sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-satilik-temiz-polo-164492117/detay/ Araç temiz, km ok, adamı aradım gayet düzgün biri gibi duruyor (belli olmaz tabi) fiyat da ufak bir pazarlıkla gayet iyi olur gibi. Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ha bu arada polo bakmamın sebebi 5-6 ay kullanıp satacağım muhtemelen, 2. elde zarar ettirmesin peşindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 kac para bilmiom da guzelmis eheahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ilanda yazanlar dısında bir şeyi yoksa alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 alınır alınır. temiz araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Adam bisiklet aldı, satılığa çıkardı, daha geçen gün motor diyordu, bugün araba soruyor. Haftaya helikopter, seneye denizaltı falan gelecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 şehir içi düşük hız kazada değiştiyse al yalnız lpg si filan da yok öle kolay ya da değerinde satılmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ühü :( Biraz hızlı alıp satıyorum ya. Motor alamadım çünkü babam veto etti, geçici bir arabaya ihtiyacım var şuan, ondan hızlı satabileceğimi düşünerek buna baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Ayrıca bisikleti yeni bisiklet aldığım için satılığa çıkarttım tamam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Selam, Bence al ve kullan. LPG taktırmadan da sat. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bayan ve mühendisten galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Özellikle lpg siz seçtim. Aynen öyle, aldığım gibi satarım. Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hadi al da gezelim yaz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bu arada, baktım güzel arabaya benzeyor, şu 70-80 lira verilip baktırılıyor ya ondan da yaptır nesi var nesi yok çıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 araba fiyatları artmış galiba ben bakmayalı. 2009 tüplü değişensiz/boyasız poloyu 24e almıştım. pert oldu 2 ay sonra orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 fiyat fazla uygun. marka, model ve km ye göre. belki tüpsüz olduğundan bu şekilde satıyordur diye düşündüm. yalnız direksiyonu dikkatimi çekti fazla yıpranmış gibi geldi abi, aracın muayenesindeki km leri kontrol et uyuşmazlık yoksa alabilirsin. fakat kaput değişmiş onun da nedenini öğren derim. bi de en boş model sanırım trendline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 aslında bunun için ayrıca başlık açmasaydık ta benim açmış olduğum yerden devam etseydik daha iyi olurdu ama neyse Bak şimdi bilader Polo dediğin araba 2 kişiliktir (arka koltukları pek sayma ) Dizeli az yakar çooookkk kaçar Benzinlisi çok yakar az kaçar (lpg ile az yakar az kaçar olabilir) İç donanım olarak rezalettir hiçbir donanım doğru dürüst konulmamıştır arabaya Bana sorsan gider seat ibiza alırdım hem donanım olarak üstün hemde fiyat olarak daha ucuz hemde folkswagın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 vivavale said: fiyat fazla uygun. marka, model ve km ye göre. belki tüpsüz olduğundan bu şekilde satıyordur diye düşündüm. yalnız direksiyonu dikkatimi çekti fazla yıpranmış gibi geldi abi, aracın muayenesindeki km leri kontrol et uyuşmazlık yoksa alabilirsin. fakat kaput değişmiş onun da nedenini öğren derim. bi de en boş model sanırım trendline Fenni muayenede yazilan km lerin cogu hatali. Onu goz onune almak lazim. Biz arabayi alirken tuvturk kaydi km 138k flndi. Dogus oto kaydi 15 bindi son serviste. Son servisten 5 ay sonra biz aldik iste 25k kmydi. Sonra google reyize bir sordum ki herkes sikayetci tuvturk kaydindan. Dikkat etmezsen kafasina gore yaziyorlarmis. Gecen yilki muayenede 2 kez hatirlattim elemana duzgun yazdirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Dizel olsa direk almıştım. Bence fiyat iyi ve alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Hazır Polo başlığı varken buradan yürüyelim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-vw-polo-1.4-dsg-hatasiz-boyasiz-66.000-km-servis-kayitli-168451885/detay/ Yukardaki aracımı satıyorum. Paticik içinden alıcı olursa görüşebiliriz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-citroen-c4-1.6-e-hdi-exclusive-167370776/detay/ Bunu almayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 C4'e o para hayatta verilmez. Bizim şirket arabası oluyor kendisi, hem de beyaz. Aşağı yukarı aynı her şeyi. Kesinlikle 55 bin lira edecek bir cihaz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Attan inip eşeğe binmiş olursun, söylemedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Pejo 508 otomatik kullanmıştım biraz. Vites geçişleri gerçekten çok hissediliyor, her devir sonunda araç yığılıyordu. Geçen gün bu bahsettiğim C4 ile sokak aralarında biraz turladık. Şanzıman yapılarının aynı olmasına karşın citroen'in geçişleri daha yumuşak geldi. Elbette bir DSG değil, olamayacak ama idare de edilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Aracın devrini bugün yaptık. Dün de poloyu satmıştım. Düşük viteslerde geçişler biraz sıkıntılı. Ayrıca şanzıman bir eski model olup ayağı gazdan çekince araba ilerlemiyor. Kötü mü? Hani eski araçtan alışkanlıktı, trafikte rahat oluyordu. Elbette alışılır. 6. vitesteki performansdan memnun kaldım. Yüksek hızlarda gaza iyi tepki veriyor. Dizel olmanın avantajı olsa gerek. Dizel demişken yakıt da efsane. Zaten parmak ucuyla kullanırım, faydasını görürüz umarım. Aracın sağ taraf komple boyalı çıktı, değişen vs yok. Pek dert etmedim açıkçası. Bir de yapılması gereken ufak bir hasarı var, 700 tl civarında ona masraf yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar