Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 http://www.kotuvepis.com/irisdeprembenzetim2.htm Depremle ilgili hafif bir benzetme Deprem anında bilgisayarınız nasıl dayanacak?[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 çok süper olmamış ama iyi. düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Sözlükmüş.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 uaehauh ilginçmiş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 internet bölümüne açsanıza şunu. hem deprem böyle olmuyor ki insan 10cm gidip geliyor saga sola.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 O_o[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gözüm öldü[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: harvester, 04 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki: çok süper olmamış ama iyi. düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı? hayır öyle bir ilişki olmaması lazım[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hakikaten yannız izmit depremini yaşamış biri olarak gerçeğe bayağı uygun evde aynen 7.9luk gibiydi öyle gidip geliodu siz düşünün[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kırılan fayın uzunluğuna göre olması lazım sürenin.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 göz bozmaktan başka bi işe yaramaz hem deprem olduğunda internt exp değil monütörün kendsi sallanıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: harvester, 04 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki: düşük ölçeklerin sürelerinide kısa tutmuşlar, ölçekle süre arasında bir ilişki varmı? evet çünkü küçük ölçekli depremler az sallar büyükteki yer degiştirme olayı çok oldugu için daha uzun sürer[signature][hline]Image is everything, so play with it. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Head, 04 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan ancak şimdilik bi tek yazı yazabiliyorlar ekrana *!lütfen simülasyonun daha gerçekçi olması için monitörünüzü manual olarak sallayınız*[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Kötü oldum ben ya[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Ardeth, 04 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: said: Head, 04 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: öyle de bi program geliştirilemedi henüz monitörü sallayan ancak şimdilik bi tek yazı yazabiliyorlar ekrana *!lütfen simülasyonun daha gerçekçi olması için monitörünüzü manual olarak sallayınız* ardeth 8.3ü nası sallıcan merak ediyorum:D insanın eli yorulur[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 lol hmm ilginç bi bilgi oldu demek 6.9 , 5.9 dan 10 kat güçlü hmm[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yok 10 kat güçlü değil onla ilgili birçok değişken var[signature][hline]Image is everything, so play with it. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 8.3 çok şiddetli,yaşamak istemem öylesini.[signature][hline]shinsetsu desu.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 deprem dereceleri logaritmik artış gösteriyor diye biliyorum ben. yani 5.2 ile 5.3 arasında küçük bi fark var gibi görünsede öyle değil. yani ben öyle öğrendim inşaat mühendisliğinde.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Eet logaritmik olarak artıyor ama dış etkenlerde var şimdi oldugu yere göre değişiyor.Yani 5 şiddetindeki bir deprem sert zeminle , killi zemin arasındaki hasar farkıda çok oluyor[signature][hline]Image is everything, so play with it. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 her makinanın kendine özel bir değeri var logA - makina değeri oluyor bu genellikle. logaritmik bir sonuç olduğu için de 0.1 değişme bile inanılmaz değişiklik gösterebiliyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Head'cim bide bu derinliği saptanıyorya depremin. daha derinde ya da daha yüzeyde olunca ne gibi bi değişiklik ya da etki oluyor onu merak ediyorum.sanırım ben jeoloji dersinde o derse gitmemiştim[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 walla ben bikere dark colony dıe bı oyun yonarken yaşamıştım.Arkda yanımda oturuodu bi anda oldugu gibi bilg. masası sallandı sonra o bana baktı ben ona kım salladı muhabbetıne ama ekran ole dalglanamdı bence kullıyen yalan:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya Head e sormuşsun aslında ama :D ne kadar derinde o kadar az zarar verir.[signature][hline]Image is everything, so play with it. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ee ben mozilla kullanıyorum bişi olmadı bana? yoksa kıprısta olduğum için olabilir mi? hani geçen ankaradaki depremi de hissetmemiştim felan[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.