'nin yaşında takım idare etmiş diye. O kadar yani.

Bu doğru, ayrıca Luce eski renoya binen Luce değil artık 10 yılda komisyonlar dahil on milyonlarca doları oldu, o eski ucuz kadroları kuramaz uğraşamaz kafası rahata alıştıktan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Lucescu gelse noolcak ki, adam sizin hatıralarınızdaki adam değil artık, burada Renoya binen o adam 10 yıldır orada ve kaç on milyonlarla oynar hale geldi komisyonlarla o BRler sayesinde. Yaşı da ilerledi, fazla çekemez buranın derdini öyle ucuz kadroları eskisi gibi boşuna sevinmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Başarı kıstası değil buradayken Renoya binmesi, Lucenin o zamaki kanaatkarlığı. Adam fakirlikten gelmiş ve çalıştığı takımları da genelde zorlamamış mali yönden, üstüne ucuza iş gören kadrolar yapmış. Ama 10 yıldır bir eli yağda bir eli balda, hem maaş hem komisyonlardan müthiş paralar kazandı, hem doydu hem yaşlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...