Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınır mı: Polo (Bir bakın la)

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

fiyat fazla uygun. marka, model ve km ye göre.

belki tüpsüz olduğundan bu şekilde satıyordur diye düşündüm.
yalnız direksiyonu dikkatimi çekti fazla yıpranmış gibi geldi abi, aracın muayenesindeki km leri kontrol et uyuşmazlık yoksa alabilirsin.

fakat kaput değişmiş onun da nedenini öğren derim.

bi de en boş model sanırım trendline
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bunun için ayrıca başlık açmasaydık ta benim açmış olduğum yerden devam etseydik daha iyi olurdu ama neyse

Bak şimdi bilader

Polo dediğin araba 2 kişiliktir (arka koltukları pek sayma )

Dizeli az yakar çooookkk kaçar

Benzinlisi çok yakar az kaçar (lpg ile az yakar az kaçar olabilir)

İç donanım olarak rezalettir hiçbir donanım doğru dürüst konulmamıştır arabaya

Bana sorsan gider seat ibiza alırdım hem donanım olarak üstün hemde fiyat olarak daha ucuz hemde folkswagın
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

fiyat fazla uygun. marka, model ve km ye göre.

belki tüpsüz olduğundan bu şekilde satıyordur diye düşündüm.
yalnız direksiyonu dikkatimi çekti fazla yıpranmış gibi geldi abi, aracın muayenesindeki km leri kontrol et uyuşmazlık yoksa alabilirsin.

fakat kaput değişmiş onun da nedenini öğren derim.

bi de en boş model sanırım trendline

Fenni muayenede yazilan km lerin cogu hatali. Onu goz onune almak lazim. Biz arabayi alirken tuvturk kaydi km 138k flndi. Dogus oto kaydi 15 bindi son serviste. Son servisten 5 ay sonra biz aldik iste 25k kmydi.

Sonra google reyize bir sordum ki herkes sikayetci tuvturk kaydindan. Dikkat etmezsen kafasina gore yaziyorlarmis. Gecen yilki muayenede 2 kez hatirlattim elemana duzgun yazdirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Hazır Polo başlığı varken buradan yürüyelim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-vw-polo-1.4-dsg-hatasiz-boyasiz-66.000-km-servis-kayitli-168451885/detay/

Yukardaki aracımı satıyorum. Paticik içinden alıcı olursa görüşebiliriz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-citroen-c4-1.6-e-hdi-exclusive-167370776/detay/

Bunu almayı planlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Pejo 508 otomatik kullanmıştım biraz. Vites geçişleri gerçekten çok hissediliyor, her devir sonunda araç yığılıyordu. Geçen gün bu bahsettiğim C4 ile sokak aralarında biraz turladık. Şanzıman yapılarının aynı olmasına karşın citroen'in geçişleri daha yumuşak geldi.
Elbette bir DSG değil, olamayacak ama idare de edilir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aracın devrini bugün yaptık. Dün de poloyu satmıştım.

Düşük viteslerde geçişler biraz sıkıntılı. Ayrıca şanzıman bir eski model olup ayağı gazdan çekince araba ilerlemiyor. Kötü mü? Hani eski araçtan alışkanlıktı, trafikte rahat oluyordu. Elbette alışılır.

6. vitesteki performansdan memnun kaldım. Yüksek hızlarda gaza iyi tepki veriyor. Dizel olmanın avantajı olsa gerek.

Dizel demişken yakıt da efsane. Zaten parmak ucuyla kullanırım, faydasını görürüz umarım.

Aracın sağ taraf komple boyalı çıktı, değişen vs yok. Pek dert etmedim açıkçası. Bir de yapılması gereken ufak bir hasarı var, 700 tl civarında ona masraf yapacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...