Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Az önce bir istatistik sitesine baktım, ondan hemen önce bir Rogue olmayı düşünüyordum fakat gördümki PVP serverlarinda en çok oynanan Class şu anda Rogue.. Sizce buna rağmen hala Rogue olmayı düşünmek gerekir mi ? Yoksa Anti-Rogue bir Class bulup onunla mı oyuna başlanmalı.. Not:Sorularim PvP icin... [Bu mesaj Instigator tarafından 02 Ocak 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Akıllıca bir hareket ama ben yinede gönlünden geçeni oynama taraftarıyım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bu durumlarda aslında gölümü değil beynimi dinleme taraftarayım. :)[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Acikcasi dun arkada$ta us serverlarinda oynadim (oynamayi denedim) bi quest yapana kadar 3 tane ayri ayri rogue ba$ima u$u$tu. gercekten cok fazla. rogue ya kar$i oynicam diyosan da shaman benim kendi tavsiyemdir.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Peki; Rogue vs. Mage nasıldır ?[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Oyunu 'guclu olmak' icin oynayan beynini, 'zevk almak' icin oynayan kalbini dinlemelidir acacagi class hakkinda.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tavsiye etmem :) rogue çok kolay keser.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Rougeun en güzel ilacı paladin benim gördüğüm . Taş, kağıt, makas sistemi işte rouge makas , mage kağıt, paladinse taş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ama bu sefer "taş", "kağıt"ı eziyor genellikle.. :([signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Baggio, 02 Ocak 2005 00:44 tarihinde demiş ki: Oyunu 'guclu olmak' icin oynayan beynini, 'zevk almak' icin oynayan kalbini dinlemelidir acacagi class hakkinda. Dedim ya aklımı dinliyorum diye :P[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Şu anda aslında küçük bir dengesizlik varmış gibi geldi bana. Ama bir kaç Nerften sonra düzeleceği şüphesiz. Not:Us. te oynamadım Betadaki izlenimim.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 warrior vs. rogue'da genelde warrior kazanıyor. tabi teke tek kalırlarsa... artık bu PvP sorularında hangi server'da ve yoğunluğun ne kadar olacağını belirtirseniz iyi olur. Ya da hiç uğraştırmadan GvG'yi de hesaba kattığınızı söylerseniz en azından cevap verirken bir de onu hatırlatma gereği duymayız...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 02 Ocak 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Doğru paladin Rogue için iyi bir seçim olacaktır. Ama ne kadar güçsüzde deseler işini bilen bir warrior Her rogueyi alabilir. Mageyide alır paladinde yatar :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Warrior yer hepsini diyorsun ? ilginç.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 pek değil, yani ona verilen görev bu zaten...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 cok az shaman oynayan var o istatistiklere gore herkes shaman uber falan diyodu buralarda nie az oynaniyor bu kadar guclu bi class ise ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Instigator, 02 Ocak 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Warrior yer hepsini diyorsun ? ilginç. Yok yiyemez herkezi. Shamanı kesemezsin mesela warriorlar herkez kötü diyor ama bence en iyi class warrior Tabi zevk meselesi.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 genelllikle aliiance çoğunlukta ondan istatisliklerde shamanın az çıkması doğaldır birde bütün serverlardaki toplam istatislikler sanıırm sadece pvp değil[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kore open betada lvl 38 rogue karakterim var. en kolay öldürdüğüm class şu ana kadar mage oldu, sonra ise hunter. en zorlandıklarım priest, warlock ve warrior. ama nedense bir kere bile bir warrior'la teketek kalamadım. kendi level'ımda 2-3 paladinle kapıştım, hepsini zar zor öldürmeyi başardım. paladinle kafa kafaya gidiyoruz. karşımda işini bilen biri olsa alırdı sanırım, ama paladin ezer diye bir şey de yok yani. shaman ise yine kafa kafaya gidiyor. druid hiç görmedim. priest'e karşı çok zorlanıyorum. binbir güçlükle yanına yaklaşıp stun ediyorsunuz, ama shield olduğu için nerdeyse hiç dmg almıyor. tam adam gibi dmg olayına girecekken instant fear'ı yiyorsunuz itinayla, bir daha geldiğinizde tekrar shield gelmiş oluyor. dot lar size takır takır vuruyor ama. fear'dan çıktığınızda dmg vermeyi başarsanız hatta adamı öldürecek duruma getirseniz bile bir sonraki fear'da güzelce heal oluyorlar. fear'a karşı bir yol bulursanız pek bir şansı kalmaz. undead'in racial ability'si harika bu durum için. aynı şekilde warlock'un da en büyük kozu fear. warrior'lar ise gerçekten zorlayabiliyor. son 5-6 lvl'dır hiç warrior'la pvp yapmadım. ama lvl 30 civarında çok rahat kesmişti 1-2 warrior. gerçi o zamanlar daha tam hakimiyetim yoktu özellikleri yerinde kullanamıyordum. şimdi olsa ne olur bilmiyorum. bu arada her class'ın korkulu rüyaları bence priest ve warlock. fear sağolsun.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 armorsmith olun =) bi insignia alıyorsunuz 30 sn ye fearless olmanızı sağlıyor =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 shaman az cikmissa bi yanlislik vardir. warsong shaman kayniyor. rogue sayisida goze batacak kadar yok bence. pvp olarak pek bi deneyimim yok levelim dolayisiyla. yanliz cok duel yaptim, shamanlarla genelde basa bas gidiyorum. (rogue olarak) yanliz pek bi sikintili oluyor shamanla kapismak, bi yandan totemleri indir obur yandan kendisini heallemesini onle falan filan. birkac kere alliance warlockla kapistim, undead oldugum icin pek zorlanmadim hemen indirdim. ama bunda deneyim payi cok var, cunku stun'i yedikten sonra hemen panik olduklari belli oluyor ne yapcaklarini sasiriyorlar. dogru duzgun isini bilen biriyle pek kapismadim dueller haric. serverlarda rogue coklugunu eger rogue olmak istiyosan pek kafana takma derim. oynayis stil'ine uyuyorsa dusunme bile. ben warlock basladim ama bikac duelden sonra baydim, cunku fear at dot at olmesini bekle hosuma gitmiyor pek. agresif oyuncu oldugum icin (heh heh) hemen girismek istiyorum, e noldu 15'e kadar oynadim biraktim rogue'umla mutluyum simdi. yani neymis, hem kalbini hem mantigini dinleyecekmissin. :)[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Rogue avantajlarından biride hızlı öldürdüğü için çok hızlı level atlayabilmeniz. Serverlarda ilk lvl60 olanların çoğu Rogue idi. Bu arada warlockların fearı 2sec cast. Ben lvl57 warlock um kendimden 4-5 level aşağıdaki rogueleri öldüremiyorum çünkü sen fear yaptım diyene kadar stun-kick allah ne verdiyse vurup en sonunda da 1.5k damagelık bi eviscrate ile süsleyip işini bitiriyolar. Hele bide undead rogue oldumu zaten hiç fear şanşınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ayrıca rogue ile quest yapmak diğer class'lara göre çok çok kolay. kore betada uzun süre rogue oynamış olarak bir iki örnek vereyim: thousand needles'ta iki quest var: grimtotem kampına girin 3 tane dosya bulun çıkın ve grimtotem'in birini öldürün. rogue ile stealth yapıyoruz, onlarca grimtotem arasından geçiyoruz, kimi zaman commandos oynar gibi saklanmamız, kimi zaman distract ile adamların baktığı yönü değiştirmemiz gerekiyor. benim gibi maceracıysanız geçerken tüm adamları soyup soğana çeviriyorsunuz. dosyanın biri büyük bir evde, içerde 3 kişi var. birine sap atıp bir süre etkisiz hale getiriyoruz, 2 kişi saldırıyor. birini öldürüp, ölmek üzereyken vanish ile stealth'e geçiyoruz. kaldı 2 kişi. tekrar birine sap, diğerini öldürüyoruz. kalan zaten çocuk oyuncağı. dosyayı alıp çıkıyoruz. diğer 2 dosya daha da kolay. adamı öldürmek de öyle. bütün grimtotem kampının içinden geçmeniz gerekli normalde. ya da başka bir quest var diyelim. mağranın dibinde adam öldürecez. sallıyorum level 35 warrior'un mağranın dibine gidebilmesi için 50 adam öldürmesi gerekli. tek başına gitmesi çok çok zor, öldürdükçe respawn oluyorlar. ama rogue ne yapıyor, hide oluyor mağranın dibine gidiyor. tek bir yaratık bulup onu öldürüyor. sonra o boşalttığı alana diğerlerini çekiyor ve gerisini de öldürüyor. sonra isteğe bağlı yine stealth ile ya da hearthstone ile çıkıyor. 2-3 kişilik grupla zor yapılan quest'leri tek kişi yaptığımı biliyorum. özellikle bir süre sonra adam çekme konusunda uzmanlaşıyorsunuz. rogue solo oynamak isteyenler için harika. grupta da yeri süper dmg vermek ve herkes öldüğünde kaçabilmek :p. rogue'un ölmesi çok zor gerçekten. koşuş hızlandıran sprint var, swiftness potion var, evanison denen %50 dodge bonus veren bir özellik var, vanish var, blind var. ama yine de bana göre değil rogue. retail'de oynayacağımı sanmıyorum. [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Ocak 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yaw arkadaslar magei napmisiniz ezmisiniz oyle adam gibi oynayan mage bi rogue a hayatta kaybetmez (rogue istedigi kadar iyi oynasin) tek yapman gereken stun ile sana vurdugunda blink yapmak poly ustune ye ic full hp ol pyroblast ve bi insta ile guzel bi acilis yap yanina gelene kadar bi tane daha fireball frost nova sana vurmadan once bi tane daha fireball insta ile birlikte olur rogue ve buna hic bisey yapamiyo rogue lar bi cok rogue ile duel yaptim kendimden baya ust lvl lar ile surekli olarak yeniyorum. mage i en cok zorlayan classlar priest, shaman, pally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 shamanin az olmasinin nedeni sadece horde un secebilmis olmasi ve horde un sayisinin cok az olmasi. rogue ile karsilastirmak istiyorsaniz ya ikiye carpin yada paladinle toplayin:) mage leri hep ezik gorurdum benle ayni elvel daysa 2 level ustumdeyse falan hic dusunmeden saldirir ve oldururdum ama gecen 3 level dusuk bir gnıme mage geldi pata da patada bişseyelr yapti blinklar stun eden buyuler channelingli buyuler ,ruzgar buyusu falan ard arda basti kafama neye ugradigimi sasirdim bir healtstone bir greater healla kurtardim pacayi. oynayan oynuyor yani...warrior iicnde aynisis gecerli[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar