paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Selam, Kutusu falan filan duruyor. Toplasanız 1 saatlik çekim yapmışımdır. Evden bile çıkamadı; o derece :P Flash alınca fotoğraf çekmeye yüklendim, bu yetim kaldı. Bir arkadaş aracılığıyla USA'dan aldırmıştım. Bin TL düşündüm, tekliflere açığım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Benim GOPRO 3 le takas yapalım ?1 sene kullandım paraşütle atladı dağ bisikletine takıldı yarış motoruna takıldı 64gb kartı var filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 editör keşke ölsen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 editör şu forumda en merak ettiğim üye ya. keşke yaşadığı hayatı görebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 800 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Red said: editör şu forumda en merak ettiğim üye ya. keşke yaşadığı hayatı görebilsem. şizofren adam işte abi neyini merak ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 eski nix diyoruz hala anlamadınız gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Selam, Soran olabilir diye açıklama yapayım; Ek olarak aldığım aksesuarlar ve 2 adet sandisk extreme plus 32GB hafıza kartım var ama onlar satılmıyor. Kartları ben başka cihazlarda kullanacağım, aksesuarlar ise bir arkadaşım tarafından alındı :) Cihaz şimdiye kadar 2 defa(ilk şarj dâhil) şarj edildi dersem kullanım yoğunluğum anlaşılır :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Selam, Güncel. DSG'li VW araç alacağım(!) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ooo para bel altından vurmaya başlamış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2 cigabayt ekran karti alicam gibi olmus sdfdssd. Dsg guzel bir olay yalniz vw o parayi haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Selam, Güncel... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 paraya da yazik be konu uplamasi 3 satir suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 aksesuarsız mı satıyosun sen bunu? sadece kamera mı var şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Selam, Black edition içeriği ile birlikte işte: [list] [*]HERO3+ Black Edition Camera [*]131’/40m Waterproof Housing [*]Wi-Fi Remote [*]Wi-Fi Remote Charging Cable [*]Higher Capacity Li-ion Battery [*]Quick Release Buckle [*]Vertical Quick Release Buckle [*]1 Curved + 1 Flat Adhesive Mount [*]3-Way Pivot Arm [*]USB Cable[/list] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 abi param olsa saygimdan dolayi alirdim saygilar dayi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Selam, Forum dışına sattım gibi... umarım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ben bunu alıp kafamın üzerine takıcam eylemlere gidicem plastik mermi toma suyu biber gazı kapsulu gaz vs darbeden etkilenir mi kırılır mı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Selam, Etkilenmez... ben öyle biliyorum. Olmadı şundan alırsın: http://www.definitionmagazine.com/storage/redrockmicro_cobalt_cages_hero2_hero3.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1365423640088 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Selam, Forum dışında satıldı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 selam, paramecium said: Selam, Forum dışında satıldı. Saygılar. fix'd, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 paramecium said: Selam, Forum dışında satıldı. Saygılar. Kaça sattın ayıptır sorması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Selam, 1.050 TL'e satıldı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar